Matt micsoda extázisban lenneAS mai rántanivaló kacsája hogy Löw jön ha ZZ-t kirúgja Perez
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. január 12., péntek 11:06
Matt micsoda extázisban lenneAS mai rántanivaló kacsája hogy Löw jön ha ZZ-t kirúgja Perez
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 12., péntek 11:05
HozzászólásSzerző: Santi » 2018. január 12., péntek 11:02
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. január 12., péntek 10:48
Biztos, hogy kötöttek opciót rá. Nem amatőrök, kifizetik aztán viszik is magukhoz, csak játék volt a számokkal ez a kölcsön.Santi írta: Vagy köthettek ilyen opciót, hogy PSG a kölcsön végén megvásárolhatja és más klub nem szólhat bele? Ha pl Real bejelentkezne és Mbappé minket választana, látván, hogy mondjuk a két B-ből elmegy valamelyik és lenne helye.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 12., péntek 10:47
Szerintem olyan megállapodás van, hogy kölcsön végén kötelező megvenniük 145+35 millió bónuszokért. Magyarán a PSG-é.Santi írta:Cavani ügynöke a hírek szerint felvette a kapcsolatot a két madridi klubbal.
Szerintem a PSG-nél amúgy nem fog megmaradni az MCN hosszabb távon, és ebből Neymarra van a legkisebb esélyünk, azt én el is engedném, és egyébként sem szeretném Real mezben látni.
Viszont Mbappéért én még küzdenék. Ha most kölcsönben van, akkor elvileg nyáron tárgyalhatunk a Monacoval egy átigazolásról nem? PSG-nek max annyi köze lehet hozzá, hogy felüllicitál minket, ha akar. Vagy köthettek ilyen opciót, hogy PSG a kölcsön végén megvásárolhatja és más klub nem szólhat bele? Ha pl Real bejelentkezne és Mbappé minket választana, látván, hogy mondjuk a két B-ből elmegy valamelyik és lenne helye.
Ezt a Cavani meg Kane vonalat meg... ezt inkább ne.
HozzászólásSzerző: Santi » 2018. január 12., péntek 10:43
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 11., csütörtök 14:41
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. január 11., csütörtök 14:12
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 11., csütörtök 11:04
hát igen. nem gondoltam volna hogy benitez után újra lesznek olyan meccsek mikor egyáltalán nem érdekel hogy mi a végeredmény.Yazid írta:na szombat megint gálakezdő, szerintem a villarreal jobb csapat jóval, mint a celta úgyhogy én felkészülök egy újabb blamára, de már csak röhögök
HozzászólásSzerző: Yazid » 2018. január 11., csütörtök 10:15
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 11., csütörtök 7:04
Hát amúgy simán lehet. Ha nézted Liverpool meccseket, akkor láthatod, hogy Firmino sem tipikus centert játszik, hanem sűrűn lép vissza és osztogat.numberone1 írta:Addig nem is lesz helye sem Asensionak sem Salahnak v mas szelsotamadonak amig, 4-3-1-2-t jatszunk.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2018. január 10., szerda 23:26
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. január 10., szerda 22:45
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 10., szerda 22:00
HozzászólásSzerző: illgner » 2018. január 10., szerda 20:49
HozzászólásSzerző: Jim » 2018. január 10., szerda 20:41
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. január 10., szerda 20:28
Kane helyett Bappe es dealziro4vr írta:Hazard-Özil-James, elöl Kéjn,Realista24 írta:Nem tudom mi lenne a világgal, ha néhányotok döntéshozó pozícióba kerülne.
Én meg veszem elő a ciánkapszulát.
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. január 10., szerda 20:09
Számomra ez már tavaszra is nyilvánvaló volt, mikor CR mentette meg a seggünket talán karrierje legjobb két hónapjával.Kerlon írta:Ja, de az nyilvánvaló, hogy a jelenlegi felállásnál a másodvonalas kategória is előrelépést jelent.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2018. január 10., szerda 19:59
Őt sajnos egy idore el kell felejteni. Lehet játszunk vele egy CR sztorit, 3-4-5 év múlva elhozzuk világrekordert, lehet h sosem fog itt jatszani. De erre nem lehet várni. Benzematol már egy ideje csak varjuk a csodát, valszeg nem fog hatalmas szinteket lépni már, Ronaldo meg egyre öregebb. Bale meg....ericco írta:Egy valakiért kellett volna robbantani a nyáron. Lemaradtunk róla. Mot már mindenki drága lesz, és nem azért, mert felborult a piac, hanem, mert üres. Jelenleg senki sem jut az eszembe, akit szívesen látnék a csapatban, és megszerezhető. Ez van.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 10., szerda 19:59
Ja, de az nyilvánvaló, hogy a jelenlegi felállásnál a másodvonalas kategória is előrelépést jelent.ericco írta:Egy valakiért kellett volna robbantani a nyáron. Lemaradtunk róla. Mot már mindenki drága lesz, és nem azért, mert felborult a piac, hanem, mert üres. Jelenleg senki sem jut az eszembe, akit szívesen látnék a csapatban, és megszerezhető. Ez van.Kerlon írta: mint angliában a fél liga, báerkit bármennyiért
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem