Sürgősen kell pótolni, gyerekek. Az év legjobbja simán.

HozzászólásSzerző: gunner » 2018. január 2., kedd 21:20
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. január 2., kedd 19:18
Nekem magasan a ST felett van.Solari írta:Stranger things fanoknak ajánlom a dark c. sorozatot. Netflix és atmoszférára ugyanaz csak gyengébb kivitelben, németekkel, német szinkronnal.
HozzászólásSzerző: Solari » 2018. január 2., kedd 18:43
HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. január 1., hétfő 21:29
Én is ezt vettem észre, új évadot mondjuk még nem láttam. Amíg nem vette át a Netflix addig nagyon jó volt, utána már "csak" jó.sonic írta:Vegeztem az uj black mirror evaddal. Nem volt rossz de sajnos egyre kevesbe tudnak ujat / meglepot / eredetit hozni. Ket evad ota ugyanazt a temakort kalapaljak (egy ket resz kivetelevel) csak mas mas megkozelitesbol.
Ujitani kellene nekik.
HozzászólásSzerző: sonic » 2018. január 1., hétfő 20:25
HozzászólásSzerző: Yazid » 2018. január 1., hétfő 12:35
HozzászólásSzerző: Tádám » 2018. január 1., hétfő 10:10
Realista24 írta:
Mások imádják, ne vegye el a kedved.Amúgy abszolút nézhető, ha nincs más, és én most így vagyok, de azért nyújtják is értelmetlennek tűnő párbeszédekkel, amit nagyon nem szeretek.
Jó kösz, azért kérdeztem, mert a trailerek alapján rögtön a Westworld ugrott be, meg a mindfuck. Majd akkor ránézek erre is.ateeemadrid írta:Ugye Black Mirrorba minden rész eltérő, inkább úgy mondanám, hogy vannak részek, ami hasonlítható a Westworldhöz. Sok mindfuck és mesterséges intelligenciával foglalkozó téma megtalálható mind2ben, de van néhány Black Mirror rész, ami totál eltérő. De egy esélyt adj neki bátran.Black Mirror amúgy kicsit ilyen Westworld-ös? Vagy azt nem láttad?![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 31., vasárnap 20:36
Hálás vagyokP. Krisz írta:Ezt csak itt hagyom R24-nek.
Wilson Fisk concept art a Daredevil 3. évadából.
Mert tudom mennyire szereti a karaktert.![]()
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2017. december 31., vasárnap 18:18
Ugye Black Mirrorba minden rész eltérő, inkább úgy mondanám, hogy vannak részek, ami hasonlítható a Westworldhöz. Sok mindfuck és mesterséges intelligenciával foglalkozó téma megtalálható mind2ben, de van néhány Black Mirror rész, ami totál eltérő. De egy esélyt adj neki bátran.Black Mirror amúgy kicsit ilyen Westworld-ös? Vagy azt nem láttad?![]()
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. december 31., vasárnap 17:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 31., vasárnap 16:09
Mások imádják, ne vegye el a kedved.Tádám írta:Kár. Azt is el akartam kezdeni.Realista24 írta:Punisher 9. résznél járok, nem tud top lenni, túl kiszámítható eddig.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. december 31., vasárnap 15:55
ateeemadrid írta:Better Call Saul nyalók sorába beállok én is, zseniális a sorozat. Bob Odenkirk zseniális.
Ja, amúgy fentvan a Black Mirror 4. évad is közben.
Kár. Azt is el akartam kezdeni.Realista24 írta:Punisher 9. résznél járok, nem tud top lenni, túl kiszámítható eddig.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 31., vasárnap 15:28
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2017. december 31., vasárnap 14:00
HozzászólásSzerző: sonic » 2017. december 31., vasárnap 12:32
HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. december 30., szombat 20:12
d.gergo írta:Azzal egyelőre kivárnék, hogy jobb-e, mint az elődje, mindenesetre tartja a színvonalatTádám írta:Mire jók az ünnepek...
Better call Saul
Mindhárom évad pipa. Zseniális, szerintem még jobb, mint a BrBa.
Egyik kedvenc lett. Akinek a BrBa tetszett, annak kötelező.
A The Crown-t pedig meleg szívvel ajánlom, hozzám hasonló brit akcentus és anglicizmus b.ziknak különösen.A fényképezés és a zene is ütős, minőségi darab. Ma kezdtem bele a második évadba, az ünnepek alatt végre van időm darálni nekem is
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. december 30., szombat 16:53
elkezdtem nézni, de az bmeg hótziher, hogy a 70-es években sem volt olyan egy egyetemi buli vagy koncert, ahol úgy ismerkedtél, hogy rögtön a legmélyebb pszichológiai mélységekbe mentél bele a mondókáddalSüti írta:De érdemes ám.gólvonal írta:Mindhuntert érdemes elkezdeni?Én 2 nap alatt ledaráltam.
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. december 30., szombat 13:26
De érdemes ám.gólvonal írta:Mindhuntert érdemes elkezdeni?
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2017. december 30., szombat 12:02
HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. december 30., szombat 0:28
Ez az új széria kegyetlen... 9. résznél tartok de nem tudok semmit összerakni a sztoriból, irtózatos nagy katyvasz az egész. de brutál atmoszférája van.Tádám írta:Twin Peaks
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem