Ez igy logikusnak tűnik. Miért fogjunk ki pénzt ha nincs ra szükség?Csabi írta:A barca kirakja coutinhóért a 160-at télen mert kell nekik, és erősítés. mi meg nem igazolunk csatárt, mert "nincs rá szükség"![]()
![]()

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 6., szombat 11:14
Ez igy logikusnak tűnik. Miért fogjunk ki pénzt ha nincs ra szükség?Csabi írta:A barca kirakja coutinhóért a 160-at télen mert kell nekik, és erősítés. mi meg nem igazolunk csatárt, mert "nincs rá szükség"![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. január 6., szombat 11:10
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. január 6., szombat 10:59
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. január 6., szombat 10:43
Ne húzzál fel, minek? Tegnap-tegnapelőtt bedobtam oké, de max egy rossz viccnek megy el egy mrgreenel.BBeno írta:mundo szerint david luiz ugynoke probalkozik nalunk is es a katalanoknal is. hozhatnank.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 6., szombat 10:19
HozzászólásSzerző: Jim » 2018. január 5., péntek 19:04
+ még Vallejo is jónak tűnik nekemlestat írta: Itt van Nacho és egyenlőre Varane is toppon van. Pihenje csak ki az öreg
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. január 5., péntek 15:44
M1Ö írta:Ramos is unja a banánt, úgyhogy pihen 2-3 hetet. Szintén izomsérülés. Remélem Varane-ék bírni fogják a szerda-szombatokat.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. január 5., péntek 15:10
A Kepa-s meg jobbhátvédes sztorik után bármit el tudok képzelnikodo írta:Vagy berantjuk David Luizt
Na igen, kit így, kit úgypheco írta:Csak ot is epitik a BL tavaszra, mint Cét
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. január 5., péntek 14:42
Csak ot is epitik a BL tavaszra, mint CétM1Ö írta:Ramos is unja a banánt, úgyhogy pihen 2-3 hetet. Szintén izomsérülés. Remélem Varane-ék bírni fogják a szerda-szombatokat.
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. január 5., péntek 14:40
Vagy berantjuk David LuiztM1Ö írta:Ramos is unja a banánt, úgyhogy pihen 2-3 hetet. Szintén izomsérülés. Remélem Varane-ék bírni fogják a szerda-szombatokat.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. január 5., péntek 14:14
HozzászólásSzerző: mocsok » 2018. január 5., péntek 13:14
HozzászólásSzerző: Pipita » 2018. január 5., péntek 13:13
Ajánlom figyelmedbe a profilképemet.miVida írta:jaj én se hallottam erről az Alipio dologról, de meg is lepődnék ha valami tehetséget akasztanánk le brazíliából... Ronaldinhot is elszalasztottuk pedig nagyon közel volt, jött helyette Beckham, aztán Robinhoval is jól jártunk később, meg volt még pár szépség
HozzászólásSzerző: Mickey » 2018. január 5., péntek 13:08
Robinhoval valóban jól jártunk.miVida írta:jaj én se hallottam erről az Alipio dologról, de meg is lepődnék ha valami tehetséget akasztanánk le brazíliából... Ronaldinhot is elszalasztottuk pedig nagyon közel volt, jött helyette Beckham, aztán Robinhoval is jól jártunk később, meg volt még pár szépség
HozzászólásSzerző: miVida » 2018. január 5., péntek 13:07
az igaz, csak ha így "reklámozzuk" őket akkor kutyának se kellenek és soha nem adod el őket jó árban és az nem jó biznyisz... (bár részemről inkább csak szabadulnánk meg tőlük, csak hogy nem az én pénzemen forog a kocka...)rashidm írta:Remélem hogy ha nem is most de legkésőbb Zizu rájön hogy befürödtek egy-két igazolással (pl. Mayoral, Theo), és elmennek kölcsönbe, vagy visszavásárlási opcióval.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. január 5., péntek 13:03
HozzászólásSzerző: miVida » 2018. január 5., péntek 12:59
HozzászólásSzerző: Jim » 2018. január 4., csütörtök 17:58
én nem vagyok benne biztos, hogy nyártól is fix csere lenneRealista24 írta:AS szerint Kepa aláírta a szerződését
meg hát nem akar eljönni fixen ülni gondolom. Bár jövőre sem látok másra nagyon esélyt.
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. január 4., csütörtök 13:07
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. január 4., csütörtök 12:32
Lehet jobb is lett volna, ha örökre kimarad.pheco írta:Nekem szerencsere ez az Alipio sztori teljesen kimaradt
Jelenlévő fórumozók: 148 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem