Telen hozni kezdobe embert semmi ertelme, lemegy a szezon mire hasznalhato lenne, padra meg minek amikor ulnek mar elegen a padon, vagy epp otthon a tv elott.
Igazan ertelmes, telen hozhato arc ugy sincs.
Abban az esetben egyetértek, ha Bale bírja a szezon további szakaszát, de erre nyilván garanciát senki nem tud vállalni.
Alexis Sanchez szerintem nem lenne rossz gondolat, de kétlem, hogy Wenger eladná, ha meg mégis, akkor ott a City horrorfizuval, annyira meg nem jó, hogy ilyenbe beleálljunk. Ráadásul Cé úgyis érinthetetlen lesz nyárig minimum.
Jelenleg arra sem latok eselyt, hogy mostantol kezdjuk el lecserelni az eddigi alap kezdonket azokra akik alig jatszottak.
Reális esélyt én sem látok rá, csak lenne értelme szerintem, mert ezt a bajnokságot már csak a Barca tudja elveszíteni... Így meg láthatóvá válna, hogy a fiatalok közül ki az, akivel tényleg érdemes számolni hosszú távon is.
Szerintem a játékunk is javulna velük. A mostani felálláshoz képest egy Casemiro - Kovacic, Ceballos - Modric/Kroos csere alkalomadtán eleve sokat dobna (utóbbi nyilván formától függően - és bár Kroos szerintem annyira nem esett vissza látványosan, néha pihenhet Ő is). Asensio is kezdhetne nyugodtan Ronaldo helyett párszor, Bale meg mehet réseket keresni, helyezkedni mindig tudott és neki legalább megvan még a sebessége. Isco alap, LV-t meg mint 12. ember el kell felejteni, nagyon középszerű, ezt már nem kompenzálja a lelkesedése sem. Biztos nagyon ari, meg fegyelmezett, meg jól dolgozik edzéseken, de ezt csak bizonyos mértékig érdemes honorálni. Már kárát látja a csapat azzal, hogy más elöl veszi el a perceket teljesen feleslegesen.
A padon meg lenne értelmes csere mindig, persze ha nincsenek sérülések.
Na, így kell pazarolni az időt, a fentiekből alig-alig fog megvalósulni valami. A szezon végéig menni fog a fáradt, alulmotivált gálakezdő ameddig ki nem esik valaki sérülés miatt esetleg.