Cristiano Ronaldo távozni akar
Unalmas.Ha menni akar akkor nagypénzért mehet.
Messze nem rak semmit a csapathoz az idei szezonban.
Ez van.Kifelé megy és ez nem lesz jobb már.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2018. január 16., kedd 15:13
Cristiano Ronaldo távozni akar
HozzászólásSzerző: miVida » 2018. január 16., kedd 14:02
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 16., kedd 13:59
Bale fizetésére se irigykedik senki se, pedig keveset tesz érte. CR-rel van itt a baj, neki kell mindenben az elsőnek lennie... Márha igazak a hírek. Szerintem el kell engedni.Ramioli írta:Érdekes egyébként , hogy Ronaldo a mosrani formája és játéka után is képes fizetésemelésért reklamálni , erről beszéltem , hogy a játékosok figyelik egymás fizetését és vételárát is, es ha a másik többet kap már megy a hiszti, akkor ha esetleg ide jonne Bappe vagy Neymar vagy Hazard milyen cicaharc meg lazadas lenne az oltozoben..Nem egyszeru dolgok ezek
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2018. január 16., kedd 13:57
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2018. január 16., kedd 13:18
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. január 16., kedd 13:01
Ott nincsenek ekkora szakadékok. Illetve Messi lejáró szerződése miatt már van, de amúgy náluk egy Arda Turan is keresett heti 100.000-et. Mondjuk Messi elvileg nem ad le a reklám pénzekből, CR meg igen, úgyhogy a fran se tudja. Csak nekünk nem azt kéne nézni, hogy mi megy a Barcánál, mert az már tényleg nem normális. Hanem azt, hogy alapból megugrottak a piacon a fizetések, most ha CRnek is odavágunk valami nagyon beteg összeget, akkor majd Perézék vakarni fogják, hogy egy B igazolás is akkora pénzt fog kérni, hogy eldurran az agyuk.primrose írta:Felesleges Modricékat felhozni, mert ilyen szempontból a barcaban is fellázadhatnának a fontosabb elemek, akik nem közelítik meg Messi fizuját.
HozzászólásSzerző: primrose » 2018. január 16., kedd 12:49
igen, látjuk milyen jól megvagyunk idén is a góljai nélkül.A Real Madrid nagyon jol megvlesz Ronaldo nelkul is, forditva ezt nem hiszem. Facebook kovetok ide vagy oda.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. január 16., kedd 11:49
HozzászólásSzerző: Donát » 2018. január 16., kedd 11:41
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. január 16., kedd 11:41
Hál Istennek vannak olyan játékosok akik nem vergődnek folyamatosan, csak azért írtam őt meg Modricot plusz példának, mert ők még 1x nem kértek semmit, míg CRnek már lassan 5-6x akkora fizetése lesz. Értem én, hogy hatalmas brand meg sokat hoz a Madridnak, de hányingerem van az ilyentől. Szidjuk Messit meg nevetünk a Barcán, hogy megadja amit kér. Közben mi leszünk az igazán nevetségesek, mert nekik minden egyes fillért megér Messi, nekünk meg már azon kéne elgondolkodni, hogy ki lesz a "CR utód", nemhogy még ilyen brutál fizetést elé nyomni...wZoLee7 írta:Marcelo nem hiszem hh mostanaban az asztalt verne
HozzászólásSzerző: Professore » 2018. január 16., kedd 11:40
Az ok de gondolom menetkozben nem 50% dolgoztal. Itt ezzel van a bibi es ertheto Perez magatartasa meg ha nem is szep dolog kihatralni az adott szo mogul.Realista24 írta:Mondjuk, ha beígérnek egy fizetésemelést fél éve és még mindig semmi, teljesen megértem. Én is így voltam, el is kezdtem állást keresni, majd a végén szóltam, hogy lehet dönteni. Akarnak vagy nem?!wZoLee7 írta:Marcelo nem hiszem hh mostanaban az asztalt verne, CR meg ha valoban kert emelest, vagy inkabb jelenleg is koveteli, akkor biztos nem nezett vissza egy meccset se mostanaban.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 16., kedd 11:37
Ehhez kapcsolódó hír, hogy a Barcelona BL győzelmeinek száma, közelebb van a Baktalórántháza VSE-hez, mint a Real Madridhoz.H.E.H.E. írta:If Barcelona win tomorrow, Real Madrid will be closer to relegation zone than they'll be to Barça.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 16., kedd 11:36
Mondjuk, ha beígérnek egy fizetésemelést fél éve és még mindig semmi, teljesen megértem. Én is így voltam, el is kezdtem állást keresni, majd a végén szóltam, hogy lehet dönteni. Akarnak vagy nem?!wZoLee7 írta:Marcelo nem hiszem hh mostanaban az asztalt verne, CR meg ha valoban kert emelest, vagy inkabb jelenleg is koveteli, akkor biztos nem nezett vissza egy meccset se mostanaban.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. január 16., kedd 11:34
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. január 16., kedd 11:27
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. január 14., vasárnap 11:59
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. január 14., vasárnap 11:58
Nem a vezetőség munkájával vagyok elégedetlen, hanem egy-egy döntésükkel (és az ott mutatott attitűddel), amelyek bizony voltak olyan volumenűek, hogy árnyékot vessenek az átigazolási piacon mutatott teljesítményükre. A jó döntésekre is. Azt sem írtam, hogy szarok lennének.Realista24 írta:Biztos jobban tudnád csinálni. Ez a vezetőség dolgozik évek óta, most talan hibáztak, először, bár senki nem tudja hogy mik zajlottak valóban. De mar szarok. Ez nem tetszik nekem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 14., vasárnap 11:40
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. január 14., vasárnap 11:33
Ez a támadósorra szerintem már nem igaz.Realista24 írta:Nálunk is itt vannak a legjobbak, aztán szívja mindenki a fogat.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 14., vasárnap 11:26
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem