HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. december 31., vasárnap 15:07
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. december 31., vasárnap 15:04
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. december 31., vasárnap 14:26
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. december 31., vasárnap 14:25
A hirek szerint pont emiatt a Barca megakarja ujitani Umiti szerzodeset....ertheto.Kerlon írta:Unszimpatikus Barca viselkedést felvette, de top5 védő lett, 60 érte manapsg az bagó.Realista24 írta:Ha már City, Pep ki akarja fizetni Umtiti kivásárlási árát a télen. 60 milla.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. december 31., vasárnap 14:22
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. december 31., vasárnap 14:16
Unszimpatikus Barca viselkedést felvette, de top5 védő lett, 60 érte manapsg az bagó.Realista24 írta:Ha már City, Pep ki akarja fizetni Umtiti kivásárlási árát a télen. 60 milla.
HozzászólásSzerző: Solari » 2017. december 31., vasárnap 14:04
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. december 31., vasárnap 14:02
Rejtett City drukker?Solari írta: Amugy lassan ki kell pukkannia a nagy menetelesnek szoval varhatoak visszaesesek. Igy inkabb nost jojjon elo mint a blben.
HozzászólásSzerző: Solari » 2017. december 31., vasárnap 13:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 31., vasárnap 13:58
HozzászólásSzerző: peadani » 2017. december 31., vasárnap 13:50
Épp írni akartam én is, hogy semmi pluszt nem látok benne mint amennyire fel van hájpolva.Mondjuk lehet mindig csak azokat a meccseket fogom ki ahol rohadt gyenge.H.E.H.E. írta:nézem ezt a de brujnt, nem több egy gerrard klónnál.
jó helyen van ott északon.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. december 31., vasárnap 13:49
jaja, Guardiola nagyon kimaxolta azzal, hogy végül is btb-t csinált belőle és futtatja.H.E.H.E. írta:nézem ezt a de brujnt, nem több egy gerrard klónnál.
jó helyen van ott északon.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. december 31., vasárnap 13:33
HozzászólásSzerző: Solari » 2017. december 31., vasárnap 13:26
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. december 31., vasárnap 1:34
Ugy, ahogy sok Barca drukker lett 2000-2010-ig, ugy nem meglepo a sok MU drukker sem. Akkoriban azert dominaltak rendesen a PL-t es a BL-ben sem kellett szegyenkezniuk. En is nagyon szerettem oket, meg 2002-ben Becks, utana meg Ronaldo miatt. Miota eljott onnan Ce, azota beszurkultek rendesen, egy BL dontot leszamitva.M1Ö írta:mégis minden 2. fociszerető ember MU fan.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. december 30., szombat 22:36
Persze, ezt nem vitatom. Nagy zseni volt az öreg. Volt 1-1 szezon mikor európa szerte is a legjobbak közt volt, de jó angol csapathoz híven inkább a bajnokságukban vitézkedtek. Ezért nem is értem, h-h lett ekkora klub világszerte, mert azért nem akkora az eredménylistája mint egy Milánnak, Bayernnek, Barcának, Poolnak. Rólunk nem is beszélve, azt mégis minden 2. fociszerető ember MU fan.illgner írta:Én csak arra utaltam, hogy Fergie előtt nyertek egy db BL-t még a 60-as években, aztán bajnokságot sem sikerült egészen '93-ig. Még Angliában is egy viszonylag jelentéktelen csapat voltak. És aztán az öreggel tényleg ahhoz képest páratlan sikereket értek el. Azért csak leesett egy KEK-győzelem, pont a Barca ellen, két BL, mellette két vesztes döntővel is. És sokan ezt az időszakot veszik alapul, holott most láthatjuk, hogy ez lényegében Ferguson zsenijének volt köszönhető.
HozzászólásSzerző: illgner » 2017. december 30., szombat 22:29
Én csak arra utaltam, hogy Fergie előtt nyertek egy db BL-t még a 60-as években, aztán bajnokságot sem sikerült egészen '93-ig. Még Angliában is egy viszonylag jelentéktelen csapat voltak. És aztán az öreggel tényleg ahhoz képest páratlan sikereket értek el. Azért csak leesett egy KEK-győzelem, pont a Barca ellen, két BL, mellette két vesztes döntővel is. És sokan ezt az időszakot veszik alapul, holott most láthatjuk, hogy ez lényegében Ferguson zsenijének volt köszönhető.M1Ö írta:Mondjuk európában nem tartoznak a legnagyobbak közé az 1 BEK meg 2 BL győzelmükkel. Az egyik óriási mákkal, a másik meg 11esekkel megnyert. Mondjuk ilyen alapon a mi 10. és 11. kupánkra is rá lehet fogni.illgner írta:A 60-as években meg tán előtte nyertek ezt-azt, de utána európai szinten egy teljesen jelentéktelen csapat volt. Aztán jött a skót, és tényleg a világ egyik legjobb csapatát építette fel.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 30., szombat 22:20
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. december 30., szombat 22:13
Mondjuk európában nem tartoznak a legnagyobbak közé az 1 BEK meg 2 BL győzelmükkel. Az egyik óriási mákkal, a másik meg 11esekkel megnyert. Mondjuk ilyen alapon a mi 10. és 11. kupánkra is rá lehet fogni.illgner írta:A 60-as években meg tán előtte nyertek ezt-azt, de utána európai szinten egy teljesen jelentéktelen csapat volt. Aztán jött a skót, és tényleg a világ egyik legjobb csapatát építette fel.
HozzászólásSzerző: illgner » 2017. december 30., szombat 22:06
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem