Leto szála miatt érdemes megnézni az egyik kisfilmet egyébként, de valóban, rajta dolgozhattak volna még. Valószínűleg ki van bontva Ő is rendesen, le is forgatták, csak aztán a stúdió 2 ésd fél óránál azt mondta hogy na azért álljon meg a fáklyás.

HozzászólásSzerző: Faust » 2018. január 8., hétfő 18:32
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. január 8., hétfő 16:18
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. január 8., hétfő 16:04
HozzászólásSzerző: Faust » 2018. január 8., hétfő 13:49
Az IT-el egyetertek, otvar kozepes film, nem ertem a hiszteriat korulotte. Teljesen tucat.ziro4vr írta:It
Nem vagyok egy King fan, nekem nem jön át a stílusa. Filmként meg,két évad stranger things után, ez sablonos és közepes volt. És felszínes is a hosszához képest. Egyszer nézhető, könnyen felejthető.
Blade runner
Tetszett, azért hozzá kell tennem, hogy olyan ez, mint hehe amikor a mai fociról beszél. Annyira sok a sablon, közepes, érdektelen tucatfilm, hogy muszáj az ilyeneket kiemelni, pedig a kétezres évek előtt, tömve voltunk hasonló minőséggel. A zene mondjuk csalódás volt.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. január 7., vasárnap 17:25
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. január 7., vasárnap 14:33
Legalább 2x láttam mindegyik évadot de azért kedves vagyTádám írta:A beszállító jó, de azért ebben a témában sokkal több van, ha tetszik ez a világ, akkor nézd meg a Narcost.![]()
HozzászólásSzerző: Tádám » 2018. január 7., vasárnap 14:19
sebydani írta:Helyes, jó döntés annak idején sokat ajánlgattam ittTádám írta:Nem rég pótoltam egy nagy elmaradásom: a Whiplasht...
Valahogy eddig sosem tudtam rávenni magam, hogy megnézzem. Nem érdekelt a téma, nem foglalkoztatott.
Aztán végre eljött az este, megnéztem, és hát, elképesztő film.
Nálam benne van a top5-ös listámban mostantól, és J.K. Simmons, hát igen, ezt nem lehet tanítani.![]()
Aki még nem látta, az pótolja, nem bánja meg.![]()
Jaja, tényleg. Én jövő héten megnézem újra, pedig nagyon kevés olyan film van, amit ilyen rövid időn belül újrázni tudok, de ez zseniális cucc.pheco írta:Egesz film nagyon jo, de a veget legalabb 10-szer lattam marTádám írta:Nem rég pótoltam egy nagy elmaradásom: a Whiplasht...
Valahogy eddig sosem tudtam rávenni magam, hogy megnézzem. Nem érdekelt a téma, nem foglalkoztatott.
Nálam benne van a top5-ös listámban mostantól, és J.K. Simmons, hát igen, ezt nem lehet tanítani.![]()
Aki még nem látta, az pótolja, nem bánja meg.Sugarmoziban a filmek elott mindig van egy bejatszas filmekbol osszevalogatva, van jelenet a Whiplashbol is, mindig remenykedek, hogy hatha veletlen azt a filmet kezdik vetiteni
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. január 7., vasárnap 14:13
Egesz film nagyon jo, de a veget legalabb 10-szer lattam marTádám írta:Nem rég pótoltam egy nagy elmaradásom: a Whiplasht...
Aki még nem látta, az pótolja, nem bánja meg.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. január 7., vasárnap 14:02
Helyes, jó döntés annak idején sokat ajánlgattam ittTádám írta:Nem rég pótoltam egy nagy elmaradásom: a Whiplasht...
Aki még nem látta, az pótolja, nem bánja meg.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2018. január 7., vasárnap 8:08
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. január 5., péntek 22:23
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. január 5., péntek 22:20
Jezusom, csoda, hogy Rockot nem eroltettek beleRemy írta:Dobjatok félre mindent! Megjött a Kickboxer reboot folytatásának az előzetese.![]()
![]()
![]()
Főszerepben: Alain Moussi, Christopher Lambert, Jean-Claude Van Damme, Mike Tyson, Hafþór Júlíus "A Hegy" Björnsson és Ronaldinho!
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. január 5., péntek 20:16
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. január 4., csütörtök 22:54
csababarca írta:köszi, nézem is őket.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2018. január 4., csütörtök 22:53
köszi, nézem is őket.
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. január 4., csütörtök 22:51
HozzászólásSzerző: csababarca » 2018. január 4., csütörtök 22:47
??ziro4vr írta: Nem hivatalos prequelt ajánlom hozzá, a Johhny Walkert.
Elég hamar beindul, nehéz letenni.
nem, de mindjárt rákeresek. köszi.KAG írta:YT-n van 3 kisfilm, ami összefoglalja a két rész között lezajlott időt.
Azt megnézted?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. január 4., csütörtök 22:00
Nem hivatalos prequelt ajánlom hozzá, a Johhny Walkert.csababarca írta:Új BLade Runnerhez kell az előző rész?
Istentudja mikor láttam utoljára, még gyerekként, nem sok minden van meg belőle.
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. január 4., csütörtök 21:56
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem