Azért ha annyiért vennénk meg jogosan mondaná mindenki, hogy felveri Pérez az árakatrashidm írta: Sztem se. Minek vegyük meg 27 évesen 32455 millióért? Akkor már inkább Mbappe-t valahogy. Hátha.

HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. január 9., kedd 12:38
Azért ha annyiért vennénk meg jogosan mondaná mindenki, hogy felveri Pérez az árakatrashidm írta: Sztem se. Minek vegyük meg 27 évesen 32455 millióért? Akkor már inkább Mbappe-t valahogy. Hátha.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. január 9., kedd 12:36
Sztem se. Minek vegyük meg 27 évesen 32455 millióért? Akkor már inkább Mbappe-t valahogy. Hátha.Kerlon írta:mond már meg, hogy lehet ennyire örülni a másodvonalas spanyol igazolásoknak is, hátha én is örülni fogokJim írta:Kepa nem volt keretben a Bilbaonál...
mikor jön?
furcsa, de én most annyira nem támogatom Hazardot, Mbappe kéne izomból továbbra is
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 9., kedd 12:33
mond már meg, hogy lehet ennyire örülni a másodvonalas spanyol igazolásoknak is, hátha én is örülni fogokJim írta:Kepa nem volt keretben a Bilbaonál...
mikor jön?
HozzászólásSzerző: mocsok » 2018. január 9., kedd 12:21
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. január 9., kedd 12:17
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2018. január 9., kedd 12:15
Legalább ő hozható, nem úgy mint Neymar és Mbappé... Igaz a szavazáson Neymarra szavaztam, szóval nekem az lenne az igazi ha ő jönne ide, még ha lehetetlen is...Csabi írta:na már megvan a first contact hazard átigazolásáról. 2 éve van a szerződésből, árról nem beszélnek (nem lesz olcsó)
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 9., kedd 12:01
Műtik, 3 hónap off elvileg.Jim írta:Kepa nem volt keretben a Bilbaonál...
mikor jön?
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 9., kedd 11:56
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. január 9., kedd 11:53
HozzászólásSzerző: Jim » 2018. január 7., vasárnap 19:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 7., vasárnap 19:36
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 7., vasárnap 14:54
más stílus, más szerepkodo írta:Hát, ha Neymarnak lenne helye, neki nem?Kerlon írta: mondjuk szerintem a franciára sem lett volna nekünk szükségünk
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. január 7., vasárnap 14:37
Hát, ha Neymarnak lenne helye, neki nem?Kerlon írta: mondjuk szerintem a franciára sem lett volna nekünk szükségünk
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 7., vasárnap 14:32
Így se kéne LV-t nézni, de ZZ bele van buzulva...numberone1 írta:Bappera egyertelmuen szuksegunk van/lett volna, de en nem bantam volna, ha Dembelet elhoztuk volna a Barca elol. Most nem LV-t kellene nezni a jobboson es a Barcanak egy fricska.Mbappera szükség lett volna, de ezt nem látták be és most szívhatjuk a fogunkat. Mostanra meg már Neymarnak is lehetne helye.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2018. január 7., vasárnap 14:28
Bappera egyertelmuen szuksegunk van/lett volna, de en nem bantam volna, ha Dembelet elhoztuk volna a Barca elol. Most nem LV-t kellene nezni a jobboson es a Barcanak egy fricska.Mbappera szükség lett volna, de ezt nem látták be és most szívhatjuk a fogunkat. Mostanra meg már Neymarnak is lehetne helye.
HozzászólásSzerző: Professore » 2018. január 7., vasárnap 12:41
Ericco fejen utotte a szegetericco írta:Leírnám, hogy nem igaz. Ebben az egy dologban talán tényleg az vagyok, de nem ok nélkül. Sorra bukjuk be az A terveket már 4-5 éve, Neymar óta. Ez idáig nem bosszulta meg magát, mert a közepes volumenű igazolásoknál viszont jól teljesítettünk, főleg a kp-n és a védelemben. De most nyáron itt lett volna az ideje odapörkölni egy riválisnak. Újra nem sikerült.Kerlon írta:Vagy, ha leírom, hogy pesszimista vagy akkor feldugod az orrod?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 7., vasárnap 12:18
Nem fájó ezt leírni, ezek tények. Megalapoztuk faszán a keretet, két helyen viszont előre tudunk/tudtunk volna lépni hosszútávon is. Kapus és támadószekció. Továbbra is ezen kell dolgoznia a vezetőségnek.Donát írta:Fáj leírni, és szégyellem is magam emiatt, de úgy érzem pont emiatt kéne Zidanenak a szemléletében változtatnia. És ebbe fog belebukni, ha nem teszi.Realista24 írta: Nincs gond a pénzzel, csak a kínálattal.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 7., vasárnap 12:09
Se De Gea, se Pogba esetén nem voltunk kényszerben, hogy leigazoljuk őket, ezért nem mentünk bele adok kapokba. Neymarnál meg tudjuk, hogy Perez is elmondta mennyi pénz kellett volna a leigazoláshoz és továbbra sem fért volna ő össze CR-rel. Bale se, de ő a Spursben is több poszton játszott, valamennyire nevelhető volt.ericco írta:Nem az a lényeg, hogy kellett volna-e vagy sem. Ez szubjektív (Nálam befért volna Neymar CR mellé is. Bale is a balodlalon játszott előtte.). Hanem, hogy akartuk, nyíltan, mégsem sikerült leigazolni, és pont a Barca vitte el. Ez igaz De Gea-ra, Pogbára és Mbappéra is. De anno Hazard fizetési igényeit is sokaltuk, most pedig már heti 300 millió font körül magasztalja a Chelsea.Kerlon írta:Neymart én nem érzem veszteségnek, mert nem lett volna helye, mert CR-rel volt egy poszt. Bale nem kellett volna akkor. Abban meg egyetértek, hogy Mbappeért mindent meg kellett volna adni.
HozzászólásSzerző: Donát » 2018. január 7., vasárnap 12:03
Fáj leírni, és szégyellem is magam emiatt, de úgy érzem pont emiatt kéne Zidanenak a szemléletében változtatnia. És ebbe fog belebukni, ha nem teszi.Realista24 írta: Nincs gond a pénzzel, csak a kínálattal.
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. január 7., vasárnap 11:56
JogosBBeno írta:ennyire azert meg nem szoktek fel a berekmost pedig már heti 300 millió font körül magasztalja a Chelsea![]()
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem