Nem hiszem, hogy nagy beleszólása lenne, max elmondhatja a véleményét, mint az egyik kapitány. Csak az nem mindegy, hogyan.Remy írta:2 - Elv bírja André Silvát, szóval ha ő irányítana, akkor itt lenne a portugál. De még csak hírek sincsenek.
A lényeg, hogy már évek óta nem tudjuk leigazolni azokat a játékosokat, akik a lista elején vannak. És nem azért, mert a játékos nem akart jönni, vagy a klubja nem engedte. Tisztán anyagi okokból, általában a fizetési igényük miatt. Miközben látjuk, hogy hiába a makacskodásunk, a többi klubb simán megadja nekik. Szeirntem most vagyunk ott, hogy ennek kezdjük érezni a hátrányát, mert a jól összerakott keretünk húzóemberei öregszenek, vesztenek a motivációjukból, stb.
Ezt talán már Perezék is látják, csak már későn, mert a piacon jelenleg Kane-ek, Wernerek, Icardik és hasonlók vannak. És még előttünk van egy VB, ahol pár játékost mindig túlhypeolnak.
Nem azt mondom hogy Marcobol nem lesz semmi, mert azért jóval többet látok benne, mint mondjuk hehe. Nem csak jó bal lába van, hanem jó szeme és feje is a játékhoz. De úgy érzem vele kapcsolatban, hogy vele takaródzik a vezetőség is. Talán volt is ilyen nyilatkozat, hogy nem kellenek drága külföldi játékosok, amíg spanyol utánpótlás Asensiokat ad. Ez azért elvakultnak tűnt nekem.wZoLee7 írta:Isco is jol kezdett aztan nagyon melyre zuhant vissza. Nem feltem Asensit, amig elotte van egy csomo pelda arra h turelemmel es munkaval mit lehet elerni nemclesz gond.