Neymar egyáltalán nem ér rá ilyesmire szerintem, Bappé még csak-csak de nem csak róluk beszélek.Verratti is ott sínylődik már régóta.Szerintem a psg-nek ez most vagy soha és ha kizúgnak a 16 között az iszonyat ciki lesz, tök mind1,hogy ellenünk esnek ki.Sierra írta:Azért ez erős túlzás... mindkét játékos most ment oda. Attól hogy első évben nem nyernek BL-t, jövőre még összejöhet nekik (sőt akár idén is, ki tudja, bár én sem hiszek ebben szerencsére)dzsi91 írta:és a saját életünket is megkönnyítenénk nyáron... fejvesztve menekülne neymartól bappéig az összes nyáron.
Amúgy sem nézem ki Neymarból,hogy mint CR addig marad amíg meg nem nyerik.És ha neymar lép ott megint borul minden, mert ő teszi jelenleg vonzóvá a psg-t semmi más.Meg hát a Real tök mind1 milyen állapotban van esélyes a bl-re minden évben, a psg-city párosra ez nem igaz.
Ha nem a barsza az ellenfelük én a kiesésükért fogok szurkolni, amit a chelsea csinált 2003-5ben durva volt de a psg új szintre emelte az egészet.És a Chelseanek is egy egész generációnyi idő kellett,hogy felüljenek a trónra, nem lenne frankó szerintem ha a psg 1-2 giga igazolással behúzná a bl-t, a city meg pláne ami pénzt azok elvertek az elmúlt években a semmire.
Megint nekünk kéne rendet tenni kérdés van e még annyi üzemanyag az aranygenerációnkban... a barszában meg a bayernben nem hiszek...Chelsea united meg nagyon kevés ehhez.