Oli Kahn...khmSanti írta:Meg ha már Bayern, akkor Effenberg? Jó játékos volt, de ő sem ment a szomszédba egy kis keménységért az biztos.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 4., csütörtök 13:57
Oli Kahn...khmSanti írta:Meg ha már Bayern, akkor Effenberg? Jó játékos volt, de ő sem ment a szomszédba egy kis keménységért az biztos.
HozzászólásSzerző: Santi » 2018. január 4., csütörtök 13:55
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 4., csütörtök 13:54
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 4., csütörtök 13:49
HozzászólásSzerző: Santi » 2018. január 4., csütörtök 13:47
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. január 4., csütörtök 13:45
misafeco írta:Vidal: 427 meccs Európában, 124 sárga, 5 piros (ebből 1 egyből piros)
Ramos: 589 meccsen 193 sárga, 24(!) piros (7 egyből)
Akik még szóba kerültek:
Van Bommel:
647 meccsen 142 sárga, 12 piros (3 egyből)
Pepe:
470 meccsen 117 sárga és 9 piros (4 egyből)
Diego Costa:
397 meccsen 117 sárga 9 piros (4 egyből)
(válogatott meccsek nincsenek benne a statisztikában, forrás: transfermarkt)
Ebből nekem nagyon úgy tűnik, hogy Ramos még a favágó ligából is kiemelkedik, javítsatok ki, ha tévedek.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. január 4., csütörtök 13:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 4., csütörtök 13:30
misafeco írta:Vidal: 427 meccs Európában, 124 sárga, 5 piros (ebből 1 egyből piros)
Ramos: 589 meccsen 193 sárga, 24(!) piros (7 egyből)
Akik még szóba kerültek:
Van Bommel:
647 meccsen 142 sárga, 12 piros (3 egyből)
Pepe:
470 meccsen 117 sárga és 9 piros (4 egyből)
Diego Costa:
397 meccsen 117 sárga 9 piros (4 egyből)
(válogatott meccsek nincsenek benne a statisztikában, forrás: transfermarkt)
Ebből nekem nagyon úgy tűnik, hogy Ramos még a favágó ligából is kiemelkedik, javítsatok ki, ha tévedek.
HozzászólásSzerző: misafeco » 2018. január 4., csütörtök 13:28
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. január 4., csütörtök 9:34
Igen, eldurran az agya, de kinek nem? Nem tudok olyan játékost aki tízen évet lehúzott a legmagasabb szinten és nem durrant el az agya. Persze Sergionak lehet, hogy az átlagnál többször, de nem kirívóan sokszor. És erre még jön a piros lapok száma, mint jó takarózó. Csak meg kell nézni mire kapta őket, meg mondjuk összehasonlítani Tuskó Costa életével és munkásságával, amire lapot sem kap soha...Berti írta:Ramos talán a legjobb védő, aki jelenleg még játszik és hatalmas figura a magánéletben, ez tény.
De azzal én személy szerint egyet értek, hogy van egy hatalmas fassága, mégpedig hogy sokszor eldurran az agya. Hatalmas legenda marad, de ez az "apróság" miatt soha nem fogja senki all time bestnek mondani. Én ezzel megbékélek.
Vidal és Van Bommel totál más kategoria, ők hentes parasztok.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 4., csütörtök 9:31
Na, erről beszélek, nagyon nem egy kategória ezzel a vonulattal, még ha eldurran néha...védő, ilyennek kell lennie, különben megennék reggelire, Maldiniben ugyanúgy benne volt ez. Amúgy nálam all time best, vitathatatlanul.Berti írta:Ramos talán a legjobb védő, aki jelenleg még játszik és hatalmas figura a magánéletben, ez tény.
De azzal én személy szerint egyet értek, hogy van egy hatalmas fassága, mégpedig hogy sokszor eldurran az agya. Hatalmas legenda marad, de ez az "apróság" miatt soha nem fogja senki all time bestnek mondani. Én ezzel megbékélek.
Vidal és Van Bommel totál más kategoria, ők hentes parasztok.
HozzászólásSzerző: Berti » 2018. január 4., csütörtök 9:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 4., csütörtök 9:21
HozzászólásSzerző: peto.isti » 2018. január 4., csütörtök 9:08
Nem menőség, csupán vélemény, de úgy látom itt ez nem jó dolog, csak a szépet és a jót szabad írni. Pedig nincs ebben semmi hátsó szándék, vagy gyűlölet. Ha megkérdezel 10 semleges embert, hogy mi a véleménye Ramosról van egy olyan sanda gyanúm, hogy nem azt hallanád tőlük, hogy milyen szimpatikus figura nekik. De lehet hogy én tévedek... Nem a tudását bíráltam, az egyértelmű mindenki számára hogy jó kapitány, s a korszak egyik legjobb védője. De rendben értettem a dolgot, máskor csak jót vagy semmitRealista24 írta:
Ramost Vidallal és Van Bommellel egy lapon említeni elég meredek, de te tudod. Zidane-t meg szép a jók táborába rakni, de elég sokszor bizony alattomos volt, törlesztett és agresszív volt. Na sebaj. De a kapitányunk tuskózása a Bayern fórumán biztos menő, itt maximum én díjazom a magam módján.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 4., csütörtök 8:53
Ramost Vidallal és Van Bommellel egy lapon említeni elég meredek, de te tudod. Zidane-t meg szép a jók táborába rakni, de elég sokszor bizony alattomos volt, törlesztett és agresszív volt. Na sebaj. De a kapitányunk tuskózása a Bayern fórumán biztos menő, itt maximum én díjazom a magam módján.peto.isti írta:Vannak/voltak olyan játékosok a futballban mint mondjuk Lahm, Zidane, Puyol, Maldini s vannak olyanok mint Ramos, Vidal, Van Bommel stb...Realista24 írta:
Parancsolsz?
HozzászólásSzerző: peto.isti » 2018. január 4., csütörtök 8:47
Vannak/voltak olyan játékosok a futballban mint mondjuk Lahm, Zidane, Puyol, Maldini s vannak olyanok mint Ramos, Vidal, Van Bommel stb...Realista24 írta:
Parancsolsz?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 4., csütörtök 8:45
Jogos, a másik fele meg visszavonult már.Kerlon írta: kívülállóknak gondolom Ramos egy nagyképű paraszt, mint számunkra a félbayern
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 4., csütörtök 8:44
kívülállóknak gondolom Ramos egy nagyképű paraszt, mint számunkra a félbayernRealista24 írta:Parancsolsz?peto.isti írta:
Pl Ramosnál nagyobb tuskót nehéz lenne találni a mai futball világban.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 4., csütörtök 8:16
Parancsolsz?peto.isti írta:Pl Ramosnál nagyobb tuskót nehéz lenne találni a mai futball világban.pheco írta:Azert mashogy neznenk rajuk, ha itt lennenek ez biztos.
HozzászólásSzerző: peto.isti » 2018. január 4., csütörtök 8:10
Igen, ez nézőpont kérdése. Pl Ramosnál nagyobb tuskót nehéz lenne találni a mai futball világban, de ha annál a csapatnál van akit szeret az ember, akkor szemet huny efölött.pheco írta:Azert mashogy neznenk rajuk, ha itt lennenek ez biztos.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem