Premier League
Re: Premier League
Furcsa Klopp rotálás, de eddig bejött és jövőre még jobban erősíthetnek. Keitat láttam párszor, nagyon sokat fog nekik adni a kp-n és még írják, hogy Goretzka is a Poolba tart.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Nyilván nem mindenkinél ugyanolyan.Realista24 írta:Nem evidens. Én három hétig nem tudtam mozdítani a lábam pl.Kerlon írta: egy térdszalagszakadáson pár perc múlva majdnem sétálni tudsz
Nem, azt, hogy "nem hűlt ki".kelemen.istvan írta:Én is azt írtam, hogy nem jelent semmit, nem?

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én is azt írtam, hogy nem jelent semmit, nem?
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem evidens. Én három hétig nem tudtam mozdítani a lábam pl.Kerlon írta: egy térdszalagszakadáson pár perc múlva majdnem sétálni tudsz
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
egy térdszalagszakadáson pár perc múlva majdnem sétálni tudszkelemen.istvan írta:A mérkőzés végén jött egy élőkép, és a saját lábán sétált. Persze, attól még lehet vele bármi. Még nem "hűlt ki".Kerlon írta:Puncheon lehet elintézte az idény végéig De Bruyne-t.
K
K
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
A mérkőzés végén jött egy élőkép, és a saját lábán sétált. Persze, attól még lehet vele bármi. Még nem "hűlt ki".Kerlon írta:Puncheon lehet elintézte az idény végéig De Bruyne-t.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
ott lehet szétszakadt mindene
Vissanéztem a 11est. Hát megérdemelte a Palace, hogy kihagyják. Hát mekkora kamu tizi volt már...
Vissanéztem a 11est. Hát megérdemelte a Palace, hogy kihagyják. Hát mekkora kamu tizi volt már...

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
csoro kevin
oriasi kieses. lehet ez zold utat ad alexisnek a telen a citybe.

Puncheon lehet elintézte az idény végéig De Bruyne-t.
K
K
a baróti star tv amúgy sokkal jobb ennél a #besztlignél
K
K
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
A hirek szerint pont emiatt a Barca megakarja ujitani Umiti szerzodeset....ertheto.Kerlon írta:Unszimpatikus Barca viselkedést felvette, de top5 védő lett, 60 érte manapsg az bagó.Realista24 írta:Ha már City, Pep ki akarja fizetni Umtiti kivásárlási árát a télen. 60 milla.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára numberone1 2017. december 31., vasárnap 14:26-kor.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
nem jó kimondani de a City idén úgy játszik ahogy a Realnak illene és kellene. nagyon jó focit játszanak ez a mai meccs egy gyengébb pont de attól még az egész szezonban kb európában a legjobb focit tolják nagyban De Bruyne hozzájárulásával.
Unszimpatikus Barca viselkedést felvette, de top5 védő lett, 60 érte manapsg az bagó.Realista24 írta:Ha már City, Pep ki akarja fizetni Umtiti kivásárlási árát a télen. 60 milla.
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe
En inkabb ugy mondanam hogy a szep es izgalmas focit szeretem.
Amugy nem titkolom hogy a sejk erkezese ota divat city fan vagyok.
Amugy nem titkolom hogy a sejk erkezese ota divat city fan vagyok.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Rejtett City drukker?Solari írta: Amugy lassan ki kell pukkannia a nagy menetelesnek szoval varhatoak visszaesesek. Igy inkabb nost jojjon elo mint a blben.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe
A mai meccsen mindenki szintje alatt jatszik. Elozo meccsen ha lattatok volna bruynet akkor mas kep lenne kialakitva.
Amugy lassan ki kell pukkannia a nagy menetelesnek szoval varhatoak visszaesesek. Igy inkabb nost jojjon elo mint a blben.
Amugy lassan ki kell pukkannia a nagy menetelesnek szoval varhatoak visszaesesek. Igy inkabb nost jojjon elo mint a blben.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha már City, Pep ki akarja fizetni Umtiti kivásárlási árát a télen. 60 milla.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- peadani
- Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Épp írni akartam én is, hogy semmi pluszt nem látok benne mint amennyire fel van hájpolva.Mondjuk lehet mindig csak azokat a meccseket fogom ki ahol rohadt gyenge.H.E.H.E. írta:nézem ezt a de brujnt, nem több egy gerrard klónnál.
jó helyen van ott északon.
jaja, Guardiola nagyon kimaxolta azzal, hogy végül is btb-t csinált belőle és futtatja.H.E.H.E. írta:nézem ezt a de brujnt, nem több egy gerrard klónnál.
K
K
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
nézem ezt a de brujnt, nem több egy gerrard klónnál.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"