Vagy berantjuk David LuiztM1Ö írta:Ramos is unja a banánt, úgyhogy pihen 2-3 hetet. Szintén izomsérülés. Remélem Varane-ék bírni fogják a szerda-szombatokat.

HozzászólásSzerző: kodo » 2018. január 5., péntek 14:40
Vagy berantjuk David LuiztM1Ö írta:Ramos is unja a banánt, úgyhogy pihen 2-3 hetet. Szintén izomsérülés. Remélem Varane-ék bírni fogják a szerda-szombatokat.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. január 5., péntek 14:14
HozzászólásSzerző: mocsok » 2018. január 5., péntek 13:14
HozzászólásSzerző: Pipita » 2018. január 5., péntek 13:13
Ajánlom figyelmedbe a profilképemet.miVida írta:jaj én se hallottam erről az Alipio dologról, de meg is lepődnék ha valami tehetséget akasztanánk le brazíliából... Ronaldinhot is elszalasztottuk pedig nagyon közel volt, jött helyette Beckham, aztán Robinhoval is jól jártunk később, meg volt még pár szépség
HozzászólásSzerző: Mickey » 2018. január 5., péntek 13:08
Robinhoval valóban jól jártunk.miVida írta:jaj én se hallottam erről az Alipio dologról, de meg is lepődnék ha valami tehetséget akasztanánk le brazíliából... Ronaldinhot is elszalasztottuk pedig nagyon közel volt, jött helyette Beckham, aztán Robinhoval is jól jártunk később, meg volt még pár szépség
HozzászólásSzerző: miVida » 2018. január 5., péntek 13:07
az igaz, csak ha így "reklámozzuk" őket akkor kutyának se kellenek és soha nem adod el őket jó árban és az nem jó biznyisz... (bár részemről inkább csak szabadulnánk meg tőlük, csak hogy nem az én pénzemen forog a kocka...)rashidm írta:Remélem hogy ha nem is most de legkésőbb Zizu rájön hogy befürödtek egy-két igazolással (pl. Mayoral, Theo), és elmennek kölcsönbe, vagy visszavásárlási opcióval.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. január 5., péntek 13:03
HozzászólásSzerző: miVida » 2018. január 5., péntek 12:59
HozzászólásSzerző: Jim » 2018. január 4., csütörtök 17:58
én nem vagyok benne biztos, hogy nyártól is fix csere lenneRealista24 írta:AS szerint Kepa aláírta a szerződését
meg hát nem akar eljönni fixen ülni gondolom. Bár jövőre sem látok másra nagyon esélyt.
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. január 4., csütörtök 13:07
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. január 4., csütörtök 12:32
Lehet jobb is lett volna, ha örökre kimarad.pheco írta:Nekem szerencsere ez az Alipio sztori teljesen kimaradt
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. január 4., csütörtök 12:22
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. január 4., csütörtök 11:49
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. január 4., csütörtök 11:46
kodo írta:Olaszok cikkeznek hogy Mendes beajanlotta több La Liga es PL csapatnak is Andre Silvat. En meg mindig hoznam padra...Milanoban is padozik többnyire szóval nem hisztizne viszont Mayorallal ellentétben o tudna is adni valamit a csapatnak cserekent. Irta valaki lejjebb ezelott amikor felmerult a neve, hogy semmivel se jobb mint Kane. Lehet hogy Kane elobbre tart, de Silva jobban passzolna a csapatba, nem mellesleg CR is lobbizott mellette a nyar folyaman. Ha tényleg kinalgatja Mendes akkor valószínűleg nálunk is beprobalkozott, miert ne tenné.
Bar en gyanitom hogy Zidane nem akar előre igazolni a telen.
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. január 4., csütörtök 11:34
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 4., csütörtök 9:19
VB lesz, lehet pályázna a 3. helyre, ezért maradna a Bilbaoban.Realista24 írta:AS szerint Kepa aláírta a szerződését, de két dátum van az érkezésére és Zidane dönt róla, de ha júniusban jön, nagyobb lóvét kap.
A klub már januárban hozta volna, de a kapus nem akar addig átigazolni, amíg nem 100%-os, mert ugye sérült. Szerintem ez csak bullshit a nagyobb lóvéért, meg hát nem akar eljönni fixen ülni gondolom. Bár jövőre sem látok másra nagyon esélyt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 4., csütörtök 9:13
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. január 3., szerda 23:13
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. január 3., szerda 23:08
H.E.H.E. írta:itt ülnél most mellettem STevieWonder tarkónhánynálak a nisztelrojoddal együtt
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. január 3., szerda 22:57
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem