Sokan nem látnak mást, mint ezt. Morata gólt rúg, James gólpasszt ad és gólt rúg. Közben meg mindegyik rengeteget hibázik és alig tesz a csapata játékához.Tádám írta:Igen.Realista24 írta:
Kedvenceknél ez gólpassz, másnál alibi passz.![]()
Whoscored meg...szora sem.erdemes.
Egyébként meg, a szabadrúgása gyönyörű volt. De könyörgöm, ne egy ilyen játékost sírjunk vissza Madridba. Semmivel nem lennénk előrébb. Semmi kiemelkedőt nem nyújtott tegnap sem, az utolsó perces gólján kívül.

Bundesliga
Re: Bundesliga
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Igen.Realista24 írta:
Kedvenceknél ez gólpassz, másnál alibi passz.![]()
Egyébként meg, a szabadrúgása gyönyörű volt. De könyörgöm, ne egy ilyen játékost sírjunk vissza Madridba. Semmivel nem lennénk előrébb. Semmi kiemelkedőt nem nyújtott tegnap sem, az utolsó perces gólján kívül.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Sőt az a passz kifejezetten rossz volt szerintem, mert Ribéry ki is sodródott kicsit. Inkább a francia klasszisának köszönhető, hogy abból gól lett.Tádám írta: Egy szimpla alibipassztól beszélsz Riberynek, aki aztán megvert pár védőt és egy egyéni akció után belőtte?![]()
Az nem gólpassz. És naná, egy ilyen szinten kezdő játékos, azért belsővel tudjon passzolni a rosszabbik lábával is.
Mia san mia
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Kedvenceknél ez gólpassz, másnál alibi passz.Tádám írta:BBeno írta:golpasszat jobb labbal adta.
Egy szimpla alibipassztól beszélsz Riberynek, aki aztán megvert pár védőt és egy egyéni akció után belőtte?![]()
Az nem gólpassz. És naná, egy ilyen szinten kezdő játékos, azért belsővel tudjon passzolni a rosszabbik lábával is.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Én nem láttam a meccsetTádám írta:Szerintem összességében nem sok jó megmozdulása volt, főleg a 2. félidőben, amikor már közelebb állt a meccs a 2-2-es eredményhez, mint az 1-3-hoz. Semmi lendület nem volt benne. A Bayern is rém gyenge volt szerintem.

1 gól, 1 gólpassz, 3 lövés, 89 labdaérintés, 3 kulcspassz, 91% passzpontosság, 7 beívelés, 2 szerelés
Whoscorednál 8,3-as osztályzattal a meccs embere lett.
De hát ezért szép ez a sport, mert mindenki másképp látja

Mia san mia
- Tádám
- El Siete
- Kapcsolat:
BBeno írta:golpasszat jobb labbal adta.
Egy szimpla alibipassztól beszélsz Riberynek, aki aztán megvert pár védőt és egy egyéni akció után belőtte?

Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE
-
Ha így folytatja szerintem le fogja igazolni a Bayern. Opció van rá, James pedig maradni szeretne Münchenben, mert jól érzi magát. Aztán ez majd kiderül persze, de az biztos, hogy most eléggé megy is neki a játék.Remy írta:Milyen gyönyörű lesz, mikor a nyár igazolása az lesz, mikor Jamest visszahozzuk.![]()
Mia san mia
golpasszat jobb labbal adta.
- Tádám
- El Siete
- Kapcsolat:
kelemen.istvan írta:Én néztem a mérkőzést, szerintem a Bayern egyik legjobbja volt. Pedig abszolút nem vagyok elfogult vele kapcsolatban.Tádám írta:Aki egyébként látta a meccset (én láttam), az könnyen elmondhatja, hogy James mezőnyben ugyanazt a semmit hozta, mint nálunk. Csodálkoztam is, hogy nem cseréli le.
Az meg, hogy a végén betekerte nyilván szép volt, de ennyi. Ugyanaz a darabos, lassú, egylábas, mint ami nálunk volt.
Szerintem összességében nem sok jó megmozdulása volt, főleg a 2. félidőben, amikor már közelebb állt a meccs a 2-2-es eredményhez, mint az 1-3-hoz. Semmi lendület nem volt benne. A Bayern is rém gyenge volt szerintem.
VARANE
VARANE
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Én néztem a mérkőzést, szerintem a Bayern egyik legjobbja volt. Pedig abszolút nem vagyok elfogult vele kapcsolatban.Tádám írta:Aki egyébként látta a meccset (én láttam), az könnyen elmondhatja, hogy James mezőnyben ugyanazt a semmit hozta, mint nálunk. Csodálkoztam is, hogy nem cseréli le.
Az meg, hogy a végén betekerte nyilván szép volt, de ennyi. Ugyanaz a darabos, lassú, egylábas, mint ami nálunk volt.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Tádám
- El Siete
- Kapcsolat:
Aki egyébként látta a meccset (én láttam), az könnyen elmondhatja, hogy James mezőnyben ugyanazt a semmit hozta, mint nálunk. Csodálkoztam is, hogy nem cseréli le.
VARANE
VARANE
Mondjuk, ha szezon végén távozik Zidane ki tudja az új edző kivel akar majd számolni és kivel nem. Isco és Asensio a tavaszi sztárulásuk után szépen kipukkadtak.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én is örülök, így talán el tudjuk adniRemy írta:Milyen gyönyörű lesz, mikor a nyár igazolása az lesz, mikor Jamest visszahozzuk.![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
jamesnek az onnan a szabi könnyebb mint a tizi. 1 lépésből nagyon simán betekerte
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Milyen gyönyörű lesz, mikor a nyár igazolása az lesz, mikor Jamest visszahozzuk.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Jamesnek bejött az élet Münchenben, ma is gól, gólpassz. Ennyit jelent, hogy az edzője külön is foglalkozik vele, bízik benne.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Jaaaameeees
Cenek csak megmutatnam a goljat, hogyan is kellene 18-rol loni a szabadot.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Jupp nagyon a BL győztes focit akarja elővenni, hazai szinten látszik is, majd a bl-ben elválik.
Nem illik.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
csavard be, mint james
a mostani focinkba nagy erősítés lenne, de a jövő szempontjából nem kéne

“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
pff storck többet kapott itthon

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K