Dembele meg megcsinalta mert o is erezte hogy a Dortmundnak kell a zsozso... Ha mondjuk a BM jatekosa lett volna na azt azert megneztem volna hogy a "sztrajkja" mit ert volna ugy hogy meg jo par ev volt vissza az elo szerzodesbol.ateeemadrid írta:Akkor lehet nem kellett volna 2022-ig aláírnia a szerződését.Mindenki a legjobb munkahely feléhúz, ha van lehetősége. Így működik ez a mi picike kis életünkben is. Ezért elővenni a játékosokat, nem is értem.
Szerintem szánalmas ahogy működik ez pár embernél, a szerződéssel te elkötelezed magad a klub mellett, ráadásul azért nem hiszem, hogy annyira szar élete lenne szegénykémnek ott. Ezek a játékosok, akik meg inkább nem edzenek, meg sírnak, hisztiznek, hogy eligazolhassanak, mint mondjuk ahogy Dembelé csinálta, az nálam szánalmas kategória. Mondjuk kell hozzá a Barca undorító stílusa az átigazolásoknál.
Apropo szerzodes ez jogokat es kotelezettsegeket is szokott jelenteni. Ha mar a klub a jatekjogert kiperkal egy kisebb vagyont ad egy busas fizut es meg sokszor alairasi penzt is mindezt egy 5—6 evre szolo szerzodesert cserebe akkor joggal varja el hogy a jatekos johiszemuen jarjon el es tegyen eleget a vallalasanak amiert a nay fizut kapja. Defakto a klub szemszogebol a jatekos es a jatekjoganak birtoklasa egy befektetes es teljesen normalis ha nem nezik olbetett kezzel hogy 1-2 szezon utan egyszercsak meggondolja magat a jatekos.
Lenyegeben az ugynokok hatalma nott meg tulsagosan es persze hogy ok keverik a lapokat mert minel surubben valt klubbot egy jatekos annyiszor kapnak extra bevetelt.