lesliejr írta:A cikk gyönyörű szépen leírja...a klub szemszögéből. A játékos (vagy hívjuk munkavállalónak) oldaláról már másképp néz ki. Akarata ellenére ott tartani valakit egy munkahelyen? Ezer meg egy dolog tud egy év alatt történni, ami megváltoztatja a véleményed, hogy miért nem akarsz már pl az uncsi Liverpool-ban élni a pezsgő, napsütötte, jó klímájú Barcelona helyett. Vagy nem a PL 3. helyéért akarsz csatázni, hanem a Real ellen megvívni a La Liga elsőséget. Mindenki a legjobb munkahely feléhúz, ha van lehetősége. Így működik ez a mi picike kis életünkben is. Ezért elővenni a játékosokat, nem is értem.
Belátja majd a Pool is, ha nem most akkor nyáron.
Ez tök szép és jó, de azért ne már a játékos határozza meg hogy mi legyen. Lásd DDG.
De ezeket a szerződéshosszabbításos mizériákat se értem amikor meglebegtetik hogy "nem érzem jól magam itt", "gondolkozok a váltáson", stb. Megkapják a kövér milliókat, aztán "világ legboldogabb embere vagyok".
Ez se normális. Lassan az lesz már, hogy az alapfizu ilyen 20 milla körül lesz.
Én mondanám neki: figyu ilyen árak mellett nekünk érsz 200 millát. Ha kifizetik vihetnek. Ellenkező esetben maradsz a seggeden, vagy mehetsz a tarcsiba.