Már csak ezért megéri, hogy nem veszünk senkit, hogy minden hsz-ed végén olvashatom ezt és látlak magam előttBBeno írta:nagyon jol vasaroltak sajnos. ez van. szerintem ugy atveszi iniesta szerepet mint a huzat. nekunk meg nem kell elore senki.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 6., szombat 22:03
Már csak ezért megéri, hogy nem veszünk senkit, hogy minden hsz-ed végén olvashatom ezt és látlak magam előttBBeno írta:nagyon jol vasaroltak sajnos. ez van. szerintem ugy atveszi iniesta szerepet mint a huzat. nekunk meg nem kell elore senki.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 6., szombat 22:02
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. január 6., szombat 22:00
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2018. január 6., szombat 21:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 6., szombat 21:55
Jogos, bár a kupákat nem szoktam számolnicsababarca írta:Egy bl csak leesett, meg bajnokságok is, 3 kupa is.Realista24 írta:
Ha jól emlékszem, nem is nagyon nyertek semmit ezzel a felfogással.
Dembelé nem egy észlény, de formálható, annyit mint Neymar ő is bele tud tenni a védekezésbe.
meglátjuk, feladat adott, szerintem rá fért a kp-nkra egy kreatív ember. hátha nem mindig Messinek kell hátrajönnie.
egyébként, az mellékes, de ezt az itteni gyász hangulatot nem értem. bőven versenyképes a madrid még mindig, bl-ben pl nem tartok barcásként senkitől annyira, mint tőletek. bajnokság is lehet még kiélezett a végére, elég 2 botlás, és máris elolvad az előny, ami most szépnek tűnik, de sűrűsödnek a meccsek innentől.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2018. január 6., szombat 21:52
Egy bl csak leesett, meg bajnokságok is, 3 kupa is.Realista24 írta:
Ha jól emlékszem, nem is nagyon nyertek semmit ezzel a felfogással.
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2018. január 6., szombat 21:50
ezzel sajnos egyet kell értenem...ők egyre jobbak, mi meg egyre gyengébbek vagyunk...Csabi írta:attól félek ilyen csapattal nem kell sokat védekezni. lesz 70+ százalékos labdatartas, megint szopatnib fognak. sirhatnekom van
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 6., szombat 21:48
Te is fiam? Előre? Ne legyetek már ilyenek.Csabi írta:attól félek ilyen csapattal nem kell sokat védekezni. lesz 70+ százalékos labdatartas, megint szopatnib fognak. sirhatnekom van
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. január 6., szombat 21:41
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 6., szombat 21:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 6., szombat 21:29
Ha jól emlékszem, nem is nagyon nyertek semmit ezzel a felfogással.db97 írta:Szerintem pont ugyanannyian fognak védekezni, mint amikor Neymar és Iniesta volt a csapatban. Dembélé gondolom előbbi, míg Coutinho az utóbbi helyén fog játszani. Védekezésben nem lesz gyengébb ez a duó semmivel szvsz. De persze nem fix, hogy Valverde visszatér a korábbi 4-3-3-hoz, simán megkeverheti a kártyákat.Realista24 írta:Én csak azt nem látom, hogy ki fog védekezni. Barcás kolléga írhatna erről, ha van kedve.
HozzászólásSzerző: db97 » 2018. január 6., szombat 21:22
Szerintem pont ugyanannyian fognak védekezni, mint amikor Neymar és Iniesta volt a csapatban. Dembélé gondolom előbbi, míg Coutinho az utóbbi helyén fog játszani. Védekezésben nem lesz gyengébb ez a duó semmivel szvsz. De persze nem fix, hogy Valverde visszatér a korábbi 4-3-3-hoz, simán megkeverheti a kártyákat.Realista24 írta:Én csak azt nem látom, hogy ki fog védekezni. Barcás kolléga írhatna erről, ha van kedve.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 6., szombat 21:17
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 6., szombat 21:02
Pogba és asszem itt halt nála el a témapheco írta:hsz-eid alapjan Ce, Modric, Kroos, Marci, Neymar, Bappe, Messi... Hany ujjad van neked?H.E.H.E. írta:nyilván én manapság egy kézen meg tudom számolni, hány játékost tartok valamire.
HozzászólásSzerző: Demes » 2018. január 6., szombat 21:01
+David Luiz, Danilo, bárki aki brazil, gondok vannakpheco írta:hsz-eid alapjan Ce, Modric, Kroos, Marci, Neymar, Bappe, Messi... Hany ujjad van neked?
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. január 6., szombat 20:58
hsz-eid alapjan Ce, Modric, Kroos, Marci, Neymar, Bappe, Messi... Hany ujjad van neked?H.E.H.E. írta:nyilván én manapság egy kézen meg tudom számolni, hány játékost tartok valamire.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 6., szombat 20:50
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2018. január 6., szombat 20:49
HozzászólásSzerző: illgner » 2018. január 6., szombat 20:47
Bocs, ha csak nekem nem egyértelmű, de kihez hasonlítottad? Kanehez? Mert ő azért teljesen más poszt.Süti írta: Egy ligában játszanak, és nem is jelenteném ki, hogy a brazil jobb lenne. Nekem nem kéne egyik sem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 6., szombat 20:46
Ez az egy ligában játszanak már-már raisent idézi, hogy majd Gago megfogja Messit, mert mind a kettő argentin.Süti írta:Egy ligában játszanak, és nem is jelenteném ki, hogy a brazil jobb lenne. Nekem nem kéne egyik sem.Realista24 írta:
Nem mindeg hogy PL sztár vagy angol sztár. Nagyon nem.
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem