Telen hozni kezdobe embert semmi ertelme, lemegy a szezon mire hasznalhato lenne, padra meg minek amikor ulnek mar elegen a padon, vagy epp otthon a tv elott.
Igazan ertelmes, telen hozhato arc ugy sincs.
Abban az esetben egyetértek, ha Bale bírja a szezon további szakaszát, de erre nyilván garanciát senki nem tud vállalni.
Alexis Sanchez szerintem nem lenne rossz gondolat, de kétlem, hogy Wenger eladná, ha meg mégis, akkor ott a City horrorfizuval, annyira meg nem jó, hogy ilyenbe beleálljunk. Ráadásul Cé úgyis érinthetetlen lesz nyárig minimum.
Reális esélyt én sem látok rá, csak lenne értelme szerintem, mert ezt a bajnokságot már csak a Barca tudja elveszíteni... Így meg láthatóvá válna, hogy a fiatalok közül ki az, akivel tényleg érdemes számolni hosszú távon is.Jelenleg arra sem latok eselyt, hogy mostantol kezdjuk el lecserelni az eddigi alap kezdonket azokra akik alig jatszottak.
Szerintem a játékunk is javulna velük. A mostani felálláshoz képest egy Casemiro - Kovacic, Ceballos - Modric/Kroos csere alkalomadtán eleve sokat dobna (utóbbi nyilván formától függően - és bár Kroos szerintem annyira nem esett vissza látványosan, néha pihenhet Ő is). Asensio is kezdhetne nyugodtan Ronaldo helyett párszor, Bale meg mehet réseket keresni, helyezkedni mindig tudott és neki legalább megvan még a sebessége. Isco alap, LV-t meg mint 12. ember el kell felejteni, nagyon középszerű, ezt már nem kompenzálja a lelkesedése sem. Biztos nagyon ari, meg fegyelmezett, meg jól dolgozik edzéseken, de ezt csak bizonyos mértékig érdemes honorálni. Már kárát látja a csapat azzal, hogy más elöl veszi el a perceket teljesen feleslegesen.
A padon meg lenne értelmes csere mindig, persze ha nincsenek sérülések.
Na, így kell pazarolni az időt, a fentiekből alig-alig fog megvalósulni valami. A szezon végéig menni fog a fáradt, alulmotivált gálakezdő ameddig ki nem esik valaki sérülés miatt esetleg.