mennyivel?Dörzsöld meg jól a szemed és nézz rá, hogy mennyivel gyengébb az idei ősze a tavalyinál. Nézd meg mennyire lassult stb.
mert hogy az idei BL ősze sokkal jobb mint a tavalyi...
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 4., csütörtök 18:19
mennyivel?Dörzsöld meg jól a szemed és nézz rá, hogy mennyivel gyengébb az idei ősze a tavalyinál. Nézd meg mennyire lassult stb.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 4., csütörtök 18:18
Dörzsöld meg jól a szemed és nézz rá, hogy mennyivel gyengébb az idei ősze a tavalyinál. Nézd meg mennyire lassult stb.Remy írta:Annyira tultoljatok ezt az öregedést, hogy az valami hihetetlen. Tobbet foglalkoztok szerintem vele, mint o maga. Fél eve kb olyat rakott le az asztalra, amire csak a legnagyobbak kepesek. Akkor is oregnek szamittot mar papiron.
Nektek kell hozzaszokni inkabb, nem neki. Még mindig inkabb o legyen itt vagy 3 evig, mint ilyen mai csodacsatarok, mint Kane és tarsaik.
Egy CR kaliber nem csak golokkal tudja segiteni a csapatot, hanem mentalis loketet is tud adni. Vezer, es veluk lehet sikereket elerni.
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. január 4., csütörtök 18:07
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 4., csütörtök 17:55
Egyszerű az eset, inkább játsszon két meccsenként vagy cseréljék le a 60. percben, mint végig szenvediu/lazálja az őszt 90 percekkel, hogy majd a tavasszal robbant.Remy írta:Akkor most jatszon egesz evben, vagy sem? el kene donteni mik az elvarasok. Az se jo, ha pihen, de az sem jo, ha nem.
Idogepe meg tudtommal nincs senkinek, hogy megmondja szezon elejen, hogy az eltervezett dolgokbol mi fog kisulni.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2018. január 4., csütörtök 17:26
Na meg a VB-n. Igaz ehhez nekunk semmi kozunk nem lesz, de neki jo lesz ha csucsformaba hozzak az ev vegere.CR majd csúcsformában lehet a tét nélküli meccseken meg a spanyol kupában.
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. január 4., csütörtök 17:12
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2018. január 4., csütörtök 17:10
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 4., csütörtök 17:08
a hírek szerint! na ez az, ha nem lesz a PSG ellen, akkor meg ordas nagy mélytorok és lebőgés az év, mert arra vártunk, hogy majd tavasszalRemy írta:2015ben végig vertuk a mezonyt osszel. Nem nyertunk semmit. A BLben lehetunk csucsformaban, kieshetunk egy PSG ellen akkor is. Barmikor benne lenne a pakliban.
Előre nem lehet megmondani mi lesz.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. január 4., csütörtök 17:04
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. január 4., csütörtök 16:56
Persze, de ez eléggé összetett dolog. Tavaly klappolt hozzá minden, és az nem garantálja azt hogy idén is kijön a formaidőzítés. Ha így lenne, minden csapat ezt csinálná.Remy írta:Tavaly óta, azért elég sokat változott, köszönhetően Zizounak. A hírek szerint most is csúcsra jaratas lesz, mint előző tavasszal, azaz bőven lesz pihentetés.
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. január 4., csütörtök 16:54
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 4., csütörtök 16:50
jó csak tavaszra már elbuktuk a bajnokságot és, ha a PSG ellen nem a szebbik felünk mutatjuk, akkor márciusban véget is érhet a szezonunk érdemi része és CR majd csúcsformában lehet a tét nélküli meccseken meg a spanyol kupában.Remy írta:Tavaly óta, azért elég sokat változott, köszönhetően Zizounak. A hírek szerint most is csúcsra jaratas lesz, mint előző tavasszal, azaz bőven lesz pihentetés.
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. január 4., csütörtök 16:44
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 4., csütörtök 16:25
Nem hiszem, hogy sokat veszíteni a reklámértékéből. A világ bármely pontján megismerik, tudják mit ért el stb.. Nekem nem is az a bajom, hogy a klubnál marad, hanem ha folyamatosan kezdő lesz, amikor már bőven le lehetne váltani és ez akár a csapat sikerességét is visszaveti. Igen tudom, tett ő eleget blabla, de attól még jó lenne, ha továbbra is ott lennénk a tűzközelében.M1Ö írta:Igen, de megéri a klubnak ez? Egy 34-5-6 éves CR után nem tudom elképzelni, hogy ugyanannyi pénzt fogunk kaszálni. Vagy a brandje ugyanúgy megfog maradni akkor is, ha a teljesítménye még ennyél is rosszabb lesz? Mondjuk rohadt nehéz szitu. Pont most linkeltem a PL topicba, hogy csak a 6. helyen állunk ami a klubok tőkéjét illeti. Szomorú, hogy minden egyes apró forrást meg kell fogni, hogy jó legyen a dolog.Realista24 írta:A dologban az a szépséghiba, hogy CR szinte nagyobb brand, mint a Real Madrid. Több követője van, mint a klubnak, mindegy egyes bejegyzése több eléréssel rendelkezik, mint a Real Madridé. Ha ő nyilatkozik, azt egyből felkapja mindenki, és még lehetne folytatni. CR egy befektetés, egy igen jövedelmező befektetés is.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. január 4., csütörtök 16:10
Igen, de megéri a klubnak ez? Egy 34-5-6 éves CR után nem tudom elképzelni, hogy ugyanannyi pénzt fogunk kaszálni. Vagy a brandje ugyanúgy megfog maradni akkor is, ha a teljesítménye még ennyél is rosszabb lesz? Mondjuk rohadt nehéz szitu. Pont most linkeltem a PL topicba, hogy csak a 6. helyen állunk ami a klubok tőkéjét illeti. Szomorú, hogy minden egyes apró forrást meg kell fogni, hogy jó legyen a dolog.Realista24 írta:A dologban az a szépséghiba, hogy CR szinte nagyobb brand, mint a Real Madrid. Több követője van, mint a klubnak, mindegy egyes bejegyzése több eléréssel rendelkezik, mint a Real Madridé. Ha ő nyilatkozik, azt egyből felkapja mindenki, és még lehetne folytatni. CR egy befektetés, egy igen jövedelmező befektetés is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 4., csütörtök 15:47
A dologban az a szépséghiba, hogy CR szinte nagyobb brand, mint a Real Madrid. Több követője van, mint a klubnak, mindegy egyes bejegyzése több eléréssel rendelkezik, mint a Real Madridé. Ha ő nyilatkozik, azt egyből felkapja mindenki, és még lehetne folytatni. CR egy befektetés, egy igen jövedelmező befektetés is.M1Ö írta:Igaz, hogy kivételes játékos, élő legenda meg minden, de 33 éves játékosoknak nem szokás fizuemelést adni még akkor sem, ha épp lejáróban van a szerződése, nemhogy így, hogy még 3 évig él. Ha már másnál is tud keménykedni Perez, akkor keménykedjen vele is. Ha meg ennyi miatt elmenne hát Istenem... jusson majd eszébe, hogy ő többet bukna.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 4., csütörtök 15:46
Mert Messi minimum kétszer annyit keres, és Neymar is sokkal többet.Kerlon írta:Mondjuk nem tudom, hogy mire fel akar már emeltetni. Biztos nem adnék neki már újat, sőt az előző hosszabbításnál se adtam volna plusz 1 évet.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 4., csütörtök 15:25
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. január 4., csütörtök 15:24
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 4., csütörtök 15:21
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem