Football Manager

FIFA vs. PES, és természetesen az egyetlen manager.
Munki_
Kedvenc játékosaid: Zidane, Marcelo
Kedvenc csapatod: Siempre fieles

Re: Football Manager

HozzászólásSzerző: Munki_ » 2013. szeptember 5., csütörtök 22:40

nem tudom, h szánalmas vagy elismerésre méltó egyébként, de az ex-honvédos abraham kirobbanthatatlan.

http://imagerz.com/QE5OX0tvAwMCUw9PEwVQ :lol: tavaly 3. lett a góllövőlistán, szóval nem újkeletű dolog ez. ritka falábú, de a moves into channels skillje bomba. azt hiszem ezzel meg kell várnom maupay beérését.

Munki_

HozzászólásSzerző: Munki_ » 2013. szeptember 5., csütörtök 22:00

Munki_, Maupay-ból lesz valaki?
megmondom őszintén, én a 12-vel játszom továbbra is, és abban nem volt benne, úgyhogy beleraktam: 90 CA, -9 PA. az első évben tavasszal néha játszott (első gólját a marseille elleni idegenbeli derbi 90. percében lőtte, 1-1-nél, elég gagyi bemutatkozás 15 évesen). a 2. évben eddig nem kapott lehetőséget, amúgy fejlődget, csak pénz kéne az edzésfejlesztésre. viszont a 13-as verzióról nem tudok többet, mint a gugli képtalálatok. :)

Laci

HozzászólásSzerző: Laci » 2013. szeptember 5., csütörtök 20:13

Adamo írta:valaki, tudna nekem adni egy friss update-t a fm13hoz ?
tessék

Munki_, Maupay-ból lesz valaki?

Közben letudtam a nyári átigazolásokat, nem egy nagy durranás (Murielt ismeri valaki??)...a fele hitelre jött, jól csődbe viszem a klubot :lol: A keret igy nez ki: 1... 2.
A kezdőm pedig valahogy így lesz: Howard, Baines-Jagielka-Heitinga-Coleman, Vargas-Hughes-Mekkarti-Torje, Jelavic-Muriel.

Huni
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Huni » 2013. szeptember 5., csütörtök 19:41

Aki esetleg még a Monacoval nyomulna, lessen bele ebbe, hátha. :)
accel: "vidal, kondogbia, pogba, casemiro? mind a négyen 180 fölött vannak jóval."
R24: "Vidal 35-40, Kondogbia 10-15, Pogba 25, Casemiro 6 misi.
Vagy félreértek valamit?"
:mrgreen:

Adamo
Kedvenc csapatod: realmadrid

HozzászólásSzerző: Adamo » 2013. szeptember 5., csütörtök 19:37

valaki, tudna nekem adni egy friss update-t a fm13hoz ?
12

Laci

HozzászólásSzerző: Laci » 2013. szeptember 5., csütörtök 18:48

Nálam a monaco 44,5Millát költött összesen (januárban 18,5M), 1,2milla bevétellel.

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2013. szeptember 5., csütörtök 18:35

Adamo írta:
friss update-tel ?
nem. még az első verzióval :mrgreen:

Adamo

HozzászólásSzerző: Adamo » 2013. szeptember 5., csütörtök 18:31

Ferencváros írta:
Adamo írta:monaconal mennyi az atigazolasi keret ?

letoltenem megint a jatekot, aztan veluk szeretnek inditani :mrgreen:
nekem 16millió rémlik.
friss update-tel ?
12

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2013. szeptember 5., csütörtök 18:21

Adamo írta:monaconal mennyi az atigazolasi keret ?

nekem 16millió rémlik.

Adamo

HozzászólásSzerző: Adamo » 2013. szeptember 5., csütörtök 18:15

monaconal mennyi az atigazolasi keret ?

12

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. szeptember 5., csütörtök 18:13

akkor már a májusi szerződéshosszabbítás ugye benne van, mert azzal növekedett meg a kivásárlási ára.
én egy július végi transfer update-vel nyomtam, ott valamiért nem emelték meg a 10-12 millió eurós (itt körül volt) kivásárlási árát.

annyiért meg azért bőven ajándék a gyerek, főleg a benne rejlő potenciál miatt.
mondjuk az értékei sosem lesznek túl bikák, de ronggyá szopat mindenkit.

Laci

HozzászólásSzerző: Laci » 2013. szeptember 5., csütörtök 18:05

'shutterisland írta:deulofeuval mi van ?
hosszú távon igen jó befektetés lehetne, és nagyon nagy kivásárlási ára sincs, nem ?
Ja tényleg nem annyira rossz ő, ha pl. AMR-ként játszott volna...ebbe az 'angolos' 442-be nem nagyon illett bele, állandóan sírt is, hogy nem játszik eleget, meg hogy engedjem vissza a barcikába, nem jöttünk ki valami jól :mrgreen:

Az asszisztensem current abilityre is egész jót adott, a potential-ra meg 5csillagot, ha kicsit tudna védekezni meg 'izmosabb' lenne, több lehetőséget is kapott volna...másoknak ajánlom esetleg, hogy próbálják ki AMR (AML)-ként, ott biztosan jó lesz.
Kivásárlási ára 30,5M font egyébként.

edit: Howard, golden glove-ot nyert 20clean sheetsel :D közben akkora potyákat nyelt 40+ról mint a huzat :lol:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. szeptember 5., csütörtök 17:56

deulofeuval mi van ?
hosszú távon igen jó befektetés lehetne, és nagyon nagy kivásárlási ára sincs, nem ?

Laci

HozzászólásSzerző: Laci » 2013. szeptember 5., csütörtök 17:52

Első szezon, Everton.
Bajnokságban végül 2. helyen zártunk...érdekes történet. Az utolsó előtti fordulóban otthon elég lett volna egy X a MU-val, hogy én legyek a bajnok, de sajnos 0:3!! lett...ugyanannyi lövésből, csak nálam hiányzott a java-része, a védelemből alapember Baines, Distin sérülés és Jagielka eltiltás miatt, Heitinga pedig 5hónap kihagyás után első meccsként kezdőbe, fos kondival, de nem volt más játékos arra a posztra :mrgreen: + a legmegbízhatóbb csatárom is hiányzott, Lukaku személyében. Szóval a bajnokságot nem a Mu nyerte, de én vesztettem el :mrgreen: Sokáig vezettem, volt, hogy 4ponttal is Utolsó meccs idegenben Chelsea, 1:1 sikerült, így lett meg végül a 2. hely.
Játékos statról nem nyomok képet, mert nem érdemes, egyetlen top az Lukaku kaput eltaláló lövései voltak...elég szomorú :mrgreen:
Nyertem egy Ligakupát, Szunderland ellen, laza 3:0.
Keret 1, Keret 2 ...olyan angolos 442vel toltam, igazán kiemelni nincs kit, a játékos statok ott vannak...talán a fiatal Stones, Jagielka és Lukaku volt meggyőző, nameg a 35éves Distin aki kényszerből balhátvédet is játszott többször, eszméletlen a csávó, legtöbb POM-je volt :mrgreen: Ha nem lenne heti 45k-s fizetése lazán megtartanám jövőre is, majd esetleg leregulálom.
Átigazolások - Vargas egész jól bevált, januárban nagytakarítás volt...a -10Millióból egyből lett +5, ami májusra megint -10lett, kiváncsi vagyok mennyit kapok majd jövőre, de nem számítok valami fúdenagy erősítésekre...sajnos 2 kulcsjátékos is csak kölcsönbe volt, Lukaku mozdíthatatlan, Barry meg hát túl öreg és nagy fizu, nem igen érné meg leigazolni. Egyelőre kiszemeltek közt balkp posztra Sarabia, jobbhatved posztra Medel (Cardiff kiesett), középhátvéd Caulker (szintén Cardiff), kp posztra Hughes a Derbyből.

Egyébként nálam is a széleket keményen aprítják, minden második meccsen lesérül ott valaki, de legtöbbször 6-8 napra csak, kemények ezek a mai fullbekkek :D

Huni
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Huni » 2013. szeptember 5., csütörtök 15:55

Ezt neked te mocsok Munki :mrgreen:
accel: "vidal, kondogbia, pogba, casemiro? mind a négyen 180 fölött vannak jóval."
R24: "Vidal 35-40, Kondogbia 10-15, Pogba 25, Casemiro 6 misi.
Vagy félreértek valamit?"
:mrgreen:

Munki_

HozzászólásSzerző: Munki_ » 2013. szeptember 5., csütörtök 10:45

az a nagy baj griezmannal, hogy utaznak rá. :angry: amint felépül, pár meccs után már megint cserélni kell, szóval egyelőre a csapat mérkőzéseinek csak a felén tudott pályára lépni, viszont akkor kiemelkedő. sajnos amúgy a balszélső poszt nagyon gyilkos, mert a másik kezdőmet is állandóan levadásszák, úgyhogy jelenleg a 3. számú szélsőm rendelkezik a legtöbb perccel, bár őt sem kell félteni, 20 éves, és tehetséges saját nevelés (Cyril Hennion egyébként). griezmannt elsősorban középső támadóközéppályásnak hoztam, mert a keresésnél belőtt tulajdonságoknak megfelelt, de aztán a már említett sérülések miatt kikerült eredeti posztjára, ahol őt is kivégezték. :(

16 forduló után az 1. helyen állok.

Laci

HozzászólásSzerző: Laci » 2013. szeptember 4., szerda 23:14

Féltáv a bajnokságban
Nagyon torz képet mutat a táblázat, nem vagyok ennyire jó, csak a Tottehnam és a MU-n kívül minden erős ellenféllel otthon játszottam.
Tottenham ellen idegenben laza 4:0-at kaptam, az utolsó meccsem pedig épp Manchesterben volt, ott 5:0-át kaptam, úgy, hogy még emberelőnyben is játszottam vagy jó 30percet, van Persie hattrick, persze tizi-szöglet-szabi kombó megvolt, spurs ellen is 2 szögletgólt kaptam, amúgy nem szokásom :D Csak, hogy dicsekedjek is, otthon a Poolt, Arsenalt és a Cityt megvertem azért, egész jók vagyunk hazai pályán, ha nem játszunk 85percet emberhátrányban :D
A táblázat mellett pedig a kezdőm, vagy mi. Csatár poszton bal oldalt Lukaku kezd általában, a jobbhátvéd poszton pedig Coleman szokott, de szoktatom a 18 éves Stones-t, aki szépen fejlődik.
Úgy volt, hogy senkit nem veszek, de a Palermobol aprópénzért (5,5M) el tudtam hozni Abel H.-t, hát...egyelőre nem vált be, van asszem 2 gólja összesen. Annyi gond van még, hogy a +4millió balance-ból lett -10millió, ugye felvett a klub egy hülye kölcsönt, én ezt még fokoztam Abel-al, 4milla részletre megy :mrgreen: Januárban ezt rendbe hozom, legalábbis megpróbálom, a hulladékot, fölösleget eladom a francba.
Csapatról...úgy is fogalmazhatnék, hogy Barry a legjobb, a többi egy nagy szar :Đ , meg még a védősorom elmegy. Volt olyan meccs, hogy 6darab 1on1-ből 6 kapusbabombázással végződött a két csatárom részéről. :lol:

Cél a top4, az idegenbeli teljesítményemet elnézve, ez nem lesz könnyű, nameg egy kiskupát is jó lenne összehozni azért. Eddig összességében elégedett vagyok, ebben a keretben nincs sokkal több, legalábbis jelenleg.

Laci

HozzászólásSzerző: Laci » 2013. szeptember 4., szerda 18:41

that's the spirit! :D a képeket posztold, amint tudod.

Rendesen kedvet kaptam én is hozzá...új játék, új update, Everton. Nem egy nagy kihívás, de fm-kedvenceim, így muszaj velük...a cél, mint mindig, lehetőleg jó sok brit játékossal minden lehető kupát megnyerni :)

Griezmann pedig tényleg király, Sociedaddal toltam párszor, egyik legjobb játékosom volt :)

Munki_

HozzászólásSzerző: Munki_ » 2013. szeptember 4., szerda 14:03

szervusztok gyermekeim! van egy olyan mondás, h az első szerelmet nem felejti az ember. ezzel én is így vagyok,a játékban is, úgyhogy piciny szívem visszahúzott a francia tengerpartra, hogy sok-sok évvel később, de ismét valami nagyot alkothassak Nizza városának csapatával. anno Lloris miatt kezdtem el velük játszani, mert talán a MU-val bohóckodtam, és kellett egy kapus Sar helyett, aztán ott volt ez a fiatal gyerek, jött és kurvajó volt. úgyhogy megnéztem a csapatot, és elkezdtem velük (igaz, Lloris másfél év után távozott, mert az elnök elfogadott egy komoly ajánlatot). már akkor épült az új stadion :D de mindegy, a játékban 2017-re készülne el, lol? a francia eb-pályázat egyik stadionja volt, ami meg 2016-ban lesz, szóval éljen az fm reality. egyébként szeptember 22-től már ott játssza hazai meccseit a csapat, szóval ezt tényleg telibe találták a készítők. mindegy, én is beállítottam, h új név (Allianz Riviera, ötletes :)) és a 2013. szeptemberi átadás, és mehet!

a csapat elég gyenge volt, gyenge is maradt, mert nem adtak pénzt igazolni, és eladni se nagyon tudtam, úgyhogy mondhatni alapcsapattal (fontos: kicseréltem a játékosokat a mostaniakra, szóval egy kis transfer-update)játszottam. nem hittem volna, de a régi csapat jobb volt. :D a fizu is elég alacsonyra sikeredett, szóval nem véletlenül ígértem be egy esetleges középmezőnybeli helyezést a gárdának. ennek ellenére a bajnokságot 6 meccses kapott gól nélküli sorozattal indítottuk. igaz, volt 3 0-0, de pl. a Lyont egy hármassal küldtük haza az első fordulóban (bár, h miért a cserecsapat játszott náluk, az érthetetlen...). persze jöttek a pofonok ezután, de alapjáraton végig ott voltunk a középmezőny tetején, és a sikeres ligakupa-szereplés (döntősök voltunk) miatt még abban is bíztam, h kiléphetünk európába. de itt nem a kupadöntős mehet európába, ha nem nyer, hanem a bajnoki helyezett. nonszensz. :D

szóval nem lett európa, de lett tisztességes helyezés, amúgy éppen munkában ülök, de most is a játékon kattogok unalmas perceimben, mert annyira magaménak érzem a csapatot és a sorsát. még Hunitól is kértem tanácsot, mert mindenféle dolgot ki akarok rajtuk próbálni. még reggel is lenyomok egy-két meccset a cigi és a zuhany között. :D szóval most nagy a szerelem, képekkel nem igazán tudok szolgálni, mert egyelőre az itteni laptopon csúnya lenne :D viszont a 2. évet is jól kezdtük, nem úgy, ahogy tavaly, de eredményesen, és szerintem idén meg kell lennie vmelyik kupának, vagy a top3-nak. megszereztem pl. az egyik kedvencemet, Griezmannt, mert kiesett a Sociedaddal. szóval jó lesz ez, nyugodjatok meg.

Laci

HozzászólásSzerző: Laci » 2013. szeptember 3., kedd 22:02

Aki szeretné kipróbálni Bale-t fehér mezben, vagy akár Özilt az Arsenalban, ne fogja vissza magát :D
Jó kis update, külön-külön ki lehet választani pl. a CA/PA változtatásokat is, ha nem szereted az (általában) irrealisan eltorzított játékosképességeket.

Vissza: