vajon kérdezték már egy soknullás csekkel?sebydani írta:Azért ne gondoljátok már komolyan, hogy a hősi katalán Pep leülne bármikor is a kispadunkra.

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. január 13., szombat 18:20
vajon kérdezték már egy soknullás csekkel?sebydani írta:Azért ne gondoljátok már komolyan, hogy a hősi katalán Pep leülne bármikor is a kispadunkra.
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. január 13., szombat 18:20
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. január 13., szombat 18:17
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. január 13., szombat 18:15
én se tartom valószínűnek ellenben a legeslegjobb opció az biztos. ide most nagyon az kellillgner írta:Erre semmilyen esély nem mutatkozik, benne van a city-projekt kellős közepében, halálra keresi magát, sikeres a csapata, és nem gondolom, hogy elengedné a főnöke.RaúlCF írta:nálam megvan a tökéletes utód aki rohadtul nem lesz népszerű de én Pep-et akarom következő edzőnek hogy rendbetegye itt a dolgokat.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. január 13., szombat 18:15
RaúlCF írta: nálam megvan a tökéletes utód aki rohadtul nem lesz népszerű de én Pep-et akarom következő edzőnek hogy rendbetegye itt a dolgokat. szemrebbenés nélkül kitenné az embereket és összerakja a csapat játékát olyannak amilyennek lennie kell. jelenleg ezt semelyik másik edzőben nem látom. utálom a fejét de tud valamit.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. január 13., szombat 18:15
Az még hagyján de akkor ezek szerint edzéseken semmi figurát, nem tanulnak amit meccsen lehetne használni. Lássuk a Barcát: évek óta ugyanaz a taktika hogy Messi beteszi a védők mögé, Dzsesszika Alba meg befut, beadja középre vagy vissza Messinek. És gól. Nálunk ilyet vagy hasonlótt miért nem talál ki valaki? Szánalom.M1Ö írta:Először is ezt a szar játékot kéne elengedni, utána igazolni. Mert ez nem csak azért van, mert éppen rosszul megy a csapatnak. Találjon ki valamit, mert nevetséges, hogy ennyi kreatív játékossal nincs játékunk. Utána leheti tökéletesíteni az igazolásokkal. Csak én félek tőle, hogy bárki jön ide, ugyanez a színtelen-szagtalan semmilyen íveld be focit fogjuk nyomni míg Zidane az edző. Egy Zidane basszus és ezt nyomatja.
HozzászólásSzerző: illgner » 2018. január 13., szombat 18:14
Erre semmilyen esély nem mutatkozik, benne van a city-projekt kellős közepében, halálra keresi magát, sikeres a csapata, és nem gondolom, hogy elengedné a főnöke.RaúlCF írta:nálam megvan a tökéletes utód aki rohadtul nem lesz népszerű de én Pep-et akarom következő edzőnek hogy rendbetegye itt a dolgokat.
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2018. január 13., szombat 18:13
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. január 13., szombat 18:12
Ha a minden kimerül abban hogy oldalról beb*szkodják a labdákat, hátha századszor más lesz az eredmény mint előtte 99x, akkor igazad van, mindent megpróbáltak.RealAsensio írta:Nem tudok haragudni a sracokra, ahogyan Zizura sem. Mindent megtettek, aki latta a meccset, az tudja, hogy MINDENT megprobaltak. Kiszoptunk, pont mint a Betis ellen. Csak ma meg jobban jatszottunk, mint akkor, megsem sikerult. Ez van, elobb vagy utobb felrobban az a kurva ketchupos flakon.... HALA MADRID Y NADA MAS!!!
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. január 13., szombat 18:11
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. január 13., szombat 18:11
Ugyanezt akartam volna írni. De legalább a PSG ellen már nem fogok meglepődni ha kitömnek..Galacticos írta:Engem mem az zavar leginkabb h nem igazolunk hanem h ugyanazt a fos kezdot rakja fel minden meccsen es az osszes csere is tok ugyanaz, eredmenytol, meccs kepetol, jatekosok formajatol teljesen fuggetlenul.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. január 13., szombat 18:11
hátha még rendesen futottak volna vagy nem Iscora ívelgetnek milyen király teljesítmény volt. a 2ik félidőt megint lesétálták ez nálam nem MINDEN.RealAsensio írta:Nem tudok haragudni a sracokra, ahogyan Zizura sem. Mindent megtettek, aki latta a meccset, az tudja, hogy MINDENT megprobaltak. Kiszoptunk, pont mint a Betis ellen. Csak ma meg jobban jatszottunk, mint akkor, megsem sikerult. Ez van, elobb vagy utobb felrobban az a kurva ketchupos flakon.... HALA MADRID Y NADA MAS!!!
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. január 13., szombat 18:11
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2018. január 13., szombat 18:10
akkor kapnék agyvérzést, ha a filozófus idejönne.nálam megvan a tökéletes utód aki rohadtul nem lesz népszerű de én Pep-et akarom következő edzőnek hogy rendbetegye itt a dolgokat.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2018. január 13., szombat 18:10
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. január 13., szombat 18:09
HozzászólásSzerző: illgner » 2018. január 13., szombat 18:09
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. január 13., szombat 18:09
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2018. január 13., szombat 18:09
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2018. január 13., szombat 18:08
Remy írta:Gondolom még mindig nem téma az igazolás most télen...
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem