addig addig nyomja itt a média, hogy tényleg ekkora lámák leszünk

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. január 3., szerda 21:34
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. január 3., szerda 15:44
Milyen nagy esély, de most őszintén? Tegyük fel, rúgna 5 gólt 2 meccsen. Amint Karim visszatér, ismét mehet a padra a spanyol. Ugyanez volt tavaly Marianonál. Láttuk, hogy mit tud. Bőven lehetett volna többet használni. Alig kapott esélyt. Amit meg kapott, azt ki is használta.AS Címlap | Borja Mayoral nagy esélye: 110 percenként szerez gólt, összehasonlítva Benzemával, aki 298 percenként talál a kapuba.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. január 3., szerda 15:00
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. január 3., szerda 14:54
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. január 3., szerda 14:43
HozzászólásSzerző: Yazid » 2018. január 3., szerda 14:28
ezt meg kell, hogy várjuk. szerintem már kár ebbe kapaszkodni nem tudhatjukJa, még annyi, hogy tavaszra csúnyán össze fog állni a dolog, szinte teljesen biztos vagyok benne. Voltak nyilatkozatokban is utalások erre.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. január 3., szerda 14:15
Professore írta: Viszont az teny hogy evek ota az A opcio nem jon be Ney, de Gea, Bappe stb. Nincs mit itt ragozni. Az okok persze osszetettek de a legtobb esetben a penz volt a donto faktor. A B opciok meg latjuk hogy mire voltak jok.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. január 3., szerda 13:59
Szerintem jó döntést hozott.19 éves bőven ráér még a Real-al.Elment egy kicsivel nagyobb klubba, ahol rajta kb semmi nyomás nincs mert nem ő viszi el a balhét ha buknak hanem Neymar. A másik meg,hogy jóval nagyobb a kockázat egy ilyen fiatal játékosnál ha egy csúcson lévő csapatba megy mint egy psg-be ahol ha valahogy megnyerik a bl-t isten lesz, ha meg nem akkor majd leverik neymaron. Az meg oké ,hogy mi tudjuk hogy simán kiszorította volna benzemát, de ő ebben nem lehetett biztos, mert ha megy a szekér Benzema is elég komoly láncszeme a gépezetnek.wZoLee7 írta:A srác választhatott, a vételi árat leraktuk volna, 18-19 éves korára több milliós fizetés és a Real Madrid neki nem volt elég.
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. január 3., szerda 13:42
Utólag igen. Akkor szerintem pont reaális. A 2014-es BL győztes csapat kulcsembere volt, a VB-n is jól szerepelt.rashidm írta:Hát igen. Di Maria-ért az a 75 milla az elég jó zseton volt.ericco írta:Ott is a pénz volt az ok. Azért látni, hogy Perez a privátszférában is nagykutya, szerintem herótot kap attól, ha valaki idő előtt fizetésemelést kér magának. Mintha a fogát húznák
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. január 3., szerda 13:40
Hát igen. Di Maria-ért az a 75 milla az elég jó zseton volt.ericco írta:Ott is a pénz volt az ok. Azért látni, hogy Perez a privátszférában is nagykutya, szerintem herótot kap attól, ha valaki idő előtt fizetésemelést kér magának. Mintha a fogát húznák
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. január 3., szerda 13:31
Ez így van, én is így látom. Mi késztetné Balet vagy Benzemát a távozásra, mikor a Realban játszanak, amint egészségsek, szinte azonnal kezdők, teljesítménytől függetlenül? Erre írtam, hogy valamelyiküket motiválni kellett volna, mint mondjuk Jamest.CS0ki írta:Tőlünk kezdő játékos nagyon régóta nem távozott. Nem sok csapat tudja ezt elmondani magáról...Azért voltak távozók, de ok, tegyük fel, hogy ők menni akartak. De hasonlóan lehetett volna motiválni másokat is![]()
Akik mentek, a több játéklehetőség miatt mentek, nem kezdő játékosok.
Ott is a pénz volt az ok. Azért látni, hogy Perez a privátszférában is nagykutya, szerintem herótot kap attól, ha valaki idő előtt fizetésemelést kér magának. Mintha a fogát húznákBBeno írta:di maria volt az utolsó aki tényleg alapkezdőként ment el. de ez nomális dolog a legnagyobb kluboknál hogy a kezdőit nem árverezi el.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 3., szerda 13:28
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2018. január 3., szerda 13:24
Tőlünk kezdő játékos nagyon régóta nem távozott. Nem sok csapat tudja ezt elmondani magáról...Azért voltak távozók, de ok, tegyük fel, hogy ők menni akartak. De hasonlóan lehetett volna motiválni másokat is![]()
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. január 3., szerda 13:18
Azért voltak távozók, de ok, tegyük fel, hogy ők menni akartak. De hasonlóan lehetett volna motiválni másokat isCS0ki írta:Ezek után szerintem senki ne várja, hogy kidobálják a játékosokat egy top csapatnál
mindegyik esetében a pénz volt az ok.H.E.H.E. írta:több különböző ok miatt nem jöttek
Ami egy jó dolog, csak lehet picit át kéne értékelni. Klasszisokat még mindig nem tudunk kinevelni, így időnként le kéne őket igazolni, és bizony ez a felborított piac beárazta eléggé a jobb játékosokat és a fizetéseiket.wZoLee7 írta: Van egy fizetési létránk
HozzászólásSzerző: Professore » 2018. január 3., szerda 13:18
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 3., szerda 13:14
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. január 3., szerda 13:10
Nem mert elhozni?BBeno írta:akiket hozott perez azokkal nagyjából nincs is baj. de akiket nem mert elhozni az már egy veretősebb lista.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. január 3., szerda 12:52
sztem ez hülyeség, bizonyítottan tárgyaltunk bappéval is, neymarral is, pogbával is, több különböző ok miatt nem jöttek.de akiket nem mert elhozni az már egy veretősebb lista.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 3., szerda 12:51
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2018. január 3., szerda 12:49
Oda-vissza BL, legutóbb bajnokság meg sok mikiegér kupa...Ezek után szerintem senki ne várja, hogy kidobálják a játékosokat egy top csapatnál, ahol a játékosok nem akarnak menni. Bőven érdemeltek ennyit, Benzemástúl, balestűl...Nem vagyok én sem különösebben elégedett az utóbbi évek átigazolásaival, de megértem mögötte a szándékot és motivációt.Alig fél éve még egyértelműen a legerősebb csapat voltunk, stabilak, magabiztosak, gólerősek. Persze, Bale állandóan sérült, meg világ életében kilógott, Benzema lejtőn van jó ideje, CR öregszik, és már csak időszakokra tudja a maxot nyújtani. De én megértem, hogy amíg fut a szekér, nincs ok kirakni sok ember szűrét. Amikor nem megy, akkor oda lesz lépve, nyáron lesznek komoly változások, ha így folytatódik az idény. És ez rendben van így, még ha talán és is máshogy csinálnám, de én lelketlenebb vagyok!Viszont legalább már két éve látni, hogy a BBC-nek sanyi.
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem