Azt nem tudom megérteni, hogy nincs a klubbnál egy, azaz egy ember aki azt mondja, hogy figyu Zizu ez egy faszság amit csináltok. Brutális csatárgondok vannak vegyünk már egy csatárt.kodo írta:Nem fogunk télen csatárt igazolni. És azért nem fogunk mert Zidane nem akar.
(la liga loca-n olvastam ebben a formában, még a Villarreal elleni blama előtt, ha volt itt is bocsi.)Én hiszek a játékosokban! Most mindenki azt akarja nekem bebizonyítani, rossz, amit az elmúlt időszakban csináltunk, elvégeztünk és sikerekhez vezettek. Nem fogok változtatni két-három rossz eredmény miatt. Hiszek abban, amit csinálok és hiszek a keret tagjaiban. Még keményebben fogunk dolgozni, hogy kijavítsuk a hibákat, de nem gondolom, hogy igazolásokkal lehet csak megoldani a problémákat.
Amikor úgy döntenek, nem én vagyok a megfelelő ember a feladatra, akkor félreállítanak, de az utolsó napomig kitartok az elveim mellett.
Vagy Pereznek ez jó? És amikor a 7-8.helyen állunk a bajnokságban egyik napról a másikra kicseszi Z-t.
Miért nem próbálnak beszerezni egy csatárt. Komolyan lassan bárki jobb lenne ennél ami most van.
CR is húzzon a padra és cseréljék le amikor látványosan nem megy neki a meccsen.
Ezeket a dolgokat egyszerűen nem tudom felfogni.