ToniKroos írta:Ramioli írta:Zizut lehet már most felállítják?
Szerintem amúgy ez hülyeség. Itt nem edző buktatás folyik, egyszerűen sehogy se akar bemenni a labda és ez rányomja a bélyegét a játékunkra. Ilyen van minden csapat életében, túl kell jutni rajta. Az ellenfeleink harmad annyi helyzetből lőnek annyi gólt, mint mi. Ebből is látszik, hogy amint feljavulnánk a végjátékban, akkor lenne játék is. Jelenleg ennyi a különbség a barca és köztünk, hogy ők belövik.
Inkább el kéne felejteni ezt a fos beíveljük oldalról 10/10 alkalommal nem talál embert játékot. Itt vannak kreatív játékosok, kicsiben a földön meg lehetne játszani de nem...jó ez.

Angliában még jó lehet ez a taktika itt nem.
Én nem tudom ki bízik itt kupákban, én elengedtem. Decemberben még 60-40-et tippeltem a PSG-nek, ez mostanra 80-20-ra változott. Hatalmas nagy máknak és földöntúli javulásnak kellene bekövetkeznie hogy viszonylag eredményes szezont tudhassunk magunk mögött. Most már úgy vagyok, hogy legyen egy tisztességes küzdelem a PSG ellen meg az elődöntő legyen meg a kupában.
És most már elgondolkozhatna Cr is azon, hogy vajon lassan 33 évesen akar-e még erőlködni Realnál. Mert az hogy még 1-2 évig elnézegessem ahogy sétál egész meccsen, azt nem veszi be a gyomrom.