Szerintem is teljesen rendben van az a 180 millió (ami feltehetőleg '18 nyarára még egy 30-40-nel feljebb megy), főleg annak tudatában, hogy eddig a mi keretünk volt a legértékesebb a világon. Még maradhatna is a kasszában, ha a megfelelő emberek mennének. Bale+Benzema duót szerintem még ki lehet paterolni legalább 120-130-ért, akkor már egyből 300 felett járunk. Ebben az esetben szükségünk lenne egy vagy két támadóra. Nálam is Mbappé, utána Neymar lenne a prioritás, de rájuk nem látok esélyt (főleg a franciára), Alexisről se szólnak a hírek, így számomra Hazard lenne a befutó, aki szerintem 150 körül jöhet és visszahoznám Marianot is, akiért talán nekünk nem kéne világi összegeket lerakni. A maradék lóvéból meg De Gea-Courtois duóból is akasztanék valakit.eReMA írta:Hát, az manapság nem sok.Realista24 írta:180 volt a kasszában nyár vegen.![]()
Lehet, hogy évekig nem költöttünk, de legalább nincs pénzünk. Pazar.
Ez a robbanásszerű áremelkedés botrány. 160 egy Coutinho?! És még a gazdasági inflációval matekoznak páran... az ehhez képest apró kávépénz.
Én Cével jövőre már csatárként számolnék, mögötte pedig Hazard és Isco játszhatna kötetlenül.