Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
TheBull6

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2018. január 6., szombat 22:11

csababarca írta:egyébként, az mellékes, de ezt az itteni gyász hangulatot nem értem. bőven versenyképes a madrid még mindig, bl-ben pl nem tartok barcásként senkitől annyira, mint tőletek. bajnokság is lehet még kiélezett a végére, elég 2 botlás, és máris elolvad az előny, ami most szépnek tűnik, de sűrűsödnek a meccsek innentől.
Mondjuk a két botlással sem leszünk sokkal előrébb, amikor jelenleg -14 a hátrány (előre nem adja senki oda az elmaradt meccs pontjait).
Sőt sajnos a jelenlegi formát tekintve a Celta ellen is simán benne van egy újabb pontvesztés. Ahhoz hogy elkapjunk titeket, kb az összes maradék meccsünket meg kellene nyerni. 22 meccsünk van, ebből legalább 20 győzelem kellene, hogy elérjük a 91 pontot, mert valószínűleg 90 pont alatt nem fogunk a trónra ülni. Erre azért őszintén nem sok esély van.. Na meg persze nektek is el kellene cseszni legalább 5, de inkább 6 meccset.
Lassan féltávhoz érünk, aztán úgy vagytok veretlenek, hogy még csak azt sem lehet mondani, hogy minden meccsen dominálnátok és mindig nektek állna a zászló. Ha esetleg még javul a csapatotok, akkor főleg csökken annak az esélye, hogy ennyi meccset elk*rjatok, főleg hogy inkább otthon lesznek a nehezebb meccseitek.
Persze még én sem adom oda nektek a trófeát, mert a fociban minden megtörténhet, de azért....

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 6., szombat 22:03

BBeno írta:nagyon jol vasaroltak sajnos. ez van. szerintem ugy atveszi iniesta szerepet mint a huzat. nekunk meg nem kell elore senki.
Már csak ezért megéri, hogy nem veszünk senkit, hogy minden hsz-ed végén olvashatom ezt és látlak magam előtt :lol: :lol: :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 6., szombat 22:02

nagyon jol vasaroltak sajnos. ez van. szerintem ugy atveszi iniesta szerepet mint a huzat. nekunk meg nem kell elore senki.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. január 6., szombat 22:00

Miért lennének jobbak?
Coutinho nem nagy szám, semmivel nem jobb játékos, mint Asensio vagy James.
433-ban posztja sincs. Akkor van csak helye a kezdőben, ha Messi átkerül máshova. Arra pedig kevés, hogy egy Barcelonát köré építsenek

Ez ennyi pénzért nagyon rossz üzletnek tűnik. Ettől még az is jobb üzlet lett volna, ha ebből a pénzből elhozzák a gyenge Suárez helyére a sokat kritizált Kanet.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2018. január 6., szombat 21:55

Nem ők fognak szopatni, mi már jelenleg is azt tesszük saját magunkkal. Ennél már volt lényegesen jobb barca az elmúlt években.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 6., szombat 21:55

csababarca írta:
Realista24 írta:
Ha jól emlékszem, nem is nagyon nyertek semmit ezzel a felfogással.
Egy bl csak leesett, meg bajnokságok is, 3 kupa is.

Dembelé nem egy észlény, de formálható, annyit mint Neymar ő is bele tud tenni a védekezésbe.

meglátjuk, feladat adott, szerintem rá fért a kp-nkra egy kreatív ember. hátha nem mindig Messinek kell hátrajönnie.

egyébként, az mellékes, de ezt az itteni gyász hangulatot nem értem. bőven versenyképes a madrid még mindig, bl-ben pl nem tartok barcásként senkitől annyira, mint tőletek. bajnokság is lehet még kiélezett a végére, elég 2 botlás, és máris elolvad az előny, ami most szépnek tűnik, de sűrűsödnek a meccsek innentől.
Jogos, bár a kupákat nem szoktam számolni :mrgreen: Most nézem, hogy az elmúlt három évben mindig ti húztátok be a kupát...hát a facom, idén meg kell nyernünk, most már érdekel :lol:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2018. január 6., szombat 21:52

Realista24 írta:
Egy bl csak leesett, meg bajnokságok is, 3 kupa is.

Dembelé nem egy észlény, de formálható, annyit mint Neymar ő is bele tud tenni a védekezésbe.

meglátjuk, feladat adott, szerintem rá fért a kp-nkra egy kreatív ember. hátha nem mindig Messinek kell hátrajönnie.

egyébként, az mellékes, de ezt az itteni gyász hangulatot nem értem. bőven versenyképes a madrid még mindig, bl-ben pl nem tartok barcásként senkitől annyira, mint tőletek. bajnokság is lehet még kiélezett a végére, elég 2 botlás, és máris elolvad az előny, ami most szépnek tűnik, de sűrűsödnek a meccsek innentől.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2018. január 6., szombat 21:50

Csabi írta:attól félek ilyen csapattal nem kell sokat védekezni. lesz 70+ százalékos labdatartas, megint szopatnib fognak. sirhatnekom van
ezzel sajnos egyet kell értenem...ők egyre jobbak, mi meg egyre gyengébbek vagyunk...

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 6., szombat 21:48

Csabi írta:attól félek ilyen csapattal nem kell sokat védekezni. lesz 70+ százalékos labdatartas, megint szopatnib fognak. sirhatnekom van
Te is fiam? Előre? Ne legyetek már ilyenek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. január 6., szombat 21:41

attól félek ilyen csapattal nem kell sokat védekezni. lesz 70+ százalékos labdatartas, megint szopatnib fognak. sirhatnekom van

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 6., szombat 21:34

Jaja, sőt szerintem Coutinho gyengébben is védekezik. Vagy a támadás rovására megy. Dembelét nem vágom, ő alapból nem tűnik észlénynek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 6., szombat 21:29

db97 írta:
Realista24 írta:Én csak azt nem látom, hogy ki fog védekezni. Barcás kolléga írhatna erről, ha van kedve.
Szerintem pont ugyanannyian fognak védekezni, mint amikor Neymar és Iniesta volt a csapatban. Dembélé gondolom előbbi, míg Coutinho az utóbbi helyén fog játszani. Védekezésben nem lesz gyengébb ez a duó semmivel szvsz. De persze nem fix, hogy Valverde visszatér a korábbi 4-3-3-hoz, simán megkeverheti a kártyákat.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

db97

HozzászólásSzerző: db97 » 2018. január 6., szombat 21:22

Realista24 írta:Én csak azt nem látom, hogy ki fog védekezni. Barcás kolléga írhatna erről, ha van kedve.
Szerintem pont ugyanannyian fognak védekezni, mint amikor Neymar és Iniesta volt a csapatban. Dembélé gondolom előbbi, míg Coutinho az utóbbi helyén fog játszani. Védekezésben nem lesz gyengébb ez a duó semmivel szvsz. De persze nem fix, hogy Valverde visszatér a korábbi 4-3-3-hoz, simán megkeverheti a kártyákat.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 6., szombat 21:17

Én csak azt nem látom, hogy ki fog védekezni. Barcás kolléga írhatna erről, ha van kedve.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 6., szombat 21:02

pheco írta:
H.E.H.E. írta:nyilván én manapság egy kézen meg tudom számolni, hány játékost tartok valamire.
hsz-eid alapjan Ce, Modric, Kroos, Marci, Neymar, Bappe, Messi... Hany ujjad van neked? :mrgreen:
Pogba és asszem itt halt nála el a téma
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2018. január 6., szombat 21:01

pheco írta:hsz-eid alapjan Ce, Modric, Kroos, Marci, Neymar, Bappe, Messi... Hany ujjad van neked? :mrgreen:
+David Luiz, Danilo, bárki aki brazil, gondok vannak :kivagyhe:

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2018. január 6., szombat 20:58

H.E.H.E. írta:nyilván én manapság egy kézen meg tudom számolni, hány játékost tartok valamire.
hsz-eid alapjan Ce, Modric, Kroos, Marci, Neymar, Bappe, Messi... Hany ujjad van neked? :mrgreen:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 6., szombat 20:50

Jó 1v1ben, jól lő, jól támadja a kaput és rendkívül technikás. Szerintem a kombinatív Barca játékba simán passzolni fog.
K

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2018. január 6., szombat 20:49

Szerintem hatalmas fogás a Barcától...remek kis játékos a brazil!
Hiába volt rohadt drága mindkét játékos (Dembelé, Coutinho), de szerintem még jobban is jártak ezzel a duóval, mint Neymarral.

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2018. január 6., szombat 20:47

Süti írta: Egy ligában játszanak, és nem is jelenteném ki, hogy a brazil jobb lenne. Nekem nem kéne egyik sem.
Bocs, ha csak nekem nem egyértelmű, de kihez hasonlítottad? Kanehez? Mert ő azért teljesen más poszt.

Vissza: