Szerintem jó döntést hozott.19 éves bőven ráér még a Real-al.Elment egy kicsivel nagyobb klubba, ahol rajta kb semmi nyomás nincs mert nem ő viszi el a balhét ha buknak hanem Neymar. A másik meg,hogy jóval nagyobb a kockázat egy ilyen fiatal játékosnál ha egy csúcson lévő csapatba megy mint egy psg-be ahol ha valahogy megnyerik a bl-t isten lesz, ha meg nem akkor majd leverik neymaron. Az meg oké ,hogy mi tudjuk hogy simán kiszorította volna benzemát, de ő ebben nem lehetett biztos, mert ha megy a szekér Benzema is elég komoly láncszeme a gépezetnek.wZoLee7 írta:A srác választhatott, a vételi árat leraktuk volna, 18-19 éves korára több milliós fizetés és a Real Madrid neki nem volt elég.
Az meg,hogy CR már nem a példaképe hülyeség.Mit nyilatkozzon egy ilyen bl meccs előtt?Hogy összevissza fogom pisálni magam ha meglátom? Guardiola jut erről eszembe aki faszán körbenyalta messit a bayern barsza előtt ezzel a csapatba is belerakott egyfajta félelmet, meg is lett az eredménye. Tisztában van a képességeivel és,hogy lassan véget ér egy korszak,szerintem ez a jó hozzá állás egy tehetségnél.
Biztos vagyok benne,hogy nálunk fog kikötni és szerintem ezt ő is tudja, de a biztosra ment ami nem akkora baj.Szerintem nem döntött rosszul a psg-vel, ha meg ott ragad akkor valszeg nem tudta beteljesíteni az elvárásokat így nekünk se kell majd.