Mert mi 10 eve felborítottuk, es ezért tudnak csak drágán venni sajátnevelest. Nem tanultam meg meg?Csabi írta:az is érdekes, hogy a barca 3 év alatt elköltött több mint fél milliár eurót(!!!) igazolásokra, amivel max a psg meg a city vetekedik, és sehol egy szó nincs, hogy kirakat csapat, összevásároltak mindenkit. mi vettünk volna valakit 150-ért, egyből felborítanánk az univerzum rendszerét.

Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
az is érdekes, hogy a barca 3 év alatt elköltött több mint fél milliár eurót(!!!) igazolásokra, amivel max a psg meg a city vetekedik, és sehol egy szó nincs, hogy kirakat csapat, összevásároltak mindenkit. mi vettünk volna valakit 150-ért, egyből felborítanánk az univerzum rendszerét.
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Valverde feladata lesz, hogy megtalálja az egyensúlyt a kezdőben. Erősebbek lehetünk támadásban de veszíthetünk a hatékonyságból és a csapat védekezésből. Nem alap nála a 4-3-3, 4-4-2-őt gyémántban és 4-2-3-1-et is használunk meccsek közben, sőt volt már 4-5-1 is, ha nagyon kontrázni akartunk.
Kellett a brazil, Iniesta kifelé megy már. Évi 20-30 meccsre még tökéletes, főleg a rangadókon de kell a tehermentesítés. Egyébként szerintem fogunk úgy játszani, hogy Ini és Coutinho egyszerre a pályán lesz.
Meglátjuk mit mutat majd, egy valag pénzbekerült de nem volt jobb opció jelenleg. Ki mást ha nem őt? Nem könnyű manapság igazolni. Pláne úgy nem,hogy olyat nézzél ki akire egy olaj csapat nem vetett szemet. Különben már el is vesztetted az illetőt.
Most eladnunk kellene. Masch,Vidal,Arda,Gomes,Dulifuli,Rafinha...ez utóbbit csak inkább kölcsönbe.
...Paco-t nyáron ha Arnaiz-t favorizáljuk inkább...
Kellett a brazil, Iniesta kifelé megy már. Évi 20-30 meccsre még tökéletes, főleg a rangadókon de kell a tehermentesítés. Egyébként szerintem fogunk úgy játszani, hogy Ini és Coutinho egyszerre a pályán lesz.
Meglátjuk mit mutat majd, egy valag pénzbekerült de nem volt jobb opció jelenleg. Ki mást ha nem őt? Nem könnyű manapság igazolni. Pláne úgy nem,hogy olyat nézzél ki akire egy olaj csapat nem vetett szemet. Különben már el is vesztetted az illetőt.
Most eladnunk kellene. Masch,Vidal,Arda,Gomes,Dulifuli,Rafinha...ez utóbbit csak inkább kölcsönbe.
...Paco-t nyáron ha Arnaiz-t favorizáljuk inkább...
- Süti
Szerintem elég jól összehasonlíthatóak tekintve hogy ugyanazon ellenfelek ellen játszanak. A posztspecifikus dolgokat leszámítva. Erre gondoltam az egy liga alatt...Realista24 írta:
Ez az egy ligában játszanak már-már raisent idézi, hogy majd Gago megfogja Messit, mert mind a kettő argentin.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
ja ertem. hat az kb lehetseges. csak igy duplan jo nekunk mert az is biztos hogy mi nem adnank 300at senkiert. calderon meg volt kedves robbantani bucsukent.
- BlancoMark
Hehe arrol beszelt, hogy ma 300ert menne el egy CR kaliber.BBeno írta:te is a pool forumon nezted az inflacios tablat? :Ddddd
az a 94 millio euro mai aron 104 korul van.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
BBeno írta:te is a pool forumon nezted az inflacios tablat? :Ddddd

megyek is aludni.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
te is a pool forumon nezted az inflacios tablat? :Ddddd
- H.E.H.E.
mai áron az ott egy 300 körül lenne.BlancoMark írta:Azert amikor latom ezeket az osszegeket, mindig arra gondolok hogy CR mekkora ajandek volt 94 millaert, az inflaciot is beleszamitva.
pont ezért vagyunk sztem kurvanagy szarban, mert nincs senki bappén kívül, aki gigatehetség és hozható is lenne és értelme is lenne.
nem tudjuk megfizetni amugy, ha lenne, akkor se.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan

patotomadrid2019jan
- BlancoMark
Azert amikor latom ezeket az osszegeket, mindig arra gondolok hogy CR mekkora ajandek volt 94 millaert, az inflaciot is beleszamitva.

- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Senki nem mondja, hogy attól lett klasszis mert brazil. Az sem igaz, hogy ki lesz szorítva a szélre, mivel Iniesta helyét veszi át és valószínű Valverde ad neki teret kibontakozni a játékrendszerben. Szervezni, párharcokat nyerni, lendületet vinni a játékba tud a középpályán és egész gólerős is. Ezek a dolgok pedig a jelen Barca kp-járól meg nagyon hiányoznak.wxyz írta:Láttam középpályásként. Volt olyan meccs, ahol abból élt az ellenfél, hogy elszedték tőle a labdát a félpályánál, vagy olyan, ahol egy Milner többet adott a támadójátékhoz. Szélre alkalmatlan.
Attól, mert valaki brazil és technikás még nem lesz klasszis játékos.
Nem tudom mennyit láttad játszani de egy-két meccsből nem szabad kiindulni.
Som i Serem!
6oat
6oat
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Szirintem ha egyszer kiöregszik , visszavonul Messi látványos visszaesés jön Katalánéknál , hiszen egy évtizede köré van építve a Barca játéka és azt mindenki tudja , hogy pótolhatatlanziro4vr írta:Szerintem jó játékos Coutinho. Dembelé is az, ezek jó igazolások. De még mindig azt látom, Messi amíg top addig esélyes mindenre a barca, de körülötte a többi simán verhető.

- H.E.H.E.
tökmindegy hogy áll fel a barca, amíg balfasz a madridziro4vr írta:Szerintem jó játékos Coutinho. Dembelé is az, ezek jó igazolások. De még mindig azt látom, Messi amíg top addig esélyes mindenre a barca, de körülötte a többi simán verhető.

patotomadrid2019jan

patotomadrid2019jan
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerintem jó játékos Coutinho. Dembelé is az, ezek jó igazolások. De még mindig azt látom, Messi amíg top addig esélyes mindenre a barca, de körülötte a többi simán verhető.
Nem illik.
Láttam középpályásként. Volt olyan meccs, ahol abból élt az ellenfél, hogy elszedték tőle a labdát a félpályánál, vagy olyan, ahol egy Milner többet adott a támadójátékhoz. Szélre alkalmatlan.DinhoL írta:wxyz írta: Coutinho nem nagy szám, semmivel nem jobb játékos, mint Asensio vagy James.
433-ban posztja sincs. Akkor van csak helye a kezdőben, ha Messi átkerül máshova. Arra pedig kevés, hogy egy Barcelonát köré építsenek
Ezt egy picit azért erősnek érzem, kifejtenéd?
Attól, mert valaki brazil és technikás még nem lesz klasszis játékos.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wxyz 2018. január 6., szombat 22:43-kor.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Yerri elvileg jövőhét elején meglesz nektek.DinhoL írta:wxyz írta: Coutinho nem nagy szám, semmivel nem jobb játékos, mint Asensio vagy James.
433-ban posztja sincs. Akkor van csak helye a kezdőben, ha Messi átkerül máshova. Arra pedig kevés, hogy egy Barcelonát köré építsenek
Ezt egy picit azért erősnek érzem, kifejtenéd?
Egyébként Valverde szerencsére nem csak a 433-at preferálja, sőt..
A védekezésre pedig lehet tanítani az új fiúkat és ott van még a Busi-Paula páros. Yerri Minát is belengették már mint lehetséges érkező. De meglátjuk, én speciel a béelre így se látok sok esélyt de legalább most az igazolások rendben vannak.
BL, az annyira sok tényezős, hogy hihetetlen...azon kár agyalni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
wxyz írta: Coutinho nem nagy szám, semmivel nem jobb játékos, mint Asensio vagy James.

Egyébként Valverde szerencsére nem csak a 433-at preferálja, sőt..
A védekezésre pedig lehet tanítani az új fiúkat és ott van még a Busi-Paula páros. Yerri Minát is belengették már mint lehetséges érkező. De meglátjuk, én speciel a béelre így se látok sok esélyt de legalább most az igazolások rendben vannak.
Som i Serem!
6oat
6oat
Mondjuk a két botlással sem leszünk sokkal előrébb, amikor jelenleg -14 a hátrány (előre nem adja senki oda az elmaradt meccs pontjait).csababarca írta:egyébként, az mellékes, de ezt az itteni gyász hangulatot nem értem. bőven versenyképes a madrid még mindig, bl-ben pl nem tartok barcásként senkitől annyira, mint tőletek. bajnokság is lehet még kiélezett a végére, elég 2 botlás, és máris elolvad az előny, ami most szépnek tűnik, de sűrűsödnek a meccsek innentől.
Sőt sajnos a jelenlegi formát tekintve a Celta ellen is simán benne van egy újabb pontvesztés. Ahhoz hogy elkapjunk titeket, kb az összes maradék meccsünket meg kellene nyerni. 22 meccsünk van, ebből legalább 20 győzelem kellene, hogy elérjük a 91 pontot, mert valószínűleg 90 pont alatt nem fogunk a trónra ülni. Erre azért őszintén nem sok esély van.. Na meg persze nektek is el kellene cseszni legalább 5, de inkább 6 meccset.
Lassan féltávhoz érünk, aztán úgy vagytok veretlenek, hogy még csak azt sem lehet mondani, hogy minden meccsen dominálnátok és mindig nektek állna a zászló. Ha esetleg még javul a csapatotok, akkor főleg csökken annak az esélye, hogy ennyi meccset elk*rjatok, főleg hogy inkább otthon lesznek a nehezebb meccseitek.
Persze még én sem adom oda nektek a trófeát, mert a fociban minden megtörténhet, de azért....
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Már csak ezért megéri, hogy nem veszünk senkit, hogy minden hsz-ed végén olvashatom ezt és látlak magam előttBBeno írta:nagyon jol vasaroltak sajnos. ez van. szerintem ugy atveszi iniesta szerepet mint a huzat. nekunk meg nem kell elore senki.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
nagyon jol vasaroltak sajnos. ez van. szerintem ugy atveszi iniesta szerepet mint a huzat. nekunk meg nem kell elore senki.