Kommentáld a híreket
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Kommentáld a híreket
Ha nem dobunk le 10 pontot olyan meccseken ahol nyerni szoktunk akkor is kolbászból lennének a barsza lutri 100 millás igazolásai?
Csak mert nyár óta olyan eléggé megváltozott a forum véleménye a 2 klub átigazolási politikájáról.Ha a sok helyzet befele megy akkor ugyanúgy röhögnétek most is a barca igazolásain mint nyáron.
Én remélem,hogy nem megyünk utánuk ebben.Sokkal erősebb és fiatalabb keretünk van.Egyedül a bbc-t kell lassan lecserélni,és azt 1 igazolással is meg lehet oldani,de jobb esetben 2vel.Ha zsebbe nyúlunk akkor azért demebelé coutinho féle arcoknál remélem majd jobbakat hozunk.
Szerintem egyáltalán nem vagyunk annyira rossz helyzetben mint ahogy látszik és a barsza sincs annyira jó helyzetben mint ahogy az kinéz most.Elbasztuk az őszt rossz forma,pech jól lakottság a barsza meg köszönte a lehetőséget,de ettől még nem fordult a fejére a világ...
Csak mert nyár óta olyan eléggé megváltozott a forum véleménye a 2 klub átigazolási politikájáról.Ha a sok helyzet befele megy akkor ugyanúgy röhögnétek most is a barca igazolásain mint nyáron.
Én remélem,hogy nem megyünk utánuk ebben.Sokkal erősebb és fiatalabb keretünk van.Egyedül a bbc-t kell lassan lecserélni,és azt 1 igazolással is meg lehet oldani,de jobb esetben 2vel.Ha zsebbe nyúlunk akkor azért demebelé coutinho féle arcoknál remélem majd jobbakat hozunk.
Szerintem egyáltalán nem vagyunk annyira rossz helyzetben mint ahogy látszik és a barsza sincs annyira jó helyzetben mint ahogy az kinéz most.Elbasztuk az őszt rossz forma,pech jól lakottság a barsza meg köszönte a lehetőséget,de ettől még nem fordult a fejére a világ...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Isco is jol kezdett aztan nagyon melyre zuhant vissza. Nem feltem Asensit, amig elotte van egy csomo pelda arra h turelemmel es munkaval mit lehet elerni nemclesz gond.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Nem hiszem, hogy nagy beleszólása lenne, max elmondhatja a véleményét, mint az egyik kapitány. Csak az nem mindegy, hogyan.Remy írta:2 - Elv bírja André Silvát, szóval ha ő irányítana, akkor itt lenne a portugál. De még csak hírek sincsenek.
A lényeg, hogy már évek óta nem tudjuk leigazolni azokat a játékosokat, akik a lista elején vannak. És nem azért, mert a játékos nem akart jönni, vagy a klubja nem engedte. Tisztán anyagi okokból, általában a fizetési igényük miatt. Miközben látjuk, hogy hiába a makacskodásunk, a többi klubb simán megadja nekik. Szeirntem most vagyunk ott, hogy ennek kezdjük érezni a hátrányát, mert a jól összerakott keretünk húzóemberei öregszenek, vesztenek a motivációjukból, stb.
Ezt talán már Perezék is látják, csak már későn, mert a piacon jelenleg Kane-ek, Wernerek, Icardik és hasonlók vannak. És még előttünk van egy VB, ahol pár játékost mindig túlhypeolnak.
Nem azt mondom hogy Marcobol nem lesz semmi, mert azért jóval többet látok benne, mint mondjuk hehe. Nem csak jó bal lába van, hanem jó szeme és feje is a játékhoz. De úgy érzem vele kapcsolatban, hogy vele takaródzik a vezetőség is. Talán volt is ilyen nyilatkozat, hogy nem kellenek drága külföldi játékosok, amíg spanyol utánpótlás Asensiokat ad. Ez azért elvakultnak tűnt nekem.wZoLee7 írta:Isco is jol kezdett aztan nagyon melyre zuhant vissza. Nem feltem Asensit, amig elotte van egy csomo pelda arra h turelemmel es munkaval mit lehet elerni nemclesz gond.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ericco 2018. január 3., szerda 12:30-kor.
Merci Zizou!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
1 - Ez azért tényleg érdekes, annak fényében is, hogy Bappét képtelenek voltunk megszerezni. És nagyon úgy érzem, hogy ha ő itt lenne nekünk, akkor fele ennyi gondunk nem lenne... pedig csak 1 játékosról van szó.ericco írta:
Ez tény, de attól még leigazoltak egy nullkilométeres Dembelét 150-ért. Két játékosért kifizetni 300 milliót mi, ha nem kockáztatás?
Ha pedig ő irányítja az átigazolásokat, akkor az már no comment kategória. Azt még elfogadom, hogy játszani akar, ezért durcizik, ha lecserélik, stb, de nehogymár ő mondja meg, kik legyenek leigazolva, és kik ne.de CR jelenleteben minden nehezebb kicsit
2 - Elv bírja André Silvát, szóval ha ő irányítana, akkor itt lenne a portugál. De még csak hírek sincsenek.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ericco
- Kapcsolat:
Isco-t sem tegnap igazoltuk, Asensio pedig... már rég előrébb kellene tartania. Vagy ennyi van benne, vagy nem tudom. Reméljük, Isco útját követi, és nem a hátsó ajtón kell távoznia.wZoLee7 írta:Isco, Asensio
Ez tény, de attól még leigazoltak egy nullkilométeres Dembelét 150-ért. Két játékosért kifizetni 300 milliót mi, ha nem kockáztatás?tibi18 írta:Szerintem ez a Coutinho business már nyáron fixálva volt

Ha pedig ő irányítja az átigazolásokat, akkor az már no comment kategória. Azt még elfogadom, hogy játszani akar, ezért durcizik, ha lecserélik, stb, de nehogymár ő mondja meg, kik legyenek leigazolva, és kik ne.de CR jelenleteben minden nehezebb kicsit
Merci Zizou!
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerintem ez a Coutinho business már nyáron fixálva volt.. Az, hogy attól függetlenül nem állnak rosszul azt csak pozitív.. nincs ebben semmi kockázatvállalás, ez már nem volt zsírozva.Amúgy ez azért rohadt érdekes, hogy most az ő szénájuk áll jobban, de nem nyugszanak, tökéletesítenek a csapaton, kockáztatnak picit, több pénzért igazolnak.
- wZoLee7
Isco, Asensio, hozzuk a fiatalokat negyed annyiert. Egyet ertek a tulzo padoztatassal, de h szarul igazolnank azzal azert nem, iden hianyzik a csatar, de CR jelenleteben minden nehezebb kicsit
- ericco
- Kapcsolat:
Amúgy ez azért rohadt érdekes, hogy most az ő szénájuk áll jobban, de nem nyugszanak, tökéletesítenek a csapaton, kockáztatnak picit, több pénzért igazolnak.H.E.H.E. írta:dembele újra játszani fog, és viszik kutinnyót is a poolból, szóval nem lesz gondjuk.
Ennek ellenére mi meg már mióta buziskodunk az átigazolási piacon, ha igazoltunk is valakit sok pénzért, az kb bukta (James, Bale). Legutóbb Kroos leigazolása volt nagy húzás (Kovacicot, Ceballost érthetetlenül jegeli Zidane), de ott sem a mi vezetőségünket kell dícsérni, hanem Kroos volt az, aki bízott saját képességeiben, és nem szart be Guardiolától. Duplázás, címvédés ide vagy oda, rohadtul nem vagyok elégedett azzal, amit az átigazolási piacon művelünk. Rendszeresen szivatnak minket a konkurens klubok (Hazard, Neymar, Pogba, Mbappe), a nagy igazolásaink ezután mind B vagy C tervek, így törvényszerű, hogy bukták. A csapat gerincét a régebbi igazolások adják, a kezdőbe már évek óta nem verekedte be magát új arc Casemirot leszámítva, de ő több szempontból is kakukktojás.
Az idei eredményekért elő lehet venni a játékosokat is, viszont azt se felejtsük el, mennyire szar a vezetőség teljesítménye az átigazolási időszakokban is. Most is teljesen feleslegesen egy középszerű kapust kergetünk, mikor azon a pozstone gyáltalán nincs gondunk, Navas pozitívan emelkedik ki a csapatból. És ez már kezd kiütközni, mert a Ramos, Modric, Ronaldo tengely egyre kevésbé fogja tudni hátára venni a csapatot.
hHa fontos socio lennék, tuti hangosan bírálnám a vezetőség munkáját, ami az igazolásokat illeti.
Ez msot picit negatív lett, de kikívánkozott belőlem

Merci Zizou!
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Csak akkor kéne sorfalat állni ha a barsza pont a 35ik fordulóban lesz matematikailag bajnok erre meg elég kicsi az esély.Santi írta:Amúgy szerintem csökkenteni fogjuk a hátrányt, ez a Barca nemfogja végig így behuzogatni a meccseket, mi meg szintén nem leszünk végig ennyire szarok. Szerintem legalább olyan 7-8 pontra visszajövünk a Classicoig, így nem kell majd sorfalazni, 9 pont hátrányban kellene ha jól rémlik.
Szerintem is a clasicora 5-6 pont hátrányunk lesz vagy kevesebb.Azt ,hogy elég lesz-e a végére nemtudom.
Rég voltam ennyire rápörögve tavaszra mint most.Nagyon kíváncsi vagyok,hogy mit hozunk ki ebből a helyzetből.Remélem odacsapunk mindenkinek.A barsza szerintem belefog aludni ebbe a decemberi “bajnoki címbe” és meleg lesz a vége.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
dembele újra játszani fog, és viszik kutinnyót is a poolból, szóval nem lesz gondjuk.Santi írta:Amúgy szerintem csökkenteni fogjuk a hátrányt, ez a Barca nemfogja végig így behuzogatni a meccseket, mi meg szintén nem leszünk végig ennyire szarok. Szerintem legalább olyan 7-8 pontra visszajövünk a Classicoig, így nem kell majd sorfalazni, 9 pont hátrányban kellene ha jól rémlik.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
azért az sem lenne finom ha ellenünk lennének bajnokok pont

- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Amúgy szerintem csökkenteni fogjuk a hátrányt, ez a Barca nemfogja végig így behuzogatni a meccseket, mi meg szintén nem leszünk végig ennyire szarok. Szerintem legalább olyan 7-8 pontra visszajövünk a Classicoig, így nem kell majd sorfalazni, 9 pont hátrányban kellene ha jól rémlik.
- dzsi91
Nem fog úgy állni.Barszáék meg megmutatták a felnövő gyerekeknek a példát.Nekik kellett volna sorfalat állni 2szer is,valószínűleg jó pár évig megint nem lesz hasonló.tibi18 írta:Majd, ha esetleg tényleg úgy áll a dolog, hogy szóbajöhet, hogy sorfalat kellene állni a csapatnak, remélem Morientest is megkérdezik a dologról.. Hogy a felnövő gyerekeknek ez milyen jó példa lenne..
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Majd, ha esetleg tényleg úgy áll a dolog, hogy szóbajöhet, hogy sorfalat kellene állni a csapatnak, remélem Morientest is megkérdezik a dologról.. Hogy a felnövő gyerekeknek ez milyen jó példa lenne..
nem érdemelnek sorfalat. de addigra már bőven bajnokok lesznek valszeg.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... aign=nsofb
Elég valószinutlennek találom hogy sorfall lesz a dologbol. De pont az ilyen nso féle kiforgató népbutito cikkek miatt nem is szeretném h álljanak a srácok.
Mert ha mi állunk mi vagyunk a bolondok és menne a trollkodás. De hogy ők most nem álltak ők a fasza gyerekek mert CR kijelentte hogy szeretné h a barca sorfalat állna és hogy ez milyen dolog már. Én olvastam angolul. És annyit mondott hogy szép lenne tőlük. De a többit tudjuk.
Nem volt ebben semmi szép. Nem álltak sorfalat mert ők ilyen klub..több.
Ezek a cikkek meg még inkább ráébresztenek mennyire kivan forgatva minden ami körülöttünk megy.
Elég valószinutlennek találom hogy sorfall lesz a dologbol. De pont az ilyen nso féle kiforgató népbutito cikkek miatt nem is szeretném h álljanak a srácok.
Mert ha mi állunk mi vagyunk a bolondok és menne a trollkodás. De hogy ők most nem álltak ők a fasza gyerekek mert CR kijelentte hogy szeretné h a barca sorfalat állna és hogy ez milyen dolog már. Én olvastam angolul. És annyit mondott hogy szép lenne tőlük. De a többit tudjuk.
Nem volt ebben semmi szép. Nem álltak sorfalat mert ők ilyen klub..több.
Ezek a cikkek meg még inkább ráébresztenek mennyire kivan forgatva minden ami körülöttünk megy.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
az szépRealista24 írta: Amúgy éppen heti 300.000 fontos fizetést kínálnak neki. Hatott apuci szövege.

remélem tényleg csak fizetést akarnak növelni Hazardék a Chelsea-ben
és marad a seggén
ez a rafa mir közben eligazolt a wolvesba. ex valencia edző vitte.
- wZoLee7
Nem.M1Ö írta:Most olvasom, hogy a Sport elemében van.Szerintük a Real Madrid kész lenne Kroos-t is beáldozni Neymar megszerzéséért.
Ti bele mennétek egy ilyenbe? Ha Modric mondjuk csak 26 éves lenne és ugyanígy ott lenne Kovacic meg Ceballos, akkor talán-talán, de szerintem még akkor sem.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Neymarért nem. Mondjuk amennyire isten Kroos annyira meg is köti hogy milyen kp. Modric mindenképpen dinamikusabb mint ő és Kroos igazából se nem vkp se nem btb se semmi ő Kroos. ha helyette mondjuk Kovacic vagy Ceballos van sokkal gyorsabb a kp viszont vétek kivenni onnan. nehéz megfogalmazni hogy mit is csinál csak látszik hogy veszettül hiányozna.