Bundesliga

Foci a Real Madridon túl...
rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bundesliga

HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. január 4., csütörtök 14:48

misafeco írta:
___Samy___ írta:Neymar: 92 sárga, 3 kiállítás két sárgát követően, 2 egyből piros lap.

Most akkor ő is favágó?
Neymar is sokszor sportszerűtlen, alattomos, nem csoda, hogy támadóként ennyi lapja van.
Elég csak megemlíteni a PSG vagy az Atma elleni odarúgását (most nem rémlik h melyik meccsen csinálta). Egyből piros helyett sima sárga. Ez Ramosnál egyből piros lett volna.

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2018. január 4., csütörtök 14:41

A jelenlegi érából is bőven megvannak azok, akikből lehetne alkotni egy hasonló névsort, mint az régeikből, amihez Ramosnak még mindig köze nincs De Jong-Cattermole-Medel-Shawcross-Costa most így kapásból, de folytathatnám még.

misafeco
Kedvenc csapatod: Bayern München

HozzászólásSzerző: misafeco » 2018. január 4., csütörtök 14:33

___Samy___ írta:Neymar: 92 sárga, 3 kiállítás két sárgát követően, 2 egyből piros lap.

Most akkor ő is favágó?
Neymar is sokszor sportszerűtlen, alattomos, nem csoda, hogy támadóként ennyi lapja van.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. január 4., csütörtök 14:32

misafeco írta:Vidal: 427 meccs Európában, 124 sárga, 5 piros (ebből 1 egyből piros)
Ramos: 589 meccsen 193 sárga, 24(!) piros (7 egyből)

Akik még szóba kerültek:
Van Bommel:
647 meccsen 142 sárga, 12 piros (3 egyből)
Pepe:
470 meccsen 117 sárga és 9 piros (4 egyből)
Diego Costa:
397 meccsen 117 sárga 9 piros (4 egyből)

(válogatott meccsek nincsenek benne a statisztikában, forrás: transfermarkt)

Ebből nekem nagyon úgy tűnik, hogy Ramos még a favágó ligából is kiemelkedik, javítsatok ki, ha tévedek.
Abból a 24 pirosból fele kamu kb. Kis túlzással fingik egyet és már villan is a sárga. Az más kérdés és jogos is hogy párszor meg mehetett volna. Az megint más, hogy mennyivel kapott kamu sárgát/pirosat mint kellett volna.

misafeco

HozzászólásSzerző: misafeco » 2018. január 4., csütörtök 14:31

Én elhiszem, hogy a régi "nagyokhoz" képest egy angyal, akkor még más volt a foci és a játékvezetés stílusa is. A mai mezőnyben viszont (szerintem) nem lehet azt mondani, hogy pl. egy Vidal sportszerűtlen játékos, ő meg nem. A favágó kifejezés talán túlzás volt, maradjunk a sportszerűtlennél.

Santi

HozzászólásSzerző: Santi » 2018. január 4., csütörtök 14:26

Ezen nincs mit magyarázni misafeco ha szerinted Ramos beilleszthető abba az említett névsorba, amit írtam, akkor valóban kár rád pazarolni egy betűt is, mert nagyon vakon lehetsz.
Természetesen Ramos sem angyal, senki nem állítja, de hol van ő ezekhez képest? Persze a korodat nemtudom, előfordulhat, hogy a többségüket nem is láttad már játszani, ezért nem mondanak neked ezek a nevek semmit.
Akkor viszont csapd fel a youtube-ot pötyögd be, hogy Roy Keane vagy Joey Barton vagy akármelyik és látni fogod, amit a számok nem árulnak el.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2018. január 4., csütörtök 14:25

Neymar: 92 sárga, 3 kiállítás két sárgát követően, 2 egyből piros lap.

Most akkor ő is favágó?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2018. január 4., csütörtök 14:23

misafeco írta:
Realista24 írta:Mert hülye vagy, ilyen egyszerű. Több karaktert nem is pazarolok rád.
Hm, rendben. További szép napot. Esetleg más elmagyarázhatná akkor.
Néha a statisztikák mögé kéne nézni. De azt mondod nézel Real meccset, akkor megkérdezem, Ramosnak azért van ennyi pirosa mert egy favágó?

Elgyengült a foci, Ramos 15-20 évvel ezelőtt egy világklasszis védő lenne, mint amilyen most is, viszont akkor senki se tartotta volna túl keménynek mivel az volt a sztenderd. Az akkori favágók között elveszne keménységben még így is, hogy korunk egyik legkeményebb védője szerintem.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2018. január 4., csütörtök 14:23

misafeco írta:
Realista24 írta:Mert hülye vagy, ilyen egyszerű. Több karaktert nem is pazarolok rád.

Elmondjuk hogy a statisztika lofasz. meccseket kéne nézni meg a körülményeket. Erre te idejössz még több stattal. :lol:

Ramosnal a barca elleni tulkapasok pl,mert hat a barca ellen nehez 10 emberrel befejezni stb, vagy sorolhatnank a patkany costa sunyi kakaskodasait..elkezdi majd mikor reagal az ellenfél összesik mintha őt bantottak volna vagy csk sunyin tapos oda amit csoda folytan sosem latnak. Keane megvan? a szándékos lábtörés? ne ez favágás ember. A szándékos agyonrugas. Zidane vagy Ramosnal lemegy a függöny 1-1 szitura vagy meccsre. De Keane minden kibaszott meccsen ilyen volt. Hogy miért nincs mégsem annyi lapja? Angol liga.

Pepe is elvolt könyveleve favagonak. El is borult az agya undorito modon. aztan rájött h igy nagy karrierje nem lesz itt. Olyan tiszta éveket és játékot hozott le hogy öröm volt nézni. Neymarnak több sargaja lett 4 év alatt mint neki :)
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. január 4., csütörtök 14:21

misafeco írta:
Realista24 írta:Hát te hülye vagy, mást nem tudok rád mondani :lol: :lol:
A fogalmakkal sem vagy tisztában, a focihoz is annyi közöd van, mint nekem az agysebészethez és még Bayernes is vagy és itt osztod az észt. :lol:
Idézd a fórumszabályzat azon pontját, aminek értelmében Bayern drukker nem írhat a fórumra.

Ne engem támadj, hanem az érveimet. Gondolom bárki lehülyézne téged, rögtön menne a büntetés/ban, akkor te miért személyeskedsz?

Miért van Ramosnak szignifikánsan több sárga és piros lapja, mint a hozzá hasonlóan durva, sportszerűtlen játékosoknak tartott egyéneknek? Magyarázd meg nekem, aki nem ért a focihoz.
Jajj te fiú, te. Hát felköpsz és aláállsz. Újra meg újra, csak hogy bizonyítsd az igazad. A Ramos topikban ott van 19 La Ligás piros lapja. Nézd végig. Ha nagyon goromba akarok lenni, akkor van vagy 7, ami durvaságból adódik (ebbe két olyat is bele vettem, ahol egyértelműen látszik, hogy nem akart durva lenni, de így jött össze). A többi limlom kezezés meg "könyökölés" ahol a vak bírók megeszik a színi előadást. Mert ugye köztudott, hogy mekkora egy durva tahó, így ha valaki összeesik mellette, akkor biztos, hogy szabálytalankodott, ha meg már szabálytalan, akkor biztos ami biztos, mehet a lap. És nyugodj meg, mi látjuk nap mint nap, hogy ami nálunk lap, az máshol semmi (még akár olyan kirívó esetekben is, mint kézzel hárítani 16-oson belül).
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 4., csütörtök 14:17

misafeco írta: Hm, rendben. További szép napot. Esetleg más elmagyarázhatná akkor.
ne menj még. én azért tudok jó hírrel is szolgálni.

Kicker: Goretzka has agreed a deal with Bayern and will be announced soon. Only medical is missing
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

misafeco

HozzászólásSzerző: misafeco » 2018. január 4., csütörtök 14:15

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2018. január 4., csütörtök 14:12

Ezt a favágó kifejezést kéne itt helyre tenni ugy érzem.

https://www.youtube.com/watch?v=p_st29mlQwU
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 4., csütörtök 14:12

misafeco írta:
A fogalmakkal sem vagy tisztában, a focihoz is annyi közöd van, mint nekem az agysebészethez és még Bayernes is vagy és itt osztod az észt. :lol:

Ne engem támadj, hanem az érveimet. Gondolom bárki lehülyézne téged, rögtön menne a büntetés/ban, akkor te miért személyeskedsz?

Mert hülye vagy, ilyen egyszerű. Több karaktert nem is pazarolok rád.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

misafeco

HozzászólásSzerző: misafeco » 2018. január 4., csütörtök 14:10

Idézd a fórumszabályzat azon pontját, aminek értelmében Bayern drukker nem írhat a fórumra.

Miért van Ramosnak szignifikánsan több sárga és piros lapja, mint a hozzá hasonlóan durva, sportszerűtlen játékosoknak tartott egyéneknek? Magyarázd meg nekem, aki nem ért a focihoz.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 4., csütörtök 14:01

Hát te hülye vagy, mást nem tudok rád mondani :lol: :lol:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

misafeco

HozzászólásSzerző: misafeco » 2018. január 4., csütörtök 14:00

Az emlegetett "jófiúk":
Maldini:
895 meccs, 81 sárga, 3 piros (2 egyből)
Lahm:
589 meccs, 49 sárga, 0 piros
Puyol:
589 meccs, 109 sárga, 3 piros (1 egyből)
Zidane:
492 meccs, 49 sárga, 11 piros (10 egyből), na ő tényleg kilóg, ha csak a pirosakat nézzük.
Realista24 írta: Néha kapcsold be a tv-t is. Kezditek felkurni az agyam. Csak szólok.
Szerintem több Real meccset nézek, mint az itteniek többsége Bayern meccset, de azért köszönöm a tippet.

Ja, és nem utálom Ramost, sőt kiváló védőnek tartom. A világ szégyene, hogy még egyszer sem került be az Aranylabda top 3-ba. Ettől függetlenül simán van akkora favágó, mint az említett úriemberek, és ezt számokkal alá is támasztottam.
Kerlon írta:hát meg Ribery hány odataposást meg utána rúgást úszott meg, amikből semmi se lett, de a nyersstatisztika bajoréknak megmondja
Tessék, itt a nyers statisztika: 491 meccs, 57 sárga, 6 (3) piros.
Néha kifejezetten alattomosan törlesztett, nekem sem kedvencem amellett, hogy a játéktudását maximálisan elismertem.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 4., csütörtök 13:57

Santi írta:Meg ha már Bayern, akkor Effenberg? Jó játékos volt, de ő sem ment a szomszédba egy kis keménységért az biztos. :mrgreen:
Oli Kahn...khm :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Santi

HozzászólásSzerző: Santi » 2018. január 4., csütörtök 13:55

Meg ha már Bayern, akkor Effenberg? Jó játékos volt, de ő sem ment a szomszédba egy kis keménységért az biztos. :mrgreen:

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 4., csütörtök 13:54

mondjuk a santi féle névsor tényleg elég ütős :mrgreen: te jó ég miket tudtak azok lenyomni foci néven.

de az is tény hogy ramos is tett azért hogy külsősként ilyen legyen a megítélésre, és hiába túlzó a statisztikája sokat köszönhet magának. viszont santi névsorához köze nincs ramosnak, ramos nem favágó csak épp sokszor leesik a lánc.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Vissza: