Csak őt ne...Jim írta:David Luiz csak a legnagyobb brazil fanoknak kéne![]()
a legjobb csapatrészünk a középhátvéd poszt
oda évekig nem igazolnék
mind a 4 játékos rendben van

HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. január 6., szombat 19:24
Csak őt ne...Jim írta:David Luiz csak a legnagyobb brazil fanoknak kéne![]()
oda évekig nem igazolnék
HozzászólásSzerző: Jim » 2018. január 6., szombat 19:21
oké így rendben vanH.E.H.E. írta: viszont jobbhátvédbe hoznám.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2018. január 6., szombat 18:57
Válogatott?M1Ö írta:nehogy elkezdjetek példálózni az EL-lel
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. január 6., szombat 18:56
viszont jobbhátvédbe hoznám.Jim írta:David Luiz csak a legnagyobb brazil fanoknak kéne![]()
oda évekig nem igazolnék
HozzászólásSzerző: Jim » 2018. január 6., szombat 18:46
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. január 6., szombat 15:10
Na neee, akkor inkább maradjon itt Benzema stabil kezdő csatár míg vissza nem vonul.sebydani írta:és még mindig kardoskodok André Silva mellett, már egy jó ideje.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2018. január 6., szombat 13:31
Naná!Van még esély? Előzetes: Celta Vigo – Real Madrid
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. január 6., szombat 11:45
Természetesen a mondandóm feltétele az volt, hogy ha ez megvalósulRealista24 írta:Majd ha letettünk, akkor térjünk vissza ra. Amúgy is bonyolultabb ez ennél.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 6., szombat 11:42
Majd ha letettünk, akkor térjünk vissza ra. Amúgy is bonyolultabb ez ennél.ericco írta:Én komolyan mondom, elsírom magam, amikor Kane-ért letesszük a 180-200 milliót, odaadjuk neki a nettó 15-18 milliós fizetést, közben Mbappé már a PSG-nél futkározik. Egész nyáron ezt írtam. Ezzel érveltem azoknak, akik jöttek itt a fizetési struktúrával, meg a magas árával. Hogy egy év múlva valamilyen totál stílusidegen játékosért kifzetünk minimum ugyanennyit. Konkrétan Kane-t említettem példaként.pheco írta:Alapesetben igaz, hogy ezek a nevek nem szintek egy Realba. Viszont ennel a Benzemanal valoszinuleg barmelyikkel elorebb lennenk.
Perezék nem lehetnek ennyire rövidlátóak, hülyék. Nem akarom elhinni.
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. január 6., szombat 11:40
Én komolyan mondom, elsírom magam, amikor Kane-ért letesszük a 180-200 milliót, odaadjuk neki a nettó 15-18 milliós fizetést, közben Mbappé már a PSG-nél futkározik. Egész nyáron ezt írtam. Ezzel érveltem azoknak, akik jöttek itt a fizetési struktúrával, meg a magas árával. Hogy egy év múlva valamilyen totál stílusidegen játékosért kifzetünk minimum ugyanennyit. Konkrétan Kane-t említettem példaként.pheco írta:Alapesetben igaz, hogy ezek a nevek nem szintek egy Realba. Viszont ennel a Benzemanal valoszinuleg barmelyikkel elorebb lennenk.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. január 6., szombat 11:31
Egyébként én ezt támogatnám, csak sajnos semennyire nincs szóban és képben. Pedig egy próbát megérne ő is... és még mindig kardoskodok André Silva mellett, már egy jó ideje.lestat írta: Moussa Dembelé a Celticből nem lenne rossz megoldas szerintem. Fiatal és francia. Zizou gerjedne
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 6., szombat 11:30
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. január 6., szombat 11:30
Ja igaz, Mayoral kezd belejönniRealista24 írta:Ez igy logikusnak tűnik. Miért fogjunk ki pénzt ha nincs ra szükség?Csabi írta:A barca kirakja coutinhóért a 160-at télen mert kell nekik, és erősítés. mi meg nem igazolunk csatárt, mert "nincs rá szükség"![]()
![]()
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. január 6., szombat 11:28
ericco írta:Finoman szólva sem tetszik Perezék bénázása az átigazolási piacon az utóbbi években, de most nem igazán tudnék olyan csatárt mondani, aki előrelépés lenne és mozdítható. Az a baj, hogy nyáron sem (Kane, Icardi, inkább ne). Talán Alexis, de ő nem csatár.Csabi írta:A barca kirakja coutinhóért a 160-at télen mert kell nekik, és erősítés. mi meg nem igazolunk csatárt, mert "nincs rá szükség"![]()
![]()
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. január 6., szombat 11:26
Alapesetben igaz, hogy ezek a nevek nem szintek egy Realba. Viszont ennel a Benzemanal valoszinuleg barmelyikkel elorebb lennenk.ericco írta:Finoman szólva sem tetszik Perezék bénázása az átigazolási piacon az utóbbi években, de most nem igazán tudnék olyan csatárt mondani, aki előrelépés lenne és mozdítható. Az a baj, hogy nyáron sem (Kane, Icardi, inkább ne). Talán Alexis, de ő nem csatár.Csabi írta:A barca kirakja coutinhóért a 160-at télen mert kell nekik, és erősítés. mi meg nem igazolunk csatárt, mert "nincs rá szükség"![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. január 6., szombat 11:20
Finoman szólva sem tetszik Perezék bénázása az átigazolási piacon az utóbbi években, de most nem igazán tudnék olyan csatárt mondani, aki előrelépés lenne és mozdítható. Az a baj, hogy nyáron sem (Kane, Icardi, inkább ne). Talán Alexis, de ő nem csatár.Csabi írta:A barca kirakja coutinhóért a 160-at télen mert kell nekik, és erősítés. mi meg nem igazolunk csatárt, mert "nincs rá szükség"![]()
![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. január 6., szombat 11:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 6., szombat 11:14
Ez igy logikusnak tűnik. Miért fogjunk ki pénzt ha nincs ra szükség?Csabi írta:A barca kirakja coutinhóért a 160-at télen mert kell nekik, és erősítés. mi meg nem igazolunk csatárt, mert "nincs rá szükség"![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. január 6., szombat 11:10
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. január 6., szombat 10:59
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem