ne menj még. én azért tudok jó hírrel is szolgálni.misafeco írta: Hm, rendben. További szép napot. Esetleg más elmagyarázhatná akkor.
Kicker: Goretzka has agreed a deal with Bayern and will be announced soon. Only medical is missing
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 4., csütörtök 14:17
ne menj még. én azért tudok jó hírrel is szolgálni.misafeco írta: Hm, rendben. További szép napot. Esetleg más elmagyarázhatná akkor.
HozzászólásSzerző: misafeco » 2018. január 4., csütörtök 14:15
Hm, rendben. További szép napot. Esetleg más elmagyarázhatná akkor.Realista24 írta:Mert hülye vagy, ilyen egyszerű. Több karaktert nem is pazarolok rád.
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. január 4., csütörtök 14:12
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 4., csütörtök 14:12
misafeco írta:Realista24 írta:Hát te hülye vagy, mást nem tudok rád mondani![]()
A fogalmakkal sem vagy tisztában, a focihoz is annyi közöd van, mint nekem az agysebészethez és még Bayernes is vagy és itt osztod az észt.
Ne engem támadj, hanem az érveimet. Gondolom bárki lehülyézne téged, rögtön menne a büntetés/ban, akkor te miért személyeskedsz?
HozzászólásSzerző: misafeco » 2018. január 4., csütörtök 14:10
Idézd a fórumszabályzat azon pontját, aminek értelmében Bayern drukker nem írhat a fórumra.Realista24 írta:Hát te hülye vagy, mást nem tudok rád mondani![]()
A fogalmakkal sem vagy tisztában, a focihoz is annyi közöd van, mint nekem az agysebészethez és még Bayernes is vagy és itt osztod az észt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 4., csütörtök 14:01
HozzászólásSzerző: misafeco » 2018. január 4., csütörtök 14:00
Szerintem több Real meccset nézek, mint az itteniek többsége Bayern meccset, de azért köszönöm a tippet.Realista24 írta: Néha kapcsold be a tv-t is. Kezditek felkurni az agyam. Csak szólok.
Tessék, itt a nyers statisztika: 491 meccs, 57 sárga, 6 (3) piros.Kerlon írta:hát meg Ribery hány odataposást meg utána rúgást úszott meg, amikből semmi se lett, de a nyersstatisztika bajoréknak megmondja
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 4., csütörtök 13:57
Oli Kahn...khmSanti írta:Meg ha már Bayern, akkor Effenberg? Jó játékos volt, de ő sem ment a szomszédba egy kis keménységért az biztos.
HozzászólásSzerző: Santi » 2018. január 4., csütörtök 13:55
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 4., csütörtök 13:54
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 4., csütörtök 13:49
HozzászólásSzerző: Santi » 2018. január 4., csütörtök 13:47
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. január 4., csütörtök 13:45
misafeco írta:Vidal: 427 meccs Európában, 124 sárga, 5 piros (ebből 1 egyből piros)
Ramos: 589 meccsen 193 sárga, 24(!) piros (7 egyből)
Akik még szóba kerültek:
Van Bommel:
647 meccsen 142 sárga, 12 piros (3 egyből)
Pepe:
470 meccsen 117 sárga és 9 piros (4 egyből)
Diego Costa:
397 meccsen 117 sárga 9 piros (4 egyből)
(válogatott meccsek nincsenek benne a statisztikában, forrás: transfermarkt)
Ebből nekem nagyon úgy tűnik, hogy Ramos még a favágó ligából is kiemelkedik, javítsatok ki, ha tévedek.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. január 4., csütörtök 13:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 4., csütörtök 13:30
misafeco írta:Vidal: 427 meccs Európában, 124 sárga, 5 piros (ebből 1 egyből piros)
Ramos: 589 meccsen 193 sárga, 24(!) piros (7 egyből)
Akik még szóba kerültek:
Van Bommel:
647 meccsen 142 sárga, 12 piros (3 egyből)
Pepe:
470 meccsen 117 sárga és 9 piros (4 egyből)
Diego Costa:
397 meccsen 117 sárga 9 piros (4 egyből)
(válogatott meccsek nincsenek benne a statisztikában, forrás: transfermarkt)
Ebből nekem nagyon úgy tűnik, hogy Ramos még a favágó ligából is kiemelkedik, javítsatok ki, ha tévedek.
HozzászólásSzerző: misafeco » 2018. január 4., csütörtök 13:28
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. január 4., csütörtök 9:34
Igen, eldurran az agya, de kinek nem? Nem tudok olyan játékost aki tízen évet lehúzott a legmagasabb szinten és nem durrant el az agya. Persze Sergionak lehet, hogy az átlagnál többször, de nem kirívóan sokszor. És erre még jön a piros lapok száma, mint jó takarózó. Csak meg kell nézni mire kapta őket, meg mondjuk összehasonlítani Tuskó Costa életével és munkásságával, amire lapot sem kap soha...Berti írta:Ramos talán a legjobb védő, aki jelenleg még játszik és hatalmas figura a magánéletben, ez tény.
De azzal én személy szerint egyet értek, hogy van egy hatalmas fassága, mégpedig hogy sokszor eldurran az agya. Hatalmas legenda marad, de ez az "apróság" miatt soha nem fogja senki all time bestnek mondani. Én ezzel megbékélek.
Vidal és Van Bommel totál más kategoria, ők hentes parasztok.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 4., csütörtök 9:31
Na, erről beszélek, nagyon nem egy kategória ezzel a vonulattal, még ha eldurran néha...védő, ilyennek kell lennie, különben megennék reggelire, Maldiniben ugyanúgy benne volt ez. Amúgy nálam all time best, vitathatatlanul.Berti írta:Ramos talán a legjobb védő, aki jelenleg még játszik és hatalmas figura a magánéletben, ez tény.
De azzal én személy szerint egyet értek, hogy van egy hatalmas fassága, mégpedig hogy sokszor eldurran az agya. Hatalmas legenda marad, de ez az "apróság" miatt soha nem fogja senki all time bestnek mondani. Én ezzel megbékélek.
Vidal és Van Bommel totál más kategoria, ők hentes parasztok.
HozzászólásSzerző: Berti » 2018. január 4., csütörtök 9:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 4., csütörtök 9:21
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem