Jigsaw
Az első része már-már klasszikusi státuszban van , a maga műfajában biztosan, de én anno kedveltem a 2-3-at is. Aztán a többit is mindig kibeszéltük középsuliba, tudta mindenki,hogy nem jó filmek , meg mindig utólag írtak hozzá mindent,hogy lehessen valami agyament ötlettel folytatni a sztorit,de azért megnéztük,és néha még 1-2 dolog tetszett is az egészben. Sőt lesz,hogy újra fogom nézni,de persze egyértelmű volt anno, hogy le kell zárni, már a 7.rész is gyalázat volt. de ez?? a trailer még tetszett is, de az sajnos jobban sikerült mint a film. Ennek így nem tudom mi értelme volt. Most olvasom film után, hogy 10 millából készült az egész. Hát meg is látszik. A duna tv jobb filmet forgat le kb. Színészek nem is játszottak benne, mert ezek nem tudok kik voltak ,de nem színészek, és nem játszottak,hanem csak úgy voltak. A sztori meg a szokásos. Semmit nem újítottak, pedig 7 év után azt gondolná az ember,hogy valamivel meglepnek, valami újragondolás akármi,de nem semmi. Ugyanaz a séma, csak 3x rosszabb minőségbe. Ezekhez képest a 4-5-6 minőségi filmek voltak. Persze akik kedvelték a régi filmeket, úgyis megnézik ,főleg hogy Tobin Bell is rajta van a stáblistán, szóval az ember kíváncsi volt rá,hova vitték tovább,de ilyen formában nagyon kár volt hozzányúlni...