Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Yerri Mina vagy a következő Umtiti lesz vagy egy újabb Csingrinszkij...
dehogy akarjak kizarni az olajtoket. nagyon jol tudjak hogy a legnagyobb tokesek ugy tesznek be penzt a csapatba ahogy akarnak. ez az ffp a csod ellen szolt es elvileg hogy ne szalljanak el a transzfer es fizu dijak. ez egyertelmuen megbukott de a csodos resze mukodik. a kicsik igy kevesebben mennek tonkre a nagyok viszont vigan kijatsszak a kiskapukat mert megtehetik. nem korlatozo tenyezo nekik az ffp szabaly.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
nem a Neymar összegre írtam a beteget, hanem ami utána van. (pl nálunk a két új igazolás, vagy az angolok ámokfutása)Realista24 írta:
Nem a Neymarert kifizetett összeg beteg. Az védhető. Hanem a tucatokert adott 80-150 milliók es 10 plusszos fizetések.
Es erről nem csak az olajosok tehetnek. Oriasi problémát okoznak az angolok.
az angolokra régen is jellemző volt egyébként igen, amikor még olajosok nem voltak, Andy Carrollok mentek őrült pénzekért.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Részben megint hülyeségekről írsz, mert az FFP-nek az a célja, hogy ne költsél többet, mint amennyit kitermelsz. Ezzel akarják kizárni az olaj tőkét és megakadályozni, hogy a tőke szegényebb csapatok ne menjenek csődbe.BBeno írta:az ffp meg mindig nem azokat korlatozza akiknek van penze. hanem azokat akiknek nincs de szeretnek koltekezni. teljesen megertem ha kijatssza a psg a kiskapukat mert oket nem veszelyezteti hogy elfogy a penz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Mascherano-t pótolja, aki Kínában folytatja. Mina egy Piquétől néhány centivel magasabb kolumbiai négergyerek, aki szerzett gól esetén egyfajta twerkelésbe kezd, amely rendkívül bizarrul tud kinézni.Professore írta:Milyen spiler ez a Yerry Mina akit a barca ugy nez ki hogy leigazol? Marmint milyen poszt es mennyire igeretes?

Hogy milyen szint, arról nem sokat lehet tudni. A válogatottban kezdő, lábbal ügyes elvileg, szögleteknél a két méterhez közeli magassága miatt fejjel veszélyes.
az ffp meg mindig nem azokat korlatozza akiknek van penze. hanem azokat akiknek nincs de szeretnek koltekezni. teljesen megertem ha kijatssza a psg a kiskapukat mert oket nem veszelyezteti hogy elfogy a penz.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Milyen spiler ez a Yerry Mina akit a barca ugy nez ki hogy leigazol? Marmint milyen poszt es mennyire igeretes?
-
nem mintha számítana valamit is az FFP, bár szerintem te még mindig elhiszed, hogy a PSG legálisan igazol[/quote]Kerlon írta:
...ffp szempontból az számít hogy hány évre írt alá, annyi részre osztják szét.[/color]
Na meg a "beveteleket" is szepen lehet manipulalni. Mi gatolja meg az olajosokat hogy az erdekeltsegukbe tartozo cegel altal horror szponzor szerzodesekkel javitsanak a merlegen ha szukseges? Tul nagy biznisz lett a foci ahhoz hogy egy FFP-vel az arszinteket drasztikusan szabalyozni lehessen.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mindig is ezt csinálták, hogy magas fizetést kínáltak, köszönhetően a magsas tv-s bevételeknek. Csak már a fiataloknak is inkább a csillogás és hírverés lett fontosabb, mint a játék minősége.Professore írta:hat ja a PL-ben mar hosszu ideje rengeteg penzt pumpaltak bele es ez csak fokozodik. Azt is mondhatjuk hogy mivel a BL-ben egy ideje nem sikerul nekik sok maradandot alkotni igy most anyagilag nyirjak ki a konkurenciat...Realista24 írta:
Nem a Neymarert kifizetett összeg beteg. Az védhető. Hanem a tucatokert adott 80-150 milliók es 10 plusszos fizetések.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
hat ja a PL-ben mar hosszu ideje rengeteg penzt pumpaltak bele es ez csak fokozodik. Azt is mondhatjuk hogy mivel a BL-ben egy ideje nem sikerul nekik sok maradandot alkotni igy most anyagilag nyirjak ki a konkurenciat...Realista24 írta:
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Abidal is érdekeset nyilatkozott.
"I was very thin and before a game, I made a video to send to the players to cheer them up and send support."Do you know what Messi told me? Don't send us things like that anymore because it hurts us."I didn't see it like that, I was trying to encourage them but they told me they saw me like a corpse and it left them upset."
A nagy család.
"I was very thin and before a game, I made a video to send to the players to cheer them up and send support."Do you know what Messi told me? Don't send us things like that anymore because it hurts us."I didn't see it like that, I was trying to encourage them but they told me they saw me like a corpse and it left them upset."
A nagy család.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Szerintem egyáltalán nem azért kötünk ilyen üzleteket, hogy kifelé kevesebb összeget kommunikáljunk.
Dembelé és Coutinho együtt 85 millió plusz (45+40). Egyszerűen azért mert nincs annyi cash. Már így is sokat költöttünk, még 80 millió nincs vagy nem lehet már a könyvelésben.
PSG ezért vette csak kölcsön Mbappét.
Realista24 véleményét adom, nem csak az olaj csapatokkal van a gond. A PL-ben aki 10 méternél messzebbre is tud pontosan passzolni, annak horror fizukat adnak. A Real-nak és a Barca-nak ezzel is muszáj versenyezni. Főleg nálunk verdesi az egeket már a bértömeg.
Az az Ffp szabály meg létezik csak nem igen használják az illetékesek. Meg a jogászok addig ügyeskednek míg megtalálják a jogi kiskapukat.
Dembelé és Coutinho együtt 85 millió plusz (45+40). Egyszerűen azért mert nincs annyi cash. Már így is sokat költöttünk, még 80 millió nincs vagy nem lehet már a könyvelésben.
PSG ezért vette csak kölcsön Mbappét.
Realista24 véleményét adom, nem csak az olaj csapatokkal van a gond. A PL-ben aki 10 méternél messzebbre is tud pontosan passzolni, annak horror fizukat adnak. A Real-nak és a Barca-nak ezzel is muszáj versenyezni. Főleg nálunk verdesi az egeket már a bértömeg.
Az az Ffp szabály meg létezik csak nem igen használják az illetékesek. Meg a jogászok addig ügyeskednek míg megtalálják a jogi kiskapukat.
nem mintha számítana valamit is az FFP, bár szerintem te még mindig elhiszed, hogy a PSG legálisan igazolBBeno írta:ffp szempontból az számít hogy hány évre írt alá, annyi részre osztják szét.meg az FFP felé. mert így az egyszeri kiadás 120 milla.
többi meg majd fokozatosan jön.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem a Neymarert kifizetett összeg beteg. Az védhető. Hanem a tucatokert adott 80-150 milliók es 10 plusszos fizetések.csababarca írta:Neymarért adott összeget most egy darabig szerintem nem ugorják meg.Steve írta: Érdekes ez, hogy medfig vihető ez még. De szerintem az olajcsapatok nem fognak leállni mindenki másnak meg alkalmazkodni kell ehhez.
Max ha Cé-t vagy Messit kirobbantják.
Másért nem gondolnám, hogy 200nál többet kiadnának.
beteg összegek, nem gondoltam volna pár éve, hogy ide jutunk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Vagy Neymar megint klubot valt
- csababarca
Neymarért adott összeget most egy darabig szerintem nem ugorják meg.Steve írta: Érdekes ez, hogy medfig vihető ez még. De szerintem az olajcsapatok nem fognak leállni mindenki másnak meg alkalmazkodni kell ehhez.
Max ha Cé-t vagy Messit kirobbantják.
Másért nem gondolnám, hogy 200nál többet kiadnának.
beteg összegek, nem gondoltam volna pár éve, hogy ide jutunk.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Kibaxottul betegesek ezek az összegek már.
Lassan értem is fizetnek 150 m-t.
Lassan értem is fizetnek 150 m-t.
ffp szempontból az számít hogy hány évre írt alá, annyi részre osztják szét.meg az FFP felé. mert így az egyszeri kiadás 120 milla.
- csababarca
gondolom, könyvelési szempontból jobb ez, meg az FFP felé. mert így az egyszeri kiadás 120 milla.BlancoMark írta:
Birom hogy kotik mindig ezeket a kamu uzleteket, amik 99%, hogy teljesulnek, csak hogy lehessen kommunikalni a kisebb osszeget. Dembelenel is ugyanilyen szintu felteteleket szabtak.
egyébként, mindenhol 160M-et írtak, szóval a médiumok azt vették az átigazolási összegnek, ha már kommunikáció.
mondjuk nso-t nem olvasok, ott nem tudom mit írtak össze.
- BlancoMark
Coutinho arabol kiderultek a 120+40 millabol a 40 reszletei:
5 millió euró, ha Coutinho 25. meccsén szerepelt a Barcában
20 millió euró, miután lejátszotta 100. meccsét
5 millió euró, de maximum 10 millió összesen, ha a Barca kvalifikálja magát a BL-be 2023-ig, a brazil új szerződésének lejártáig
5 millió euró, ha a Barcelona megnyeri a BL-t (2023-ig)
Birom hogy kotik mindig ezeket a kamu uzleteket, amik 99%, hogy teljesulnek, csak hogy lehessen kommunikalni a kisebb osszeget. Dembelenel is ugyanilyen szintu felteteleket szabtak.
5 millió euró, ha Coutinho 25. meccsén szerepelt a Barcában
20 millió euró, miután lejátszotta 100. meccsét
5 millió euró, de maximum 10 millió összesen, ha a Barca kvalifikálja magát a BL-be 2023-ig, a brazil új szerződésének lejártáig
5 millió euró, ha a Barcelona megnyeri a BL-t (2023-ig)