misafeco írta:Realista24 írta:Hát te hülye vagy, mást nem tudok rád mondani

A fogalmakkal sem vagy tisztában, a focihoz is annyi közöd van, mint nekem az agysebészethez és még Bayernes is vagy és itt osztod az észt.

Idézd a fórumszabályzat azon pontját, aminek értelmében Bayern drukker nem írhat a fórumra.
Ne engem támadj, hanem az érveimet. Gondolom bárki lehülyézne téged, rögtön menne a büntetés/ban, akkor te miért személyeskedsz?
Miért van Ramosnak szignifikánsan több sárga és piros lapja, mint a hozzá hasonlóan durva, sportszerűtlen játékosoknak tartott egyéneknek? Magyarázd meg nekem, aki nem ért a focihoz.
Jajj te fiú, te. Hát felköpsz és aláállsz. Újra meg újra, csak hogy bizonyítsd az igazad. A Ramos topikban ott van 19 La Ligás piros lapja. Nézd végig. Ha nagyon goromba akarok lenni, akkor van vagy 7, ami durvaságból adódik (ebbe két olyat is bele vettem, ahol egyértelműen látszik, hogy nem akart durva lenni, de így jött össze). A többi limlom kezezés meg "könyökölés" ahol a vak bírók megeszik a színi előadást. Mert ugye köztudott, hogy mekkora egy durva tahó, így ha valaki összeesik mellette, akkor biztos, hogy szabálytalankodott, ha meg már szabálytalan, akkor biztos ami biztos, mehet a lap. És nyugodj meg, mi látjuk nap mint nap, hogy ami nálunk lap, az máshol semmi (még akár olyan kirívó esetekben is, mint kézzel hárítani 16-oson belül).