rashidm írta:Inkább Cr-Benzema kettőst kéne lecserélni góllövés tekintetében, nem pedig egy újabb előkészítőt megvenni.
Csak kell valaki akivel a játék képe is javul. A góllövéssel is kezdeni kéne valamit, de ha játékban javulnánk, az a gólokon is észrevehető lenne.
Süti írta:Több lehetőséget teremt, jobbak a kiugratásai, és szerintem sokkal inkább csapatjátékos. Ja, és harmadannyiba kerül, ha flop lenne, ami benne van, tekintve hogy a PL-ből ritkán hozunk olyat aki beválik. Úgyhogy szerintem legkevésbé sem a góljai miatt lenne jó vétel az olasz, hanem amilyen szinten ki tudja szolgálni a többieket.
Szubjektív, de ez mind megvan Hazardban és jobbak is benne. Hazard meg nem PL típus, nem jelent semmit, hogy onnan igazolnánk. Az olasz ligából se nagyon jöttek be az igazolásaink. Ráadásul sok olaszra igaz, hogy csak otthon ászok. Mondjuk Insigne sem az a típus, nagyon jó a srác amúgy. De nálam ő inkább csere kategória egy Realba, az meg nem kell. Ráadásul abban sem vagyok biztos, hogy sokkal olcsóbb lenne mint Hazard. A Napoli sincs rászorulva, hogy eladják, Higuaínért is leakasztottak 91 millát. Ő is lenne vagy 100. A Chelsea is vitte volna, nekik sem adták.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero