Nem árt, ha tudod mik a replikánsok és a fő sztoriból pár szegmenst, de simán jó élmény lesz szerintem így is.csababarca írta:Új BLade Runnerhez kell az előző rész?
Istentudja mikor láttam utoljára, még gyerekként, nem sok minden van meg belőle.

Mozi, filmek
Re: Mozi, filmek
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Dűne, majd utána Kleopatra. Nyilván mindkettőt Rogerrel. Utóbbiért már most odaadnám a fél karom.Faust írta:Nem hiszem, hogy lesz folytatas (plane annak tukreben hogy remelem ridli lassan feldobja a pacskert), Villeneuve pedig foglalkozzon csak a Dunevel, Rogerrel az oldalan. Meg is vettem a konyvet, regota tervezem mar de miota rebesgetik a dolgot, meg jobban megjott a kedvem. Nalam a generaciojaban Villeneuve a szolut viszi a primet.
Érdemes újrázni előtte az elsőt. A Final Cut verziót!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Új BLade Runnerhez kell az előző rész?
Istentudja mikor láttam utoljára, még gyerekként, nem sok minden van meg belőle.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Faust írta:plane annak tukreben hogy remelem ridli lassan feldobja a pacskert

Bright milyen? Erdemes megnezni? Most aktivaltam be a Netflix ingyenes honapot, tervezem, hogy megnezem, de ha leszarozzatok, akkor keresek mast

Nem hiszem, hogy lesz folytatas (plane annak tukreben hogy remelem ridli lassan feldobja a pacskert), Villeneuve pedig foglalkozzon csak a Dunevel, Rogerrel az oldalan. Meg is vettem a konyvet, regota tervezem mar de miota rebesgetik a dolgot, meg jobban megjott a kedvem. Nalam a generaciojaban Villeneuve a szolut viszi a primet.

- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
A jobb filmeket meg szoktam nézni google playen 3-4 €-t picit későbbRemy írta:Te se fizettél érte.ericco írta: Az ilyen jó filmek jól hoznak később is. Szerintem pénzüknél lesznek végül.![]()

A szarokat nyilván nem ismétlem. Ez van.
Merci Zizou!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Te se fizettél érte.ericco írta: Az ilyen jó filmek jól hoznak később is. Szerintem pénzüknél lesznek végül.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
ebből is látszik, hogy amikor már gondolkodni kéne, akkor elengedik a népek a dolgokat manapság, inkább a pókember meg a justice league az x-mennel
ja meg a transformers.

ja meg a transformers.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
- ericco
- Kapcsolat:
Az ilyen jó filmek jól hoznak később is. Szerintem pénzüknél lesznek végül.P. Krisz írta:Pénzügyileg elég nagyot bukott.A film siker lett, tuti lesz még folytatás.
Talán egy streaming szolgáltató láthat benne potenciált, Netflix is egyre többet költ filmekre. Bright is 90 millóba került.
Merci Zizou!
- P. Krisz
Pénzügyileg elég nagyot bukott.A film siker lett, tuti lesz még folytatás.
Talán egy streaming szolgáltató láthat benne potenciált, Netflix is egyre többet költ filmekre. Bright is 90 millóba került.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- ericco
- Kapcsolat:
Blade Runner 2049
10/9
Szerntem ilyennek kell lennie egy folytatásnak. Nem kell az első rész mondanivalóját még jobban kiforgatni, megmagyarázni, hanem tovább kell gondolni a kérdést, követni a fonalat, hova vezet. Ezt a készítők nagyon jól látták, és ami a legjobb hír, hogy a fonal még tovább vezet ezek után is. A film siker lett, tuti lesz még folytatás. Remélem, Villeneuve nem adja ki a kezéből a rendezést.
10/9
Szerntem ilyennek kell lennie egy folytatásnak. Nem kell az első rész mondanivalóját még jobban kiforgatni, megmagyarázni, hanem tovább kell gondolni a kérdést, követni a fonalat, hova vezet. Ezt a készítők nagyon jól látták, és ami a legjobb hír, hogy a fonal még tovább vezet ezek után is. A film siker lett, tuti lesz még folytatás. Remélem, Villeneuve nem adja ki a kezéből a rendezést.
Merci Zizou!
- P. Krisz
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- pheco
Akinel a techo zenenek szamit, annal ez a film is lehet josebydani írta:Nekem is tetszett, az első egyértelműen jobb, de szerintem szórakoztató volt.

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Nekem is tetszett, az első egyértelműen jobb, de szerintem szórakoztató volt.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Acewill
- Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka
En nemtudom, lehet velem van a baj, de ez a film eleve egy parodia, nem is lehet komolyan venni. Nekem ahogy az elso resz, ugy a masodik is remek kikapcsolodas volt.Kingsman 2-t meg senki ne nezze meg, eletem egyik legnagyobb szenvedese volt moziban.
- pheco
Adj neki meg egy eselyt, nalam top3-ban biztos benne van 2017-ben.Tádám írta:Elkezdtem nézni az IT-et... te jó ég. 10 perc után nyomtam ki. Gagyi. És van olyan lista, ahol az év filmje volt.![]()
Szarnyas fejvadaszt erdemes meg megnezni, ha nem lattad.
Kingsman 2-t meg senki ne nezze meg, eletem egyik legnagyobb szenvedese volt moziban.
- nzooli93
Az It az egy kalandfilm inkabb remek gyerek karakterekkel, akiket remek szineszek jatszanak, es ennyi. En se horrorfilmkent kezdtem el nezni, es nekem nagyon bejott. Akik lattak a legjobb horrorfilmeket es horrorra szamitottak azok tenyleg nagyot csalodtak. De pl , aki nem nez soha horrort, annak meg ez is megtette a hatasat. Top filmnek en se mondanam, de mint feldolgozas szerintem a jobb filmek koze sorolhato. Engem a hangulata elvitt, foleg a remek gyerekszineszek miatt, bar a veget elnyujtottak szerintem, ott azt mar valoban untam.
- P. Krisz
Deadpool eredetileg egy fricska, képregény karakterek kiparodizálására jött létre. A filmben ebből szinte semmit nem mutattak meg. Ugyan azokat a kliséket puffogtatták el ők is. Néhány stílusjegyet meghagytak, pl. a negyedik fal áttörése. Számomra is csalódás volt.Deadpool nekem erőltetett volt, szinte alig röhögtem rajta, pedig a fő célja ez lett volna, az egyik fő célja.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- ericco
- Kapcsolat:
Az IT egy horrofilm féleség azoknak, akik amúgy nem szeretik a horrort.Tádám írta:Elkezdtem nézni az IT-et... te jó ég. 10 perc után nyomtam ki. Gagyi. És van olyan lista, ahol az év filmje volt.![]()
Nekem ezért tetszett

Merci Zizou!
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Santi írta:Deadpool? Logan?Tádám írta:Az új pókember meg tényleg jó, szórakoztató volt. Én moziban láttam korábban, szuperhős moziból évek óta a legjobb szerintem.
Deadpool nekem erőltetett volt, szinte alig röhögtem rajta, pedig a fő célja ez lett volna, az egyik fő célja. A Pókemberen viszont szinte végig röhögtem.
Logan.. sokkal többet vártam tőle, annyira nagy volt a hype.. ehhez képest nekem végig kiszámítható és lassú volt. Az új Pókember nekem magasan verte ezt a kettőt.
Pont gondolkoztam, hogy mostanában mit láttam, ami úgy tényleg jó volt, és a Pókember mindig eszembe jutott, emellett még a Teljesen idegenek jut eszembe és nagyjából ennyi, még a Founder jutott hirtelen eszembe. Nagyon gyenge ez a mai filmkínálat, nem véletlenül sorozatozik a többség.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE