Na mondjuk azt nem szeretném. Nem kompatibilisek egymással, Carlo szimpatikus figura, a MUról meg inkább nem írok semmit...Realista24 írta:Carlo átveszi a ManU-t.

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. december 30., szombat 21:22
Na mondjuk azt nem szeretném. Nem kompatibilisek egymással, Carlo szimpatikus figura, a MUról meg inkább nem írok semmit...Realista24 írta:Carlo átveszi a ManU-t.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 30., szombat 21:19
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. december 30., szombat 21:18
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. december 30., szombat 21:17
Itt szerintem nem az a kerdes, hogy klubcsapat vagy valogatott valo-neki, hanem hogy neki nagycsapat nem valo. O erre jo hogy nagyjabol kihuzza a kakibol az aktualis csapatot viszont utana mar elfogy a tudas. Sosem a csapatat meri fel hogy az mire alkalmas, hanem a csapatot alakitja az o sajat stilusahoz. Ez itt is nagy hibaja volt es Manchesterben is az lesz.Realista24 írta:Nálunk beleesett a gödörbe és azóta csak még mélyebbre ásta magát, ahonnan talán már nincs kiút. Egy válogatottal még talán viheti valamire.BlancoMark írta:Sajnos en is vegigszenvedtem, hat mit mondjak, kismillio hasznosabb tevekenyseggel is tolthettem volna a hetvegemet.
Es az a problema hogy mininalisan se latni a fenyt az alagut vegen a Unitednel amig Mourinho ott van. Ettol o jobb focit nem tud.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 30., szombat 21:12
Nálunk beleesett a gödörbe és azóta csak még mélyebbre ásta magát, ahonnan talán már nincs kiút. Egy válogatottal még talán viheti valamire.BlancoMark írta:Sajnos en is vegigszenvedtem, hat mit mondjak, kismillio hasznosabb tevekenyseggel is tolthettem volna a hetvegemet.
Es az a problema hogy mininalisan se latni a fenyt az alagut vegen a Unitednel amig Mourinho ott van. Ettol o jobb focit nem tud.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. december 30., szombat 21:10
HozzászólásSzerző: Solari » 2017. december 30., szombat 20:54
HozzászólásSzerző: elmondom » 2017. december 30., szombat 20:50
HozzászólásSzerző: illgner » 2017. december 30., szombat 20:06
HozzászólásSzerző: illgner » 2017. december 30., szombat 20:03
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 30., szombat 19:02
Álmomban sem biznam ra Kepara a kaput fixen. Rossz viccnek tűnik.Jim írta:most már mindegy...
Kepa jön
sokat nem padozhat, mert megáll a fejlődésben
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. december 30., szombat 18:58
Pont ez az. Asszem ericco írta, hogy még mindig benne lehetne a pakliban DDG. 19-ig van szerződése, idén még bőőőven tökéletes Navas. Nyáron meg lehetne szerezni, mint ahogy 15-ben is meg lehetett volna, csak ugye a "fax".Jim írta:most már mindegy...
Kepa jön
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. december 30., szombat 18:54
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. december 30., szombat 18:41
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. december 30., szombat 18:24
Nem minősítettem le, leirtam, hogy mikor kellene konklúziót vonni az igazolásokból.Solari írta:Te meg leminosited a vetelt.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Solari » 2017. december 30., szombat 18:02
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. december 30., szombat 17:54
Azt, hogy te már most kijelented, hogy megérte.Solari írta:Ha ket-3 ev mulva derul ki hogy jo vetel volt akkor mit rinyalsz? Ezt az okossagot..
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. december 30., szombat 17:50
HozzászólásSzerző: Solari » 2017. december 30., szombat 17:41
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. december 30., szombat 17:20
Akkor éri meg, ha 2-3 évig képesek lesznek velük dominálni, illetve a BL-ben is csinálni már valami maradandót.Solari írta:És? Nem a megnyert trofeak szabjak az arat.
A real 2011ben coentraot 30m euroert vette a benficatol.
Ha nem nezzuk a seruleseket akkor jo vetel volt.
Ahogy a citynek is jo vetel volt ennyiert walker es mendy is. Sok penz omlik a fociba es megtehetik hogy ennyiert vedoket vegyenek.
Biztos hogy lejebb huzhattak volna az osszeget. Viszont a sejket ugy tudom elkepzelmi hogy ker egy osszeget o pedig kifizeti.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem