Valaki tényleg elhiszi, hogy Ramos, Ronaldo, Carvajal, Isco, Casemiro, Kroos sorfalat állna? Piquenek, paulinhonak, albanak, busquetsnek?

HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. január 8., hétfő 12:50
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. január 8., hétfő 12:46
Szép szavak, nemes gondolat, de a tapasztalat azt mondatja, hogy valóság alapja nem sok van, max csak néhány szurkoló szívében. A média meg az egész világ azt harsogná, hogy az egész Real Madrid legyőzetett, megaláztatott és sorfalra ítéltetett. Óriási történelmi tettet vitt végbe a Barcelona. És társai lennének mindenhol nagy valószínűséggel.BarçaNorbi írta: Lehet, hogy az agyilag 12 éveseket csorgatnák a nyálukat, ha sorfalat állnátok, de nekem valamilyen szinten égne a pofám, ha ti ezek után mégis megtennétek. Akinek van egy kis esze, látná, hogy hiába minket ünnepelnek, nem mi jöttünk ki ebből (sem) jobban.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2018. január 8., hétfő 12:46
Tegyük hozzá, hogy az utóbbi évek legjobb Barca edzőjével.rashidm írta:Lehet páran így gondoljátok, de az a baj hogy elég sokan csak csorgatnák a nyálukat. Az a legszomorúbb és gáz a Realra nézve, hogy az utóbbi évek talán leggyengébb Barca kerete elhúzott mint a vadlibák.BarçaNorbi írta:Lehet, hogy az agyilag 12 éveseket csorgatnák a nyálukat, ha sorfalat állnátok, de nekem valamilyen szinten égne a pofám, ha ti ezek után mégis megtennétek. Akinek van egy kis esze, látná, hogy hiába minket ünnepelnek, nem mi jöttünk ki ebből (sem) jobban.
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. január 8., hétfő 12:41
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. január 8., hétfő 12:40
Lehet páran így gondoljátok, de az a baj hogy elég sokan csak csorgatnák a nyálukat. Az a legszomorúbb és gáz a Realra nézve, hogy az utóbbi évek talán leggyengébb Barca kerete elhúzott mint a vadlibák.BarçaNorbi írta:Lehet, hogy az agyilag 12 éveseket csorgatnák a nyálukat, ha sorfalat állnátok, de nekem valamilyen szinten égne a pofám, ha ti ezek után mégis megtennétek. Akinek van egy kis esze, látná, hogy hiába minket ünnepelnek, nem mi jöttünk ki ebből (sem) jobban.
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2018. január 8., hétfő 12:34
Lehet, hogy az agyilag 12 éveseket csorgatnák a nyálukat, ha sorfalat állnátok, de nekem valamilyen szinten égne a pofám, ha ti ezek után mégis megtennétek. Akinek van egy kis esze, látná, hogy hiába minket ünnepelnek, nem mi jöttünk ki ebből (sem) jobban.BBeno írta:ezzel a játékkal addigra már szép múlt lesz a BLRealAsensio írta:Es ha sorfalat fogunk allni, akkor mi lesz? Nem kellemes, de meg lehet mutatni nekik, hogy kulonbek vagyunk. Ha akkora folennyel vezetik majd a ligat, akkor alljunk sorfalat, nesztek baccatok meg, a vereseget is el kell tudni fogadni. Aztan bl-t kell nyerni megint, ha ez a csapat "csak azt tudja", akkor irjunk olyan tortenelmet, amire csak mi vagyunk kepesek.nem szabad sorfalat állnunk.
vagy oldják meg a srácok hogy már addigra bőven bajnok a barca vagy ahogy akarják de ne kelljen sorfalat állni. vagy csak simán tagadjuk meg mint ők az se érdekelne.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2018. január 8., hétfő 12:34
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 8., hétfő 12:25
ezzel a játékkal addigra már szép múlt lesz a BLRealAsensio írta:Es ha sorfalat fogunk allni, akkor mi lesz? Nem kellemes, de meg lehet mutatni nekik, hogy kulonbek vagyunk. Ha akkora folennyel vezetik majd a ligat, akkor alljunk sorfalat, nesztek baccatok meg, a vereseget is el kell tudni fogadni. Aztan bl-t kell nyerni megint, ha ez a csapat "csak azt tudja", akkor irjunk olyan tortenelmet, amire csak mi vagyunk kepesek.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. január 8., hétfő 12:22
16 pontos hatranyunk van es egy elmaradt meccsunk, a jatekunk meg nem valami lehengerlo. A tegnapi meccsen Bale, Isco es Navas jateka volt pozitivum, a tobbi kozepszeru vagy alatta volt. Sajnos tema a sorfal...kodo írta:Azért nem semmi a sorfallal foglalkozni január második hetében
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 8., hétfő 12:21
a 16 pontos hátrány a nem semmikodo írta:Azért nem semmi a sorfallal foglalkozni január második hetében
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. január 8., hétfő 12:16
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 8., hétfő 12:15
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. január 8., hétfő 12:14
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. január 8., hétfő 11:53
Telen hozni kezdobe embert semmi ertelme, lemegy a szezon mire hasznalhato lenne, padra meg minek amikor ulnek mar elegen a padon, vagy epp otthon a tv elott.
Igazan ertelmes, telen hozhato arc ugy sincs.
Reális esélyt én sem látok rá, csak lenne értelme szerintem, mert ezt a bajnokságot már csak a Barca tudja elveszíteni... Így meg láthatóvá válna, hogy a fiatalok közül ki az, akivel tényleg érdemes számolni hosszú távon is.Jelenleg arra sem latok eselyt, hogy mostantol kezdjuk el lecserelni az eddigi alap kezdonket azokra akik alig jatszottak.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. január 8., hétfő 11:39
HozzászólásSzerző: Nyilacska » 2018. január 8., hétfő 11:31
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. január 8., hétfő 11:04
“Jelen pillanatban nem akarok senkit sem hozni a csapatba. Meglátjuk, hogy mi történik még január 31-ig. Boldog vagyok a keretemmel”.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2018. január 8., hétfő 10:32
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. január 8., hétfő 10:28
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2018. január 8., hétfő 10:26
ugyanígy vagyok vele, totál hidegen hagy már a tegnapi x.Realista24 írta:Erre csak azt tudom írni Kerlon barátom, hogy sokáig abban bíztunk, hogy majd a végén hozzuk a meccseket mint tavaly. Most meg már akkora a hátrány, hogy elengedték a ligát fejben és a BL-re és kupára készülünk. Egy bajnokin én már nem tudom felhúzni magam, BL indulás legyen meg, elégedett leszek, minden más ajándék a ligában.
Nem tudok rájuk haragudni, még ha kéne, akkor sem.
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem