micsoda véletlen hogy Bolt pumás és a Dortmund is az

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. január 8., hétfő 19:38
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 8., hétfő 17:35
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 8., hétfő 17:19
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 8., hétfő 12:40
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. január 8., hétfő 12:39
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. január 8., hétfő 9:10
HozzászólásSzerző: peto.isti » 2018. január 8., hétfő 8:58
Való igaz nagyon messze van Hummelstől és Boatengtől, s tényleg rettentő darabos, bár Hummels sem villámléptű. Szerintem lehet benne potenciál, de ha nem is gerincnek akkor tökéletes kiegészítő elemnek, aki ott van a kezdő közvetlen közelében.kelemen.istvan írta:Süle jó gerincnek? Komolyan kérdezem, nem sokszor láttam eddig, de nekem elég darabosnak tűnt. Közel sem Hummels szint, akire tényleg lehet építeni akár egy védelmet, korszakot.peto.isti írta: Volt ilyen nyilatkozat, hogy ha kell akkor ők is fizetnek 70-80 milliót egy játékosért. Werner abszolút ez a kategória lenne, de egyszerűen muszáj behúzni. Uli FC Deutschlandot akar. Kimmich, Süle, Goretzka, Werner jó gerinc is lenne erre a projektre.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2018. január 8., hétfő 8:52
Süle jó gerincnek? Komolyan kérdezem, nem sokszor láttam eddig, de nekem elég darabosnak tűnt. Közel sem Hummels szint, akire tényleg lehet építeni akár egy védelmet, korszakot.peto.isti írta: Volt ilyen nyilatkozat, hogy ha kell akkor ők is fizetnek 70-80 milliót egy játékosért. Werner abszolút ez a kategória lenne, de egyszerűen muszáj behúzni. Uli FC Deutschlandot akar. Kimmich, Süle, Goretzka, Werner jó gerinc is lenne erre a projektre.
HozzászólásSzerző: peto.isti » 2018. január 8., hétfő 7:53
Volt ilyen nyilatkozat, hogy ha kell akkor ők is fizetnek 70-80 milliót egy játékosért. Werner abszolút ez a kategória lenne, de egyszerűen muszáj behúzni. Uli FC Deutschlandot akar. Kimmich, Süle, Goretzka, Werner jó gerinc is lenne erre a projektre.Kerlon írta: mondjuk Werner nem két forint lesz, garantálom, hogy a Bayern is belenyúlhat már a zsebébe jó mélyen, ha normális játékost akar venni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 7., vasárnap 14:57
mondjuk Werner nem két forint lesz, garantálom, hogy a Bayern is belenyúlhat már a zsebébe jó mélyen, ha normális játékost akar venni.illgner írta:Bild szerint már a hét elején bejelenthetik Goretzkát a Bayernnél, aki ugye ingyen jön. Szinte biztos, hogy behúzzák Brandtot is a nyáron, 12 millió a kivásárlási ára. Heynckes nemrég azt nyilatkozta, hogy a Bayernnek már a Stuttgartból el kellett volna hoznia Wernert, ami ugye virágnyelven azt jelenti, hamarosan őt is elrabolják. Szóval elég szépen építkeznek, miközben alig költenek. Gyakorlatilag azt hoznak el a Bundesligából, akit akarnak, és ez óriási versenyelőny a számukra.
HozzászólásSzerző: illgner » 2018. január 7., vasárnap 14:41
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. január 6., szombat 7:22
Mert a spanyol bajnokság tele van ribancokkal és a bírok is vakok.És akkor még ott a clasico is ahol már szinte reflexből állítják ki.misafeco írta:
Miért van Ramosnak szignifikánsan több sárga és piros lapja, mint a hozzá hasonlóan durva, sportszerűtlen játékosoknak tartott egyéneknek? Magyarázd meg nekem, aki nem ért a focihoz.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2018. január 4., csütörtök 17:31
Ha biro lennel, akkor te sem a Reallal szimpatizalnalpheco írta:Suarez és Costa esetét inkább Ronaldohoz hasonlítanám. Előbbi kettő végigpatkánykodja a meccsek nagy részét, Ronaldo meg egyszer visszarúg vagy esetleg üt és egyből villan a piros. Én bíró lennék biztos, hogy a Costa, Suarez féléknek az első reklamálásuknál már mutatnám is fel a sárgát, aztán kussoljon vagy jön a piros.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 4., csütörtök 16:22
kedvencem amikor kutyárez szabálytalankodik és egyből mutogatja, hogy az előbb meg ők csinálták közbe 2 liter nyál beteríti a bírót és a fogai karcolják a retinájátpheco írta:Suarez és Costa esetét inkább Ronaldohoz hasonlítanám. Előbbi kettő végigpatkánykodja a meccsek nagy részét, Ronaldo meg egyszer visszarúg vagy esetleg üt és egyből villan a piros. Én bíró lennék biztos, hogy a Costa, Suarez féléknek az első reklamálásuknál már mutatnám is fel a sárgát, aztán kussoljon vagy jön a piros.Kerlon írta:Amúgy nem vitatjuk szerintem a legtöbben azt, hogy ez benne van Ramosban, de azért nagyon kiemelt szerep jutott neki, miközben pl Suárez, Costa stb miket meg nem úszott az évek alatt. De lehetne sorolni.
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. január 4., csütörtök 16:09
Suarez és Costa esetét inkább Ronaldohoz hasonlítanám. Előbbi kettő végigpatkánykodja a meccsek nagy részét, Ronaldo meg egyszer visszarúg vagy esetleg üt és egyből villan a piros. Én bíró lennék biztos, hogy a Costa, Suarez féléknek az első reklamálásuknál már mutatnám is fel a sárgát, aztán kussoljon vagy jön a piros.Kerlon írta:Amúgy nem vitatjuk szerintem a legtöbben azt, hogy ez benne van Ramosban, de azért nagyon kiemelt szerep jutott neki, miközben pl Suárez, Costa stb miket meg nem úszott az évek alatt. De lehetne sorolni.
HozzászólásSzerző: misafeco » 2018. január 4., csütörtök 15:25
Sajnálom, hogy belegázoltam a lelkivilágodba. Nem is rontanám itt a levegőt tovább. Köszönöm a vitát a többieknek.Realista24 írta:
Tudod, hogy csak azért vagy még itt, mert szórakoztatod a fórum népét, ugye?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 4., csütörtök 15:18
Tudod, hogy csak azért vagy még itt, mert szórakoztatod a fórum népét, ugye?misafeco írta:Nem az volt, hogy nem pazarolsz rám több karaktert? Tarthatnád a jó szokásodat.Realista24 írta: Tuskóból indultunk, lett favágó, most sportszerűtlenAlázzátok még magatokat.
Olyan fogalomzavarban vagytok, hogy remélem nem hagyjátok abba.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 4., csütörtök 15:18
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. január 4., csütörtök 15:17
A 11. miért? Gondolom fociztál már. Ha már bele mész keményebben a szerelésbe, akkor ott nem húzod vissza magad. Ott kiteszed a kezed lábad, derekad, bármid, inkább te nyomsz oda, minthogy te kapj. Ilyen összecsattanás is van rengeteg 1-1 meccsen ami általában sárga. Ramosnak persze, hogy piros. A 10. viszont tényleg teljes homály. Mondjuk ha szemétség, ha nem, nekem tetszett, hogy a kis pindúr pandúrnak oda nyomott egyet a végén.misafeco írta:Vannak azonban nagyon csúnya esetek is, mint a 10-11.
HozzászólásSzerző: misafeco » 2018. január 4., csütörtök 15:15
Nem az volt, hogy nem pazarolsz rám több karaktert? Tarthatnád a jó szokásodat.Realista24 írta: Tuskóból indultunk, lett favágó, most sportszerűtlenAlázzátok még magatokat.
Olyan fogalomzavarban vagytok, hogy remélem nem hagyjátok abba.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem