BBeno írta:te is a pool forumon nezted az inflacios tablat? :Ddddd
az a 94 millio euro mai aron 104 korul van.
megyek is aludni.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. január 6., szombat 23:13
BBeno írta:te is a pool forumon nezted az inflacios tablat? :Ddddd
az a 94 millio euro mai aron 104 korul van.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 6., szombat 23:12
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. január 6., szombat 22:58
mai áron az ott egy 300 körül lenne.BlancoMark írta:Azert amikor latom ezeket az osszegeket, mindig arra gondolok hogy CR mekkora ajandek volt 94 millaert, az inflaciot is beleszamitva.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. január 6., szombat 22:55
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2018. január 6., szombat 22:53
Senki nem mondja, hogy attól lett klasszis mert brazil. Az sem igaz, hogy ki lesz szorítva a szélre, mivel Iniesta helyét veszi át és valószínű Valverde ad neki teret kibontakozni a játékrendszerben. Szervezni, párharcokat nyerni, lendületet vinni a játékba tud a középpályán és egész gólerős is. Ezek a dolgok pedig a jelen Barca kp-járól meg nagyon hiányoznak.wxyz írta:Láttam középpályásként. Volt olyan meccs, ahol abból élt az ellenfél, hogy elszedték tőle a labdát a félpályánál, vagy olyan, ahol egy Milner többet adott a támadójátékhoz. Szélre alkalmatlan.
Attól, mert valaki brazil és technikás még nem lesz klasszis játékos.
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2018. január 6., szombat 22:52
Szirintem ha egyszer kiöregszik , visszavonul Messi látványos visszaesés jön Katalánéknál , hiszen egy évtizede köré van építve a Barca játéka és azt mindenki tudja , hogy pótolhatatlanziro4vr írta:Szerintem jó játékos Coutinho. Dembelé is az, ezek jó igazolások. De még mindig azt látom, Messi amíg top addig esélyes mindenre a barca, de körülötte a többi simán verhető.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. január 6., szombat 22:50
tökmindegy hogy áll fel a barca, amíg balfasz a madridziro4vr írta:Szerintem jó játékos Coutinho. Dembelé is az, ezek jó igazolások. De még mindig azt látom, Messi amíg top addig esélyes mindenre a barca, de körülötte a többi simán verhető.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. január 6., szombat 22:43
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. január 6., szombat 22:43
Láttam középpályásként. Volt olyan meccs, ahol abból élt az ellenfél, hogy elszedték tőle a labdát a félpályánál, vagy olyan, ahol egy Milner többet adott a támadójátékhoz. Szélre alkalmatlan.DinhoL írta:wxyz írta: Coutinho nem nagy szám, semmivel nem jobb játékos, mint Asensio vagy James.
433-ban posztja sincs. Akkor van csak helye a kezdőben, ha Messi átkerül máshova. Arra pedig kevés, hogy egy Barcelonát köré építsenek
Ezt egy picit azért erősnek érzem, kifejtenéd?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 6., szombat 22:18
Yerri elvileg jövőhét elején meglesz nektek.DinhoL írta:wxyz írta: Coutinho nem nagy szám, semmivel nem jobb játékos, mint Asensio vagy James.
433-ban posztja sincs. Akkor van csak helye a kezdőben, ha Messi átkerül máshova. Arra pedig kevés, hogy egy Barcelonát köré építsenek
Ezt egy picit azért erősnek érzem, kifejtenéd?
Egyébként Valverde szerencsére nem csak a 433-at preferálja, sőt..
A védekezésre pedig lehet tanítani az új fiúkat és ott van még a Busi-Paula páros. Yerri Minát is belengették már mint lehetséges érkező. De meglátjuk, én speciel a béelre így se látok sok esélyt de legalább most az igazolások rendben vannak.
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2018. január 6., szombat 22:17
wxyz írta: Coutinho nem nagy szám, semmivel nem jobb játékos, mint Asensio vagy James.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2018. január 6., szombat 22:11
Mondjuk a két botlással sem leszünk sokkal előrébb, amikor jelenleg -14 a hátrány (előre nem adja senki oda az elmaradt meccs pontjait).csababarca írta:egyébként, az mellékes, de ezt az itteni gyász hangulatot nem értem. bőven versenyképes a madrid még mindig, bl-ben pl nem tartok barcásként senkitől annyira, mint tőletek. bajnokság is lehet még kiélezett a végére, elég 2 botlás, és máris elolvad az előny, ami most szépnek tűnik, de sűrűsödnek a meccsek innentől.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 6., szombat 22:03
Már csak ezért megéri, hogy nem veszünk senkit, hogy minden hsz-ed végén olvashatom ezt és látlak magam előttBBeno írta:nagyon jol vasaroltak sajnos. ez van. szerintem ugy atveszi iniesta szerepet mint a huzat. nekunk meg nem kell elore senki.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 6., szombat 22:02
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. január 6., szombat 22:00
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2018. január 6., szombat 21:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 6., szombat 21:55
Jogos, bár a kupákat nem szoktam számolnicsababarca írta:Egy bl csak leesett, meg bajnokságok is, 3 kupa is.Realista24 írta:
Ha jól emlékszem, nem is nagyon nyertek semmit ezzel a felfogással.
Dembelé nem egy észlény, de formálható, annyit mint Neymar ő is bele tud tenni a védekezésbe.
meglátjuk, feladat adott, szerintem rá fért a kp-nkra egy kreatív ember. hátha nem mindig Messinek kell hátrajönnie.
egyébként, az mellékes, de ezt az itteni gyász hangulatot nem értem. bőven versenyképes a madrid még mindig, bl-ben pl nem tartok barcásként senkitől annyira, mint tőletek. bajnokság is lehet még kiélezett a végére, elég 2 botlás, és máris elolvad az előny, ami most szépnek tűnik, de sűrűsödnek a meccsek innentől.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2018. január 6., szombat 21:52
Egy bl csak leesett, meg bajnokságok is, 3 kupa is.Realista24 írta:
Ha jól emlékszem, nem is nagyon nyertek semmit ezzel a felfogással.
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2018. január 6., szombat 21:50
ezzel sajnos egyet kell értenem...ők egyre jobbak, mi meg egyre gyengébbek vagyunk...Csabi írta:attól félek ilyen csapattal nem kell sokat védekezni. lesz 70+ százalékos labdatartas, megint szopatnib fognak. sirhatnekom van
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 6., szombat 21:48
Te is fiam? Előre? Ne legyetek már ilyenek.Csabi írta:attól félek ilyen csapattal nem kell sokat védekezni. lesz 70+ százalékos labdatartas, megint szopatnib fognak. sirhatnekom van
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem