Realista24 írta:Pedig Benzema Madridban van. Hogy lehet ez?illgner írta:Enyhén esetleges a támadójáték. Továbbra is.
Minek ha itt van Bale

HozzászólásSzerző: lestat » 2018. január 7., vasárnap 21:21
Realista24 írta:Pedig Benzema Madridban van. Hogy lehet ez?illgner írta:Enyhén esetleges a támadójáték. Továbbra is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 7., vasárnap 21:21
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. január 7., vasárnap 21:20
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2018. január 7., vasárnap 21:20
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. január 7., vasárnap 21:20
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. január 7., vasárnap 21:19
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. január 7., vasárnap 21:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 7., vasárnap 21:19
Így érzem, igazából semmi nem utal erre, csak megérzés.BlancoMark írta:Most ezt nem teljesen ertem. Miert tartana a BL-ig a szerzodese? En a Perez eraban eloszor erzek most maximalis bizalmat egy edzo irant. Es szerintem egy sikertelen szezont is boven lenyelnenek neki. Foleg hogy a vezetoseg is biztos erzi hogy a nyar kicsit felrement.Realista24 írta:Igazából szerintem már belebukott, a BL-ig tart a szerződése. Ha megnyerjük, márpedig megnyerjük, akkor kiderül, hogy túl tud-e lépni az árnyékán.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 7., vasárnap 21:18
szerintem nem, Perez is ltja, hogy nem csak Zidane van ebbe idén benne, a támadók is nullákRealista24 írta:Igazából szerintem már belebukott, a BL-ig tart a szerződése. Ha megnyerjük, márpedig megnyerjük, akkor kiderül, hogy túl tud-e lépni az árnyékán.
HozzászólásSzerző: Seraf » 2018. január 7., vasárnap 21:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 7., vasárnap 21:18
HozzászólásSzerző: sonic » 2018. január 7., vasárnap 21:18
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. január 7., vasárnap 21:18
Most ezt nem teljesen ertem. Miert tartana a BL-ig a szerzodese? En a Perez eraban eloszor erzek most maximalis bizalmat egy edzo irant. Es szerintem egy sikertelen szezont is boven lenyelnenek neki. Foleg hogy a vezetoseg is biztos erzi hogy a nyar kicsit felrement.Realista24 írta:Igazából szerintem már belebukott, a BL-ig tart a szerződése. Ha megnyerjük, márpedig megnyerjük, akkor kiderül, hogy túl tud-e lépni az árnyékán.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. január 7., vasárnap 21:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 7., vasárnap 21:16
Pedig Benzema Madridban van. Hogy lehet ez?illgner írta:Enyhén esetleges a támadójáték. Továbbra is.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. január 7., vasárnap 21:16
HozzászólásSzerző: illgner » 2018. január 7., vasárnap 21:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 7., vasárnap 21:14
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 7., vasárnap 21:13
elég szomorú, ha így gondolkozik, mer takkor idén bele is bukhat az egészbeRealista24 írta:Így van, szinte kizárt, hogy bármiféle óriási taktikai változtatást eszközölne, hiszen nyert két BL-t.sonic írta:
Szerintem o nem szemelyi valtozasokra gondolt, hanem hogy addig majd javul a jatek. Nehezen tudom elkepzelni hogy nem az eddigi galakezdo (minusz serultek es eltiltottak) kezdjen a PSG ellen. Nem varhato eles taktikai valtas sem szerintem. Amiben bizhatunk az az egyeni formak feljavulasa. Es itt gondolok elso sorban Ronaldo, Marcelo es Carvajal formajara (esetleg Benzema de arra viszonylag keves az esely).
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem