addig lesz nyomatva a mai csapat, amíg itt van...
HozzászólásSzerző: Jim » 2018. január 13., szombat 18:08
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. január 13., szombat 18:08
Nincs kit leigazolni. Alexis lenne az első, aki beleszürkülne ebbe a csapatba.Remy írta:Gondolom még mindig nem téma az igazolás most télen...
HozzászólásSzerző: babaking » 2018. január 13., szombat 18:07
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. január 13., szombat 18:07
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. január 13., szombat 18:05
HozzászólásSzerző: Puding » 2018. január 13., szombat 18:00
HozzászólásSzerző: Professore » 2018. január 13., szombat 17:49
5 kupa ide vagy oda de az idei teljesitmenye gyengus nagyon. Komoly kockazat az is hogy a tehetsegesebb jatekosok akik mellozve vannak megunjak es elhuznak. Faj ezt leirni de neki szerintem meszeltek. Madridban nincs turelem...nem vagyunk Arsenal.Puding írta:Nem évekig, de az 5 kupás szezon után kirakni az év edzőjét a világ vicce lenne. Majd jövőre januárban ha teljesen kilátástalan lesz, és nem tud nyáron se jókat húzni. És egyelőre még ott van idén is a bl és a kupa. Kupát azért be lehetne húzni, én már annak is örülnék.Jim írta:oké de ha nem tud Zidane változtatni, megújulni
elengedni a sikercsapatot, minek maradjon még évekig??
csak leépül az egész csapat...
HozzászólásSzerző: Puding » 2018. január 13., szombat 17:15
Nem évekig, de az 5 kupás szezon után kirakni az év edzőjét a világ vicce lenne. Majd jövőre januárban ha teljesen kilátástalan lesz, és nem tud nyáron se jókat húzni. És egyelőre még ott van idén is a bl és a kupa. Kupát azért be lehetne húzni, én már annak is örülnék.Jim írta:oké de ha nem tud Zidane változtatni, megújulni
elengedni a sikercsapatot, minek maradjon még évekig??
csak leépül az egész csapat...
HozzászólásSzerző: Jim » 2018. január 13., szombat 16:56
HozzászólásSzerző: Puding » 2018. január 13., szombat 16:24
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. január 13., szombat 15:39
Nem a játékosmúlton múlik, hogy mennyire tudsz embereket irányítani, motiválni,ez adottság kérdése.Süti írta:És mi alapján tudná kezelni az öltözőt? Soha nem volt top játékos, mégcsak nem is nagyon foglalkozott top játékosokkal.wxyz írta: Én például örülnék neki.
Ő pont egy olyan jelöltnek tűnik aki valószinűleg jól tudná kezelni az öltözőtt. Vele lenne támadójátékunk, nem csak a beadások mennének. A védekezéssel nem lenne annyi baja, mint a Poolnál, mert labdabiztosabb a középpályánk és gyorsabbak, jobbak a védőink. És, hogy ne legyen az egész off, nála szerintem Ceballos többet játszana.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 8., hétfő 16:14
Kicsit tobb tiszteletet.Torquemada írta:Butragueno is megszólalt. Na ez viszi a prímet. nem lefutott a bajnokság mert mi vagyunk a Real Madrid. Látta a meccset ? Nézte a tabellát ? Szerintem ha holnap Perez véletlenül nyilatkozik, akkor már a toronymagas esélyesek is mi leszünk. A francért nem bírnak inkább csendben maradni most ?
California államban január 01től legalizálták a marihónalját rekreációs használatra. Néha olyan érzésem van, olvasva a vezetők nagy dumáit, hogy így január elején a tesztüzem Madridban is megkezdődött. El Buitre nagyon jó anyaghoz jutott hozzá.
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2018. január 8., hétfő 13:25
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2018. január 8., hétfő 2:11
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2018. január 8., hétfő 1:47
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. január 8., hétfő 0:15
sebydani írta:Kíváncsi vagyok mi lesz a nyilatkozat, de nem várok semmi újat. Pedig nem kéne a bullshit most, oda lehetne állni és beismerni, hogy elbasztuk a bajnokságot, kozmetikázni lehet, de a lényeg a másik két kupára marad.
HozzászólásSzerző: poronty » 2018. január 7., vasárnap 23:09
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. január 7., vasárnap 23:00
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. december 23., szombat 22:37
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem