Hát nem is a csoportkörről beszéltem,az hakni.De az nagyon sokat számit azért,hogy a barsza az elmúlt 4 évből 3szor kizúgott a 8 között.Hiába csak +2-3 meccsről van szó,mentálisan egy ilyen bayern-juve vagy akármilyen nagy bl meccs pont a bajnokság döntő szakaszában iszonyatosan megterhelő és persze fizikálisan is.Mert lehet nyomni a sablon szöveget,hogy mindig csak a következő meccsre koncentrál a csapat ez biztos nem így van.2014 a legjobb példa,túl voltunk asszem a bayern elleni meccseken és ha behúzzuk minden meccsünket végül mi lettünk volna a bajnokok.Csak ahhoz olyan állapotban szezon végén 120% kellett volna amivel kifingtunk volna a döntőre.TheBull6 írta:Mondjuk lényegében egy jobb sorsolással, azért egy Real Madridnak illik továbbjutni a csoportból, akár első akár második helyen. Tehát az igazi BL februárban kezdődik, így kicsit vicces azzal takarózni, hogy nem tudunk két porondon figyelni, amikor lényegében kb a 23-25. fordulóig lehet szinte csak a bajnokságra koncentrálni.
De legyen így, verjük ki a PSG-t, aztán nyerjük meg a BL-t idén is és akkor pont nem fog számítani, hogy harmadik vagy negyedik helyen végzünk, csak ennek a valószínűsége azért a mutatott teljesítmény alapján elég kevés...
Én nem takarózok,egyértelműen követtünk el hibákat amik miatt úszott nem egy bajnokság.Túl sok magas labdát adtunk a barszának de az érem másik oldalát is figyelni kéne mert ott kőkemény munka volt ami meghozta a sikereket.És külön sem szabad őket kezelni,mert ha nincs bl több bajnokságot nyertünk volna szerintem.Meg sok más tényező is van.
2 szezon miatt haragszom mert az ajándék volt a barszának a 12-13 és az idei.15-16ban legalább végignyomtuk becsülettel és rájuk ilyesztettünk.
Az idei bl-ben meg nem hiszek inkább csak szeretnék hinni.Na nem azért mert nem tudnánk megverni bárkit hanem mert az már tényleg elképesztő lenne 3adszorra is .Nincs elvárásom egyszerűen csak remélem még 1 nagy menetelés benne van a lábakban.És nem is a psg miatt,szerintem jóval komolyabb csapatok lesznek a psgn túl ha továbbmegyünk.De én ezzel a generációval 98%ban elégedett vagyok(a maradék 2 az egy Ramos mesterhármas