Premier League
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Re: Premier League
Eddig a Bournemouth egy MB1-es csapat szintjén játszik. Sajnos mi sem vagyunk sokkal jobbak...
"And my heart will leave you never."
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Basszus és tényleg. Jó, hogy szólszkelemen.istvan írta:Lehet, hogy off, de mióta HD a spiler tv?

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Lehet, hogy off, de mióta HD a spiler tv?
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Egyre tobb lap szerint tuti a United - Sanchez hazassag, mar csak az a kerdes, hogy Mkhitaryannal csere vagy pedig 35 milla.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mondtak neked?BBeno írta:bárhol is kössön ki alexis, órisái vicc hogy zz-pereznek nem kell, meg sem próbáltuk
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
bárhol is kössön ki alexis, órisái vicc hogy zz-pereznek nem kell, meg sem próbáltuk
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Nincs abban a pozícióban, hogy ilyet kérjen. Alexis jelenlegi írtéke úgy 20 millió font körül lehet, Martialért pedig nyáron simán kérhetnek 60-70-et is, vagy még többet.Kerlon írta:Wenger elvileg Martialt kérte cserébe.
Merci Zizou!
szinte biztos vagyok benne hogy semmi alapja nincs martialnak. malcom ügynöke viszont elvben tegnap óta londonban van és egyre közelebb a gyerek az arsenalhoz. szerintem semmiféle swapdeal nem lesz.
még pár napja egy henrik-alexis cserét elhittem volna de martialt tuti nem adná josé.
még pár napja egy henrik-alexis cserét elhittem volna de martialt tuti nem adná josé.
- sebydani
Hát ha Wenger elcseréli Sanchezt Martialra azért nő a szememben nagyon sokat, hosszabb távon elég nagy üzlet lenne.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Wenger elvileg Martialt kérte cserébe.ericco írta:Ha ez igaz, rá kell menni Rashfordra vagy Martialra a nyáron. Talán utóbbira nagyobb esély lenne, bár ott a rizikó is nagyobb, mivel szerintem nem olyan jó, mint az angol.BBeno írta:de még mindig a mu a favorit
Alaba neve tuti felmerül idén nyáron issebydani írta:ki lesz a balhátvéd?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- sebydani
Kíváncsi leszek ha tényleg a MU-hoz megy, hogy lesznek elosztva a percek, illetve ki milyen poszton fog játszani. Egyébként igen, Martial vagy Rashford bármikor jöhetnének.

- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Ha ez igaz, rá kell menni Rashfordra vagy Martialra a nyáron. Talán utóbbira nagyobb esély lenne, bár ott a rizikó is nagyobb, mivel szerintem nem olyan jó, mint az angol.BBeno írta:de még mindig a mu a favorit
Alaba neve tuti felmerül idén nyáron issebydani írta:ki lesz a balhátvéd?

Merci Zizou!
- sebydani
Guedest adom, van benne fantázia. Viszont ha kukázod Theot és Marcelo lesz a padon ki lesz a balhátvéd? Bale?Csabi írta:na akkkor nyáron jöhet a kane-guedes pakk és meg is vagyunk mentve. kukázzuk theót, marcelót padra, kovacic-modric csere a kezdőben és mehet a bugi.

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
na akkkor nyáron jöhet a kane-guedes pakk és meg is vagyunk mentve. kukázzuk theót, marcelót padra, kovacic-modric csere a kezdőben és mehet a bugi.

alexis nem utazik ma a csapattal. mai hírek szerint beszállt a pool is érte, de még mindig a mu a favorit.
Egyébként lehet benne ráció. Bale-t is láttuk, hogy csatárban nem jönnek ki a hiányosságai annyira. Itt inkább az előkészítőknek kell spanyolos focit játszani, a csatárnak be kell tenni a bogyót a hálóba. Nem a tökén pörgetni, meg zsonglőrködni, hanem mozogni, kilépni, ugrani, csípni, marni harapni, és a végén gólt lőni. Én is inkább mást képzelnék el, de ha Perez megveszi Kane-t én biztos, hogy adni fogok neki egy esélyt, míg jól le nem szidomRaúlCF írta:ezt mire alapozod? néztem a mai meccsüket is és a 2 gólja pont olyan volt mint amiket Ronaldo rúgdosott pár éve. védők közül kibújt és befejezte a támadást. ez miért nem jó? jelenlegi szezonban is 28 meccs 28 gólnál tart januárban és itt se kéne többet csinálnia mint ami felé megy azt beteszi a kapuba.Jim írta:nagyon eredményes játékos Kane
de nem itt
ugyan az mint Bale
a Pl-ben ők sztárok lehetnek, de nem a Real Madridban
remélem ezt már a vezetőség is látja
egy félrokkant Van Nistelrooy is pichichis lett spanyolföldön szerintem Kane is lehetne az.

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
ezt mire alapozod? néztem a mai meccsüket is és a 2 gólja pont olyan volt mint amiket Ronaldo rúgdosott pár éve. védők közül kibújt és befejezte a támadást. ez miért nem jó? jelenlegi szezonban is 28 meccs 28 gólnál tart januárban és itt se kéne többet csinálnia mint ami felé megy azt beteszi a kapuba.Jim írta:nagyon eredményes játékos Kane
de nem itt
ugyan az mint Bale
egy félrokkant Van Nistelrooy is pichichis lett spanyolföldön szerintem Kane is lehetne az.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hja. Ma is jo lett volna Ce helyett.BBeno írta:hogy valaki majd gólt is fog lőni?sebydani írta:Kane újabb dupla. Lassan szokhatjuk a gondolatot.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
nagyon eredményes játékos Kane
de nem itt
ugyan az mint Bale
de nem itt
ugyan az mint Bale
hogy valaki majd gólt is fog lőni?sebydani írta:Kane újabb dupla. Lassan szokhatjuk a gondolatot.