Ismét egy remek bajnoki, ismét egy remek eredmény, ismét egy bitang edzői teljesítmény. Igen. Én, most egyértelműen ZZ-t teszem felelőssé a mutatott játék miatt. Eredmény kényszerben bent marad egy csere és egy csatár a padon ül? Mi ez kérem? Tipszmiksz, vagy mi a tököm? Arról már nem is beszélek, hogy mennyire nem látja a meccset, vagy nem tudom mi van.
Egyértelmű, hogy Luka már nem tudja úgy bejátszani hosszában a pályát, mint 2 éve, nincsenek megindulások, 2-3 játékoson való átfutások, tökéletes kiugratások. Kroos is alkalmatlan hosszában bejátszani a pályát, mert csórikám futó sebessége nem a legjobb. Casemiro meg mindig is balfasz volt a játék azon részéhez, ami a nem "agyonrúgom, megölöm, szétvágom"-ba tartozik. Erre mindhárom végig játssza a meccset úgy, hogy kiveszi előlük még Isco-t is, aki valamelyes összeköti a kp-t a csatárokkal. Hát nooormááális? Casemirot, vagy Kroos-t le (inkább a brazilt) és Kovát be. Vannak megindulások, váratlan húzások, 1v1-ek, tempó, hajtás, és akkor talán valami. Erre nézzük az állófocit. Casemiro amúgy is mi a fenét keresett már megint a pályán? Ha kontrázik az ellenfél, akkor -2 ember a brazil, annyira gyenge a levédekezésében. Félidőben kellett volna cserélni.
Az egész meccsen lófingot értünk el az ívelgetésekkel úgy, hogy 2 jól fejelő ember volt elől. Aztán a nagy változtatás, hogy lehozza az egyiket és átáll 2 szélsős játékra (451), hogy még többet lehessen ívelni, de már csak 1 ember várja elől. Ez logikus?
A fiatalok megint csak az ő sara. Alig játszanak, motiváltságuk a béka segge alatt. A gólnál is érdemes megnézni, hogy a hűde gyors Asensio lassabban fut vissza, mint Marcelo, aki viszont kocog. Hát ez meg mi a retek? És miért nincs LV a leghátsó emberek között szögletnél, ha már a pályán van?
Emellett megint úgy jöttünk ki a félidő után, mint ha mindenkit leszedáltak volna. Lézengett, szédelgett az egész csapat. Ez is érdekes.
És akkor jön a hülye dumával, hogy ez a csapat így jó, ahogy van (csak a tempó tűnt el, meg az 1v1-ek), változtatni kell, és neki kell változtatnia és hasonlók.
Nem értem én ezt az egészet, de már nem sok jót remélek a szezontól és sajnos ha minden így marad a következőktől sem.