Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Kis szerencsevel rughatott volna mar 2t a levante. Erre kis szerencsevel Messi lott.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
1. Ahogy írták előttem, mi a legjobbakat vettük meg rohadt drágán, nem random középszerű senkiket, mint a Premier League létező össze klubja teszi évek óta.Kar ezen ragodni 1. a galaktikus korszakban azert vastagon benne voltunk az arak felstrofolasaban. A barca most csak a piaci helyzethez igazodik de ezzel egyidoben az uj arszint kialakitasaban is nagy szerepuk van a harom mozgassal (Neymar, Dembele, Cou). Ez az uj szint ezt kell elfogadni (vedotehetsegek ropkodnek 70+ milkoert). Mondogathatjuk mi hogy a Realban jatszani mekkora presztizs meg stb. de az elado klubbokat a bevetel erdekel a profi jatekosokat meg a nagy fizu es a cimszerzesek eselye... Egyszoval tejelni kell ha ertekes jatekost akarunk megszerezni.
2. Mi most szerintem faziskesesben vagyunk a piachoz kepest. Eroltetjuk a fiatal tehetseges vonalat amit 3.anno Pedja+Calderon inditott el csak ezzel az a gond hogy 4. mi nem nagyon tudunk kinevelni jatekost mert nincs turelem meg aztan a Castila meg 3 ligas ami nonszensz ebben a strategiaban..[/b]
2. A világ legjobb kerete a miénk, csak apró finomhangolásokra van szükség. Ezért nem vásárolunk ésszerűtlenül minden random arcot akiket bedob a márka meg az AS. Szerencsére. Perez ésszel vezeti a klubot, és ez így van rendjén.
3. Pedja meg Caldeon nem indítottak el semmit, nem tudtak értelmes játékost venni mert komolytalan bohócok voltak, ezért azt hoztak el akit tudtak. De ha a Gago-Marcelo-Higuaín hármason kívül hoztak még tehetséges játékost, sorold kérlek, nem emlékszem másra. Egyébként Reyesek, Diarrák, kiégett Emersonok jöttek, meg megfáradt Premier League szennyek.
4. A mi hozzáállásunk szerint édesmindegy hogy hol van a Castilla, mert nem a Castilla neveli ki nekünk a tehetséges játékosainkat. Varane és Marcelo megkapták a türelmet itt helyben (részben azért, mert a brazil foggal körömmel ragaszkodott ahhoz, hogy itt maradhasson), a többiek kölcsönből jönnek vissza. Moratát a Juventus, Carvajalt a Leverkusen, Casemirót a Porto nevelte ki nekünk. Aki tehetséges ma és fiatal és a Real tulajdona, az nem a Castillában van, hanem kölcsönben egy komolyabb csapatnál (Odegaard pl.).
Szóval tudunk kinevelni tehetséges játékost, méghozzá a lehető legjobb módszereket alkalmazzuk. Ezért nem érztem indokoltnak itt a sok szidást amit Zidane kap Kova meg Ceba jegeléséért. Ha türelmetlenek (mint Jesé volt), akkor úgysem kár értük. Ha kivárják a sorukat, akkor simán oda juthatnak, mint Isco. Gondolom ez a cél.
A keretünk szidalmazásából is kezd picit elegem lenni, meg a Barca majmolásából (MÁR MEGINT). Emberek, ez a világ legjobb kerete. Egy rohadt támadó hiányzik, vagy nagyon maximum kettő. Azt leszámítva szinte tökéletes. Én értem, hjogy szar volt ez a félév, de ne temessünk már egy olyan korszakos csapatot, ami olyan dolgokat ért el, amit előtte soha más. Egyébként meg nyilvánvalóan van végre egy stratégia, amit a vezetőség és az edzői stáb közös döntések árán hozott meg, és ki is tart mellette. Az eredmény egyelőre két Bajnokok Ligája cím; májusban visszatérhetünk rá. De egy gyakorlatilag tökéletes keretről sikerül itt nap mint nap azt írni, hogy semmire sincs esélyünk, minden és mindenki szar, Perez töketlen, nem tud igazolni, stb. Végre életében először megfontoltan vezeti a klubot, tanuljuk meg ezt értékelni, mert amikor azt csinálja, amire sokan vágynak...
...nézzétek vissza a kétezres évek elején a madridi sikereket, kezdve mondjuk kétezer-háromtól.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szerintem az első érában nem.Mi Zidane-t meg Figot vettünk rekord összegért.Attól nem emelkedik meg mittudomén Di vaio ára és nem is emelkedtek igazán.Professore írta:Kar ezen ragodni a galaktikus korszakban azert vastagon benne voltunk az arak felstrofolasaban.
A Neymar-Bale-James-Mbappé-Pogba féle vételek borították meg a piacot, meg az angolok ámokfutása.
Ma se lenne semmi gond vele,ha egy Prime Cr-t vagy Messit megvesz valaki 300 millióért,attól Morata nem lesz drágább.A piac akkor borul amikor galaktikus árat fizetnek nem galaktikusért,vagy egy 18 éves gyerekért.Legalábbis szerintem.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kar ezen ragodni a galaktikus korszakban azert vastagon benne voltunk az arak felstrofolasaban.
Ezzel nem teljesen tudok egyetérteni.
Mi olyan játékosokat vettünk sok pénzért, akik a saját(nagy,elit) klubjukban voltak a húzóemberek.
Mostanában, ha valakinek van egy jobb szezonja valami középcsapatba, akkor az 60-70 millió euro.
Középszereket mi sosem vettünk drágán.
Bale is amikor jött 100-ért 2-3 éve a Tham legjobb játékosa volt fixen és PL legjobb játékosa díjat is megkapta.
Talán James volt az ilyen egyszezonos csoda, akit sokért vettünk.
Visszatérve, szerintem az durrantotta el a piacot teljesen, hogy az ilyen közepesnél picivel jobb játékosok ára meg 3-4 szereződött.
És ehhez igazodtak a tényleg jó playerek ára.
ZIDANE
1. Perez tárgyalt velük, tudta, hogy mit kérnek.KAG írta:Szerintem is csak a vezetőség tudott róla pontosan + PerezSzerintetek házon belül voltak akkora hülyék, hogy elkürtölték?![]()
2. a tényleges szivárogtatások brazilíából jöttek, mert páran átlátták mi ment a háttérben. (Legjobb emlékeim szerint, a Santos is tett panaszt)
3. Ki az a hülye, aki eldicsekszi, hogy megszereztük Neymart, de meg kellett kenni 40 millió aláírási pénzzel?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Fáziskésésben vagyunk a saját projektünkhöz képest. Már írtam a nyáron, sőt előtte is, hogy a vezetőségnek kéne legyen egy többlépcsős terve arra, hogy hogyan csérlik le a BBC-t. Ennek a tervnek az első fázisába kellett volna lépni 2017 nyarán azzal, hogy a Bale-Benzema duó egyikét eladják, és hoznak helyette egy top játékost. Teljesen egyértelműen oda kellett volna adni Bappénak a kezdő poziciót, és akkor talán idejött volna. A következő években lehetett volna a másik két tagot is fokozatosan lecserélni. Ehhez képest megint sikerült jó drágán haszontalan szélső hátvédeket venni, a védelem így még gyengébb lett, és hogy még érthetetlenebb legyen az egész most valamiért újra kapuskérdést kreáltak ezzel a Kepa üggyel. Ebből már egyszerűen nem lehet jól kijönni, aki meg azt gondolja, hogy tavasszal varázsütésre minden szép és jó lesz az hatalmasat téved.Professore írta:Mi most szerintem faziskesesben vagyunk a piachoz kepest.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Kar ezen ragodni a galaktikus korszakban azert vastagon benne voltunk az arak felstrofolasaban. A barca most csak a piaci helyzethez igazodik de ezzel egyidoben az uj arszint kialakitasaban is nagy szerepuk van a harom mozgassal (Neymar, Dembele, Cou). Ez az uj szint ezt kell elfogadni (vedotehetsegek ropkodnek 70+ milkoert
). Mondogathatjuk mi hogy a Realban jatszani mekkora presztizs meg stb. de az elado klubbokat a bevetel erdekel a profi jatekosokat meg a nagy fizu es a cimszerzesek eselye... Egyszoval tejelni kell ha ertekes jatekost akarunk megszerezni.
Mi most szerintem faziskesesben vagyunk a piachoz kepest. Eroltetjuk a fiatal tehetseges vonalat amit anno Pedja+Calderon inditott el csak ezzel az a gond hogy mi nem nagyon tudunk kinevelni jatekost mert nincs turelem meg aztan a Castila meg 3 ligas ami nonszensz ebben a strategiaban..

Mi most szerintem faziskesesben vagyunk a piachoz kepest. Eroltetjuk a fiatal tehetseges vonalat amit anno Pedja+Calderon inditott el csak ezzel az a gond hogy mi nem nagyon tudunk kinevelni jatekost mert nincs turelem meg aztan a Castila meg 3 ligas ami nonszensz ebben a strategiaban..
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Szerintem is csak a vezetőség tudott róla pontosan + PerezSzerintetek házon belül voltak akkora hülyék, hogy elkürtölték?

Coutinhonál meg én is arra teszek, hogy jól fog náluk muzsikálni.
Talán még jobban is, mint Dembele.
Viszont tény az is, hogy egy ilyen szintű játékos egy normális világban 50-60 körül megáll.
Dehát a piac diktál....
ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Én még meg is érteném ha Cr-nél jobb játékosnak tartják Messit. Mert sztem is az (bár Cr ellensúlyozta azzal a hatalmas nagy munkával és kitartással ami a mai napig jellemző. Ezt becsülöm benne). De hogy valaki azt mondja hogy Ronaldo vagy Zizunál jobb játékos Messi...pheco írta:lesliejr írta:Kiakadtok, ha valaki CR-t, Ronaldot vagy ZZ-t jobb jatekosnak tartja, mint Messit. Utobbi felvetes leginkabb a Ce vs Messi vitanal jon ki.

Szerintetek házon belül voltak akkora hülyék, hogy elkürtölték?dzsi91 írta:Azért ahhoz mennyi bőr kellett,hogy pontosan tudták,hogy neymar drágább volt mint Bale de azért fröcsögtek ránk egész nyáronpheco írta: Utana Neymarnal ment a ferdites, hogy mennyibe kerult, kozben agysebesz Pique baratunk is frocsogott, hogy a Real milyen dragan igazol jatekosokat, tobbek kozott Balet.Még tata martino is beszólt ,hogy tönkertesszük a piacot
bár lehet szerencsétlent nem avatták be és elhitte a 17 milliós verziót
K
K
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Azért ahhoz mennyi bőr kellett,hogy pontosan tudták,hogy neymar drágább volt mint Bale de azért fröcsögtek ránk egész nyáronpheco írta: Utana Neymarnal ment a ferdites, hogy mennyibe kerult, kozben agysebesz Pique baratunk is frocsogott, hogy a Real milyen dragan igazol jatekosokat, tobbek kozott Balet.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Azert foglalkozunk vele, mert evekig a mediaban a Barcat eltettek, a Realt meg barmi volt lehuztak. Es ezt sok partatlan ember is olvasta es nagyreszuk el is hitte.lesliejr írta:Túl sokat foglalkoztok ti azzal, hogy mikor ki mit mondott. Én kb magasról....a játék érdekel, nem a körítés meg a show amit odarittyent a média.
Illetve a Barca, amit kifele kommunikalt azok nagyresze is hamis.
Ok nem igazolnak dragan senkit, inkabb kinevelnek. Aztan mar Neymar elott is erkezett Ibra, Villa, Alexis, akik nem voltak epp olcsok. Azota meg latjuk, hogy folyamatosan jonnek a draga igazolasok Suarez, Dembele, Coutinho.
Utana Neymarnal ment a ferdites, hogy mennyibe kerult, kozben agysebesz Pique baratunk is frocsogott, hogy a Real milyen dragan igazol jatekosokat, tobbek kozott Balet.
Mezszponzoroknal is ment a duma, hogy a Barca mekkora hagyomanyorzo csapat, nekik nem kell szponzor a mezre, aztan mar tobb szponzor tunik fel, mint a Real mezen.
Ezek a nagyon zavaro dolgok, amiken mi jokat derulunk, amikor megdolnek. Es akkor a Guardiola es Messi fenyezesrol meg nem is beszeltunk. Kiakadtok, ha valaki CR-t, Ronaldot vagy ZZ-t jobb jatekosnak tartja, mint Messit. Utobbi felvetes leginkabb a Ce vs Messi vitanal jon ki. De mondjuk ez a CR fobia csak azt tamasztja ala, hogy igen csak sok bosszusagot okozott nektek, ami a Real szemszogebol nezve csak jot jelenthet.
- BlancoMark
Hogy Dajcs Tomit idezzem: Ennyike.Kerlon írta:újra nyertekRealista24 írta:Lesliejr régen még írtál normálisakat, de mostanában mintha kimosták volna az agyad.

Mennyivel konnyebb egy 0-3 utan teriteni a nepet, mint a rivalis BL cimvedesenel. Ilyenkor akarva-akaratlanul a szurkolo felbatorodik es elkezd magabiztosabban irkalni a csapatarol. Ezert nem hibaztatnam lesliejrt, bar a jobbak ilyenkor is objektivek tudnak maradni.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ja, meccsetKerlon írta:újra nyertekRealista24 írta:Lesliejr régen még írtál normálisakat, de mostanában mintha kimosták volna az agyad.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
újra nyertekRealista24 írta:Lesliejr régen még írtál normálisakat, de mostanában mintha kimosták volna az agyad.

K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Lesliejr régen még írtál normálisakat, de mostanában mintha kimosták volna az agyad.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Süti írta:Javaslom Ibra könyvét, és több volt csapattárs nyilatkozatát. _SEMMI_ érdekük nem fűződik hozzá, hogy azt mondják, amit, és mégis...lesliejr írta: Messi-nek megszólalnia sem kell, nem is igen szokott, mégis egy mini diktátorként van beállítva, meg ő igazol, aztán a csapattársak is elmondják, hogy egy csendes fickó, ritkán beszél de akkor fontos amit említ.
Igen az meg a másik, a jófiú.
Én azon sem csodálkoznék hogy ami nyáron ment "Neymar maradj intezunk neked aranylasztit" szöveg valoban elhangzott volna Messi szajaból

Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- dzsi91
Ezt a szarságot kitalálta valaki nálatok és azóta böfögitek vissza mindenhova. Te tényleg elhiszed,hogy azért utáljuk Gárdiolát mert nyertetek 5-0ra?lesliejr írta: Pep lenne békategóriás? Tudom, hogy utáljátok, mert vele 2x nagyon csúnyán megnyertük a clásico-t, rekordot.

Azért utáljuk mert emberileg egy hulladék és edzőzseninek meg filozófusnak hívják amikor közelébe nincs egyik jelzőnek se.Ugyanúgy mint Messi,őt se a hatalmas fájdalomért nem szeretjü amit okozott nekünk pár clasicon

De azért jó ebbe a hitbe ringatni magatokat,hogy a nagy pepre meg messire irigyek vagyunk

- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Nem akarok belefolyni ebbe a témába, nem vagyok Pep fanatikus de én egy jó edzőnek és pedagógusnak tartom. Igazából lehet sok mindent ráaggatni de - ahogy az csababarca is írta - a Barcánál bizony szarból csinált várat. Sokan vagy nem emlékeznek már arra a nyárra, vagy nem akarnak de a 2008-as idény vége botrány volt. Csak kapkodtunk, fogtunk a fejünket mi a franc lesz itt, jön ez az öltönyös fiatal forma és kimeri tenni egyből 2 ászunkat, berakni egy akkor még bőven tapasztalatlan Piquet a védelembe és szerintem a legkétségesebb volt az egészben, hogy csak ifikkel volt tapasztalata. Azelőtt ilyen, hogy a B csapatból jön a nagyok edzője, talán nem is volt. És csúcsrajáratott mindenkit, Messit felépítette a többi meg már történelem..
Lényeg a lényeg Katalóniában akkor semmi nem volt fenékig tejfel, kellett építkeznie a kopaszank. Még mindig fiatal, valszeg nem a City lesz az utolsó csapata, remélem taktikailag is fejlődni fog még.
Lényeg a lényeg Katalóniában akkor semmi nem volt fenékig tejfel, kellett építkeznie a kopaszank. Még mindig fiatal, valszeg nem a City lesz az utolsó csapata, remélem taktikailag is fejlődni fog még.
Som i Serem!
6oat
6oat
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
senki nem mondja, hogy bestevercoach.lestat írta: gyorsan rajott hogy tobb ilyen makja nem leszMessi iniesta Xavi...de ja az egy fostalicska volt mint sneijder millito cambiasso fele vonulat
![]()
#bestevercoach
ezt is ti szajkózzátok, hogy annak van beállítva.
2008 nyarán romokban hevert a klub, kb semmi jel nem utalt arra, hogy majd Xavi feltámad, meg Iniesta is húú de jó lesz.
ráadásul megint nem tudom, hogy jön ide az interes vonulat, szóba se hoztam Mourinhot.
Nálunk nem a tutiba ült be. Bayernnél igen.
Citynél meg van pénz, de melyik angol csapatnál nincs?
Még egy eredmények nélküli Pool is szórja a pénzt vakvilágba.
Ha már felhoztad Mourinhot, olasz szinten ő is a tutiba ült bele, az az inter akkor egyeduralkodó volt otthon kb.
Ezek az edzők nem fognak elmenni bohóckodni egy Leverkusenhez, Evertonhoz, Laziohoz.
Zidane sem fog a Real Madrid után Getafe edző lenni, ezt Ti sem gondolhatjátok.
Majd megy szépen valamelyik nagy klubhoz, amire az edzői eredményei feljogosítják. Mivel top csapat edzője, és legnagyobb sikereket éri el mióta kinevezték, így ha egyszer távoznia kell és munkát vállal, akkor abból a pár elit klubból válogathat majd, amiből a top edzők is. Mert kiérdemelte már most az eredményeivel és munkájával.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."