Kerlon írta:
Mondjuk egy Lillet bajnoki címre vezetett 20 évesen.
7 góllal 38 meccsen. Miközben a gólkirály is a Lilleből érkezett 25 góllal. Ezzel nem azt vitatom el egyébként hogy fontos szerepe lehetett (nem tudom, nem követtem a 2010-11es francia bajnokságot) a bajnoki címben, csak a bajnoki címre vezette a Lille-t túlzásnak érzem. De ha ezt jóvá is írnám, Depay meg ténylegesen bajnoki címre vezette a PSV-t, és mégis... (Bár a Lyonban most jó.
M1Ö írta:
Főként az 1vs1-ről volt szó. Azt meg tartom, hogy bárhol megállja a helyét, mert abban a világ egyik legjobbja. Igazi húzó/vezér ember/alkat meg nem volt még. Bár a belga válogatottban nem is egyszerű, mert tele van egyéniségekkel, de csapatként messze vannak a toptól. A Chelseat meg játékban húzóember, idénre oda-oda is ér, tehát gólokat meg asszisztokat is tol. Nyílván a büdös életbe nem fog CR féle statokat hozni nálunk, de a támadó játékunknak per pill ő kell, vagy egy hozzá hasonló arc. Könnyebben menne a többieknek is, ha lenne egy 3. stílusú játékos a csapatba. Ez meglenne Asensio személyében, csak ő k****ra nem úgy van használva ahogy kéne. Ő is például egy állat lenne, ha benyomnád jobb szélre és megmondanád neki, hogy húzz befele, aztán bombázz, vagy ugrass ki. Mint ahogy CR csinálta annó a bal szélről.
Szerintem nagyobb szükség lenne egy igazi gólvágóra, és az oda oda ér nekem még nem mérvadó. Jó játékosnak tartom egyébként, csak én se a helyét nem látom jelenleg a csapatban, és abban se vagyok biztos, hogy olyan hatékony (vagy hatékonyabb, elvégre az lenne a cél) lenne a spanyolok között is, mint most. Nyilván ez addig nem fog kiderülni amíg ide nem kerül (remélem soha

) de indokolatlannak tartanám az érte kiadott sok pénzt. Persze erről nem én döntök.