hsz-eid alapjan Ce, Modric, Kroos, Marci, Neymar, Bappe, Messi... Hany ujjad van neked?H.E.H.E. írta:nyilván én manapság egy kézen meg tudom számolni, hány játékost tartok valamire.

HozzászólásSzerző: pheco » 2018. január 6., szombat 20:58
hsz-eid alapjan Ce, Modric, Kroos, Marci, Neymar, Bappe, Messi... Hany ujjad van neked?H.E.H.E. írta:nyilván én manapság egy kézen meg tudom számolni, hány játékost tartok valamire.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 6., szombat 20:50
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2018. január 6., szombat 20:49
HozzászólásSzerző: illgner » 2018. január 6., szombat 20:47
Bocs, ha csak nekem nem egyértelmű, de kihez hasonlítottad? Kanehez? Mert ő azért teljesen más poszt.Süti írta: Egy ligában játszanak, és nem is jelenteném ki, hogy a brazil jobb lenne. Nekem nem kéne egyik sem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 6., szombat 20:46
Ez az egy ligában játszanak már-már raisent idézi, hogy majd Gago megfogja Messit, mert mind a kettő argentin.Süti írta:Egy ligában játszanak, és nem is jelenteném ki, hogy a brazil jobb lenne. Nekem nem kéne egyik sem.Realista24 írta:
Nem mindeg hogy PL sztár vagy angol sztár. Nagyon nem.
HozzászólásSzerző: cart » 2018. január 6., szombat 20:45
Mondjuk gondolom inkább Iniesta helyére ment. A Liverpoolban is ott játszott mióta Mané ott van.H.E.H.E. írta:
ha mai szemmel, akkor ügyes kis játékos, jó helyen lesz neymar helyén, mehet a 433 újra.
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. január 6., szombat 20:42
HozzászólásSzerző: illgner » 2018. január 6., szombat 20:40
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. január 6., szombat 20:37
köszönöm kérdésedsoadroli írta:HEHE, neked mint brazil imádónak, mi a véleményed Coutinhoról?
HozzászólásSzerző: soadroli » 2018. január 6., szombat 20:33
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. január 6., szombat 20:33
Egy ligában játszanak, és nem is jelenteném ki, hogy a brazil jobb lenne. Nekem nem kéne egyik sem.Realista24 írta:
Nem mindeg hogy PL sztár vagy angol sztár. Nagyon nem.
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. január 6., szombat 20:32
Kaptak egy valag lovet, potolni kellett Neymart es vettek ket tehetseges jatekost aron felul. Annyira nem esek hanyatt ettol. Nyilvan egy Bappe lett volna a legjobb valasz erre, de majd nyaron a Hazard-Bappe-Ney harmas kozul behuzunk valakit.illgner írta:Hogy egy a fórumon divatos kifejezéssel éljek, a Barca mutatja rendesen a fakkot nekünk az átigazolási piacon. Hihetetlen, hogy mennyire felbátorodtak Neymar elvesztése óta. Itt meg mintha mindenki ledermedt volna a váratlanul gyenge idénykezdet miatt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 6., szombat 20:29
Süti írta:Szerintem flop lesz, de ha nem lesz igazam, majd valaki visszakeresheti ezt a hozzászólást.![]()
Egyedül annyit sajnálok, hogy nem húztak le mégtöbb pénzt a liverpooliak a katalánokról.
Azért várom a hozzászólásokat, akik szerint Cou nagy igazolás volt, és mi mennyivel rosszabbul igazolunk, mert ha mi hoznánk egy PL sztárt, az bot, ha a barca, az év vétele.
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. január 6., szombat 20:27
HozzászólásSzerző: illgner » 2018. január 6., szombat 20:25
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. január 6., szombat 20:12
Ezek a kiszivárogtatott meg törölt tweetek óriási marketingfogások amúgy, pörögnek a cikkek meg kattintások rendesen miattuk.Realista24 írta:Sokra megyünk vele.![]()
Amúgy a Nike törölt tweetje csak igaz lett. Barca hivatalosan is bejelentette.
Jóhogy bazdki. Aki irányította őket a fifában, már az is saját nevelés lassan.pheco írta:Azert irigylesre melto ez a Barca utanpotlas, Suarez, Umtiti, Dembele, Coutinho, nem semmi nevek
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. január 6., szombat 20:08
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 6., szombat 20:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 6., szombat 20:02
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 6., szombat 20:01
https://twitter.com/SofianeRaul/status/ ... 0335950852Realista24 írta:OFFICIAL: Liverpool have agreed a £142m deal with Barcelona for the transfer of Philippe Coutinho.Kerlon írta:Dailymail is lehozta, hogy már Barcelonában van Coutinho(képekkel) és 145 millió fontos árról írnak.
120+40. Ot évre.
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem