Kerlon írta:http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 5859_n.jpg
Nem akarok komoly vitát indítani, de akik szerint (nem tudom, hogy milyen formában játszik idén) Agüero lenne az a csatár, aki majd beveri az összes helyzetet meg 25-30 gólt fog rúgni évente, azok ezt a táblázatot komoly nézegessék csak. Nem is emlékszem olyanra, hogy komolyabb szezont lehozott volna...
Megint a statok, nem is tudom melyik topicban irtad, h nem a statokat kell nezni, de megis mindig ezzel jossz.
Higuhoz elore lepes lenne jatekban igen, joval olcsobb mint Cavani igen. Ennyi. Ha nem jon az sem nagy gond. A kp-t erositsuk meg, es Carvajal aztan akkor is mar rendben leszunk. De a kp-ra kell 2 playa, mert sovany, lassu es most meg csak Khedirarol beszeltem
Remelem nem Kondogbia es Pogba jon egyszerre, nekunk csak az egyik kell es egy mas tipusu. Az, h Veratti erinthettelen nekem itt ugyanaz a velemenyem, mint hehenek a masik topicban a juverul, h senki nem erinthetetelen. Foleg arab vezetoknel akik csak bizniszelnek(nem csoda, h Bekemet is leigazoltak), megfelo penz es csere alap a titok nyitja(Perez). Na meg egy uj edzo uj koncepcioja.
Agüerot nem érted miért akarják néhányan, de Torrest hoznád. Oké.